![]() |
ציטוט:
זה די מטופש , ואפילו מיותר. לנסות לומר לי "לא עשית דדליפט" אז אתה לא יודע , זה בולשיט. עשיתי תוכנית נפח נמוך , עליתי מקלים מאימון לאימון , עשיתי גם סקוואטים תקופה לא מבוטלת עד שהייתי עד לתוצאות שיכולות להיות לזה עליי (פריצות דיסק וסחוס שחוק). Fbw היא תוכנית מצויינת לעלייה במשקלי עבודה בצורה לינארית , אם היא יותר טובה מ - ss אין לי מושג, אם תעלה איתה במשקלי עבודה , זה בטוח. אני בכלל מתנגד לתוכניות נפח נמוך . כי בנפח גבוה ראיתי תוצאות משמעותיות הרבה יותר. |
ציטוט:
בfbw בגלל התדירות אתה לא תעבוד בעצימות גבוהה |
ציטוט:
סטטיסטיקות שונות לחלוטין ... אצל אנשים שונים לחלוטין על שתי התוכניות. לא משנה fbw , ss . שתיהן לא משהו . אולי ל 3-4 חודשים בשביל להתחזק קצת... אחרי כן עוברים לעבוד בנפח גבוה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בבקשה תראה לי את הציטוט הזה שלי ... אמרתי שאישית מהניסיון שלי לא ראיתי תוצאות בנפח נמוך . ושכל תוכנית משפיעה על כל אחד אחרת בהתאם למטרות שהוא הציב לעצמו תפסיק לחיות בסרט ש ss תפתח את כולם כמו שאתה חושב. כל תוכנית משפיעה על כל אחד אחרת , מכל תוכנית בנאדם יעלה במשקל היעילות שבה זה יקרה זה אישי לחלוטין ופרטני. זה כל מה שאמרתי ... תקרא לפני שאתה מגיב תעשה לי טובה ציטוט:
ותענה בפוסט של דאמבלים ומוט :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכוונה שלי שכל אחד ינסה את התוכניות האלה ויבדוק מה משפיע עליו הכי טוב ויעיל ויפעל לפי זה. |
לא קראתי כל מה שכתבו בדיון אבל אי עלייה במשקלים במיוחד בהתחלה, בהנחה שאתה לא עושה יותר מדי סטים, זה נטו תזונה לא נכונה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אני יגיד לך שרק בעזרת fbw הגעתי לסקוואט 1.5 מהמשקל גוף שלי מה תגיד לי על זה??חכמולוג? אתה מוזמן ללכת להתקמפר בתחת של ריפטו נמאסלי כבר לריב בגלל התוכנית הזאת.... |
את ה Squat אני לא יכול לעשות לצערי ...(ניסיתי)
בכל מקרה אני מתאמן FBW ובא אני משלב את 4 התרגילים המורכבים...(חוץ מ Squat ) + אני עושה מתח ובטן... אני לא מבודד את היד האחורית והקדמית . השאלה שלי היא כזאת: איזה תרגיל יכול "להחליף" את Squat (אני יודע שאין דבר כזה הSquat הוא התרגיל הכי חשוב בלה בלה בלה אבל אני לא יכול לבצע אותו) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ