![]() |
חטוב, ידיים טובות מאוד. בהצלחה בהמשך !
חוץ מזה, הכל תלוי בבסיס. 1.80 55 קילו ו- 1.80 70 קילו שיתחילו להתאמן באותו הזמן, צריכים להציב לעצמם מטרות שונות. ברור שאחרי 7 חודשים ה1.80 70 צריך להראות טוב מאוד וה1.80 55 ייראה פחות טוב ממנו. |
ציטוט:
סתם סתם צוחק |
העלתי כימעט 12 קילו אחרי שהישתחררתי מהכלא ...
ותודה לכל החבר'ה המפרגנים .. גם ביקורת בונה אני מוכן לקבל... לעלות את כמויות האוכל קשה לי .. |
ציטוט:
שלום |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ילד.. אל תבוא ללמד גדולים ממך .. התגובות שלך הם תגובות חודרניות מישו' שלא הייתי מעיז להיתאמן בגיל כל כך צעיר.. |
ציטוט:
ולי יש מספיק ידע בנושא בשביל לגדל אותך. |
ציטוט:
תפסיקו להיות כל כך אטומים |
למה ציפית שתגדל ותשאר חטוב כל הזמן ?
לא אחי לא. תתחיל לאכול.. יעלה גם שומן כן זה בלתי נמנע אבל גם תגדל. |
ציטוט:
|
הוא אומר שהעלה 12 קילו ב7 חודשים. הוא היה 44 קילו לפני זה. לפי זה, שינוי מעולה.
|
ציטוט:
בכלל אבל .. לא כאילו שיש עלייך מסה נחמדה אין עלייך מסה כלל . 56 קילו זה לא להיות מחוטב וסבבה , זה להיות עצמות . אם אתה לא רוצה להתאמץ, ואתה מתרץ לעצמך שיהיה לך סבבה ב 60 קילו . שיהיה לך לבריאות ... אבל זה לא הפורום הנכון . תכנס ל -fxp.co.il |
ציטוט:
מה שתגיד,אז מה אם הוא 56 קילו,זאת הגנטיקה שלו,הוא בטח נמוך. אני לא אמרתי שזה השיג מזהיר ל7 חודשים אבל זה לא השיג גרוע. יש שלו פרופורציות מצוינות לדעתי. אין לי ספק שהוא צריך להעלות עוד הרבה מאסה אבל בכל זאת אתה לא יכול להגיד שלא רואים שהוא מתאמן. אם אתה אומר את זה כנראה אתה לא זוכר איך נראה אחד לא מתאמן. |
יש לך בסיס טוב להתחלה ואתה נורא מחוטב, אם הבנתי נכון ואתה 56 קילו, אז תתחיל מאסה ומהר, יותר טוב תעבור לגור בתוך המקרר.
|
ציטוט:
|
אחי תן מעצמך יותר..ב-7 חודשים אתה יכול להגיע להרבה יותר.
אתה לא אוכל נכון נקודה. וסליחה שזה לא קשור - אבל המשקפיים ממש לא מתאימות לך |
למה יש לי הרגשה שאם הוא היה רושם 66 קילו, אז אופן התנהלות הדיון הזה הייתה שונה לחלוטין..
ואף אחד גם לא היה שם לב למשקל תפרידו קצת נתונים מתמונות. הבנאדם נראה בסדר גמור, הרבה יותר טוב מלא מעט אנשים כאן שגם בתחילת דרכם. |
דווקא יש בסיס סבבה
אל איזה גובה אתה? דווקא לפי התמונה עושה רושם שאתה לא כזה גבוהה,ולדעתי לאנשים פה יש בעיה פסיכולוגיתת שכל מה שהם רוצים לראות זה שאיפה שרשום תמשקל שלו יהיה 80..לא מסתכלים אפילו על התמונה..נכון שאין אליו שום מאסה אבל יש בסיס בןזונה ואני לא צוחק,עכשיו שמע,תתחיל מאסה..תעלה במשקל..וגם תתפוס קצת נפח כמו שצריך.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ