ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הופעת אורח של עמית ספיר בתחרות מר ישראל 2009 (https://israelbody.com/showthread.php?t=57465)

hachem-01 03-08-09 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 100powerlifter (הודעה 890610)
אתה רואה האיגוד שלכם לא נותן והם נותנים ועם עובדות לא מתווכחים ifbb יש לו את התחרות אכי יוקרתית ולידיעתך יש קשר בין שני האיגודים עובדה כל מי שזוכה ב nabba בקטיגוריית המקצוענים מקבל זכות להתחרות באולימפיה ולהזכיר לך אתה פסלת את האיגוד nabba לגמרי ואמרת שרק לifbb מותר להקים אליפות ישראל ..וכמו שאמרתי עם עובדות לא מתווכחים אחרי שיסתיימו 2 התחרויות בשני האיגודים אפשר לבדוק ולדבר ואז אחד משנינו יגיד לשני אתה צדקת ולא אני ...ושיהיה לכולם בהצלחה

powerlifter אחלה כינוי אגב. רק רציתי לציין שאכן ifbbהוא הארגון הרשמי היחיד לפתוח גוף שמוכר על ידי המדינה ועל יד משרד התרבות המדע והספורט.והוא הארגון היחידי שדרכו אפשר לקבל מלגות למיניהם מהמדינה (חיילים וכו).והארגון גם מקבל תמיכה אומנם לא גדולה אבל מקבל תקציב מהמדינה.
אני מעריך ומכבד את נאאבא ואת האנשים העומדים בראשו ומכבד כל ספורטאי מתחרה בתחום כי זה באמת לא קל....לא משנה באיזה ארגון כל איש רשאי להתחרות איפה שיימצא לנכון.
בקשר למתנות אני חושב שפה שני הארגונים צריכים לתגמל יותר את המתחרים.אבל נקודה אחת מאד חשובה בעיני בשני הארגונים צריך שיפוט הוגן ומקצועי אם כבר מדברים על שיפוט אז אשר פריג הוזמן להיות שופט ראשי באולימפיה הבאה (לדעתי זה אומר משהו לא?)ראוי לציין לשם ההגינות שאני אמנם מתחרה בifbb אך כל משנאמר נאמר על דעתי האישית בלבד.

Yoggie 03-08-09 22:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 890713)
powerlifter אחלה כינוי אגב. רק רציתי לציין שאכן ifbbהוא הארגון הרשמי היחיד לפתוח גוף שמוכר על ידי המדינה ועל יד משרד התרבות המדע והספורט.והוא הארגון היחידי שדרכו אפשר לקבל מלגות למיניהם מהמדינה (חיילים וכו).והארגון גם מקבל תמיכה אומנם לא גדולה אבל מקבל תקציב מהמדינה.
אני מעריך ומכבד את נאאבא ואת האנשים העומדים בראשו ומכבד כל ספורטאי מתחרה בתחום כי זה באמת לא קל....לא משנה באיזה ארגון כל איש רשאי להתחרות איפה שיימצא לנכון.
בקשר למתנות אני חושב שפה שני הארגונים צריכים לתגמל יותר את המתחרים.אבל נקודה אחת מאד חשובה בעיני בשני הארגונים צריך שיפוט הוגן ומקצועי אם כבר מדברים על שיפוט אז אשר פריג הוזמן להיות שופט ראשי באולימפיה הבאה (לדעתי זה אומר משהו לא?)ראוי לציין לשם ההגינות שאני אמנם מתחרה בifbb אך כל משנאמר נאמר על דעתי האישית בלבד.

האשם, אני חושב שאחת השאלות הגדולות שעולות כאן היא שאם האירגון מקבל תקצוב ממשרד התמת, מדוע התחרויות לעומת האיגוד השני נראות פחות מושקעות? האיגוד מרוויח כסף גם ממתחריו שמשלמים על חברות באיגוד, גם מכרטיסים לקהל וגם מהספונסרים שנותנים חסות.

רועי ב.א 03-08-09 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoggie (הודעה 890991)
האשם, אני חושב שאחת השאלות הגדולות שעולות כאן היא שאם האירגון מקבל תקצוב ממשרד התמת, מדוע התחרויות לעומת האיגוד השני נראות פחות מושקעות? האיגוד מרוויח כסף גם ממתחריו שמשלמים על חברות באיגוד, גם מכרטיסים לקהל וגם מהספונסרים שנותנים חסות.

והקצבה מהמדינה של מיליון שקל בערך אם אני מדייק

hachem-01 03-08-09 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoggie (הודעה 890991)

תקשיב אחי בעניין תקציב ועניין מנהלי טכני אני לא הכתובת לשאלות כאלה ...אתה אומר התחרויות נראות יותר מושקעות בזה אני לא מסכים איתך אל תשכח שהארגון מארגן כמה תחרויות בשנה...אבל לדעתי יש יותר מתחרים בנאאבא רק בגלל ענייין המרחק לא בהכרח בגלל איכות או השקעה(רוב המתחרים מהצפון) בתפאורה או יוקרה תשמע אני לא רוצה להשמע שאני יוצא נגד הארגון נאאבא להיפך חברים טובים שלי מתחרים ויתחרו שם אני מאמין שזכותו של כל מתחרה לבחור לעצמו על איזה במה הוא יעלה אם לתחרות ספורט באולם ספורט או תחרות יופי באולם קולנוע..מי יודע מה מחכה בעתיד לכן אני לא רוצה להגרר לענין איזה אירגון יותר טוב...בכל העולם נהוג שיש כמה ארגונים שמרימים תחרויות וכולם שונאים את כולם אני חושב שזה לגיטימי להתווכח על העניין הכי חשוב לא להכנס לפסים אישיים נגד מתחרים כלשהם.....

hanna666 03-08-09 23:35

האשם תגיד שאלה ככלית יש/אין ב ifbb תחריות כמו מר .. החטוב או נוער ?

hachem-01 03-08-09 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 891012)
האשם תגיד שאלה ככלית יש/אין ב ifbb תחריות כמו מר .. החטוב או נוער ?

האמת שאני לא בטוח אבל אני חושב שיש קטגוריה של מר ישראל הצעיר או נוער או משהו בסגנון אתה עולה נכון אם כן תעשה לי טלפון....

hanna666 03-08-09 23:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 891022)
האמת שאני לא בטוח אבל אני חושב שיש קטגוריה של מר ישראל הצעיר או נוער או משהו בסגנון אתה עולה נכון אם כן תעשה לי טלפון....

לא יודע השנה כנראה שלא אני עובר ניתוח ב 13.8 ותשמע אני לא מספיק יבש לתחרות אין לזמן להיות אני במחסור תוספים ענק אבל מה שכן השותף שלי עולה רצינו ללכת לאותו קטיגוריה אבל הוא לוקח יש עליו מסה גדולה ממני חשבתי להשקיע השנה הזו ולתת סיי.. ועלות שנה הבאה ולהיות בטוח שאני לוקח

moo 03-08-09 23:51

יש נוער
אין חטוב, יש רק לקטגוריות משקל בתוך הקבוצות עצמם

hanna666 03-08-09 23:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 891030)
יש נוער
אין חטוב, יש רק לקטגוריות משקל בתוך הקבוצות עצמם

מזאת אומרת יש קטיגורית משקל בנוער ,?

רועי ב.א 03-08-09 23:55

חנה יש קטגוריית נוער לפי מה שהבנתי מmoo המר ישראל חטוב זה בתוך הקטגורייה יעני יש מר ישראל ל70 ק''ג והחטוב ל70 ק''ג (לפי מה שהבנתי תקן אותי עם אני טועה)

לדעתי הרעיון הכי טוב ל2 האירגונים?כדאי לעשות מן קטגורייה של עד 18-19 קדטים או משהו בסגנון זה יוצא בן :):):):) :)

moo 03-08-09 23:56

2. ישנם שבעה סוגי משקל גוף בתחרויות לגברים:

א. עד 65

ב. עד 70

ג. עד 75

ד. עד 80

ה. עד 87.5

ו. עד 90

ז. מעל 90

3. ישנם שני סוגי משקל גוף בתחרויות לנשים:

א. נשים עד (וכולל) 65 ק"ג .

ב. נשים מעל 65 ק"ג .

4. בתחרויות לנוער גברים: מר ישראל הצעיר – ללא קבוצות משקל (גיל בלבד)

5. תחרות "מסטרס" (מגיל 35) – ללא קבוצות משקל.

6. סוגי המשקל שבהם יתקיימו תחרויות ייקבעו מדי פעם בפעם ע"י ההנהלה הארצית.

7. מתחרה נוער יוכל להתחרות עד גיל 21. ביום הולדתו ה- 21 הוא מפסיק להשתייך לנוער ועובר למבוגרים.

בנוער ומסטרס אין חלוקה למשקל טעות שלי
רק בקטגוריה המרכזית יש חלוקה

hanna666 04-08-09 00:00

הבנתי יש למישהו תמונה של מתחרה בנוער סתם להשוואה ?

רועי ב.א 04-08-09 00:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 891034)

א. עד 65

ב. עד 70

ג. עד 75

ד. עד 80

ה. עד 87.5

ו. עד 90

ז. מעל 90

ב. נשים מעל 65 ק"ג .

7. מתחרה נוער יוכל להתחרות עד גיל 21. ביום הולדתו ה- 21 הוא מפסיק להשתייך לנוער ועובר למבוגרים.

מוות

שיוותרו על 2-3 קטגוריוצת ויפתחו קדטים/נערים עד 18-19 יש הרבה עם פונטנציאל בגילאים האלה שקשה להם להתחרות מול בחורים בני 21

בספורט הזה הבדל של שנה זה הבדל ענק

רועי ב.א 04-08-09 00:06

http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=29&Page=1

זכה בנוער לשנת 2008

Yoggie 04-08-09 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 891004)
תקשיב אחי בעניין תקציב ועניין מנהלי טכני אני לא הכתובת לשאלות כאלה ...אתה אומר התחרויות נראות יותר מושקעות בזה אני לא מסכים איתך אל תשכח שהארגון מארגן כמה תחרויות בשנה...אבל לדעתי יש יותר מתחרים בנאאבא רק בגלל ענייין המרחק לא בהכרח בגלל איכות או השקעה(רוב המתחרים מהצפון) בתפאורה או יוקרה תשמע אני לא רוצה להשמע שאני יוצא נגד הארגון נאאבא להיפך חברים טובים שלי מתחרים ויתחרו שם אני מאמין שזכותו של כל מתחרה לבחור לעצמו על איזה במה הוא יעלה אם לתחרות ספורט באולם ספורט או תחרות יופי באולם קולנוע..מי יודע מה מחכה בעתיד לכן אני לא רוצה להגרר לענין איזה אירגון יותר טוב...בכל העולם נהוג שיש כמה ארגונים שמרימים תחרויות וכולם שונאים את כולם אני חושב שזה לגיטימי להתווכח על העניין הכי חשוב לא להכנס לפסים אישיים נגד מתחרים כלשהם.....

אני יודע שאתה לא הכתובת וזה לא משהו שמטריד אותי, פשוט כתבתי מה שנראה לי אנשים ניסו להגיד כאן.
אין לי בעיה עם אף אחד מהאיגודים, מבחינתי כמה שיותר ויותר מודעות יותר טוב... חבל ששני הצדדים יורדים לפסים אישיים אחד מול השני ומול המתחרים.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לכולם.

WEST $ SIDE 04-08-09 01:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 889909)
"מר חופר " לא יפה ארקדי לא הייתי מדבר ככה לדובר אם אתה חושב יום אחד לעלות לבמה .חוץ מזה הבנאדם מעדכן מה רע בזה אחי?

קצת ציניות אחי .
חח מה לקחת רציני !

moo 04-08-09 01:48

לדעתי הכי חשוב זה שהדוחות הכספיים של האיגוד יהיו חשופים לכלל הציבור
שנדע לאן הולך הכסף

ולמה אין פרסים ראויים !!!
נראה את ההכנסות
נראה את ההוצאות
ונבין איך האיגוד מתנהל

אני לא נגד/בעד שום איגוד פשוט חושב על הספורטאים שלהם מגיע הכל בסופו של דבר
וחשיפה של הדוחות הכספיים באמת תתרום למטרה זו

Musanony 04-08-09 13:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 891034)

א. עד 65

ב. עד 70

ג. עד 75

ד. עד 80

ה. עד 87.5

ו. עד 90

ז. מעל 90

ב. נשים מעל 65 ק"ג .

זה בסך הכל תרגום של התקנון הרשמי של ifbb. אם תנסה לכפות את הקטגוריות האלה באיגוד בסופו של דבר תתקע עם מתחרה אחד בכל קטגוריה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ