![]() |
זה לא כזה משנה
תעשה 2-4 סטים לקטן 6-8 לגדול |
תעשה כמה שנוח לך כל אחד מגיב שונה לאימונים, תתאמץ בכל סט וסט ותראה מתי אתה מרגיש את זה מספיק חזק.
לי לחזה מספיק 6 סטים ב abc אבל לפעמים אני יעשה אימון בנוני מבחינת עצימות ויעשה כ 12 סטים. זה גם עניין של כמה אתה מתאמץ בין סט לסט, אם אתה לא צריך יותר מדקה וחצי מנוחה, אתה לא מתאמן חזק מספיק עדיין, ולכן אתה מסוגל לעשות גם יותר סטים. אתה צריך להגיע למצב שאחרי 7-8 סטים לשריר גדול ובערך 4 לקטן אתה מרגיש על הסף, ב ab כמובן. אבל אם אתה רוצה תעשה גם 9 לגדול ו6 לקטן, עניין של שקלול נפח ועצימות האימון. בגדול אתה תתקדם גם עם תוכנית רעה מה שחשוב זה לאכול ולישון הרבה יותר מהאימון עצמו. |
A
חזה: Barbell Bench Press 2x6-10 Barbell Incline Bench Press 2x6-10 dumbbell fly 2x8-10 כתפיים: Barbell Shoulder Press 3x6-8 dumbbell lateral raise 3x8-10 יד אחורית cable pushdown 2x10-12 Barbell Lying Triceps Extension "Skull Crusher" 2x10-12 b רגליים barbell squat 3x5-7 lever seated leg press 2x7-10 lever seated leg curl 3x6-8 גב: Barbell bent-over row 3x6-8 cable seated row 2x6-10 מתח 3 סטים כל סט כמה שאני יכול עם עזרה יד קדמית: Dumbbell concentration curl 2x10-12 dumbbell hammer curl 2x10-12 תוקן לפי המלצותיכם תודה על התשובות ועל הידע שלמדתי מכם. רק שאלה אחרונה: כרגע אני עובד במתכונת היומית הזאת ABXABXX האם אני יכול לאמן את הבטן יום כן יום לא כי אני לא מרגיש שהפעלתי אותו מספיק אם אני מאמן אותו פעמיים בשבוע, אפשרי לעשות את זה ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי השאלה על הבטן אפשרי לעשות יום כן יום לא ולא פעמיים בשבוע ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אפשר לעשות את השולדר פרס בעמידה לא? עם דאבלים אני מתכוון לפחות ככה אני עשיתי עד עכשיו.
|
ציטוט:
|
ברוב התרגילים הוא עושה 3 סטים זה לא יותר ידי, זה דווקא סביר בהחלט...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ