ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה הקשר בין כוח למאסת שריר .................. (https://israelbody.com/showthread.php?t=57263)

GnR 24-07-09 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 883331)
אולי אותך המשקלים והכושר של הבנאדם לא מעניין. אני חושב שמישהו שהכוח שלו מפגר בהרבה אחרי הגודל שלו הוא די פתטי ובכלליות חסר תועלת יחסית

ואו, אין בכל הרשת gtfo מספיק חזק בשביל להביע את דעתי עליך.
בנוסף לטמטום (אדם שהכוח שלו מפגר אחרי הגודל שלו פתטי וחסר תועלת) אתה גם מתרומם.
למה רשמת יחסית ? יש דבר כזה מידת תועלת מסויימת לא ביחס למידה אחרת ? או שפשוט רצית לכתוב הודעה מתרוממת כאילו אתה טוב יותר מאיתנו אז ניסית לדחוף מילים ברמה גבוהה כביכול כמו "יחסית"?

obzion 24-07-09 21:55

לא ידעתי שבן אדם צריך להצטדק בגלל שהוא יודע להתבטא כמו שצריך.

אולי במקום לצאת עליו ולדבר ככה, תקרא ותפנים מה שהוא אומר, אולי תלמד משהו.

Sugarzaza 24-07-09 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 883333)
הכל יחסי ...

אתה חושב ככה זה זכותך המלאה , באדי בילדרים שמתחרים ... הכוח לא חשוב להם
לעומת זאת pl זה רק כוח ..

אם המספר של המשקולת שאתה מרים זה מה שמעניין אותך , שיבושם לך ..
:)

אצלי הדגש הוא על התוצאה , אם אני בסקוואט של 60 קילו יראה תוצאות יפות ...
ותיהיה לי היפוטרפיה טובה לשריר . זה לא מעניין אותי אם אני לא מצליח 70 קילו .
עם הזמן אני אגיע לזה גם ככה, אבל זה לא העיקר...

קודם כל, היפרטרופיה זה כאמור לא קסם ולא נס שנופל מהשמיים. זו מגמה די מדוייקת וניתנת לחיזוי שתלוייה ברצף שחוזר על עצמו של הוספת משקל למוט, עודף קלורי, התאוששות וכן הלאה.
אם 70 קילו מספקים לך מספיק עומס בשביל יציאה מהומאיוסטזיס זה אומר שאתה די חלש ולא בכושר.

מעבר לזה, באמת שלא אכפת לך מהתפקוד והיכולת של הגוף שלך, רק לאיך שהוא נתפס חיצונית? אני לא מאמין שאתה עד כדי כך שטחי.

GnR 24-07-09 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי obzion (הודעה 883339)
לא ידעתי שבן אדם צריך להצטדק בגלל שהוא יודע להתבטא כמו שצריך.

אולי במקום לצאת עליו ולדבר ככה, תקרא ותפנים מה שהוא אומר, אולי תלמד משהו.

לא יודע להתבטא כמו שצריך ? מה לעזזאל הקשר ?
אתה אחד מהאפסים הצבועים שממצאים שקרים בשביל להוציא מישהו מסכן שתוקפים אותו ?

Sugarzaza 24-07-09 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GnR (הודעה 883334)
ואו, אין בכל הרשת gtfo מספיק חזק בשביל להביע את דעתי עליך.
בנוסף לטמטום (אדם שהכוח שלו מפגר אחרי הגודל שלו פתטי וחסר תועלת) אתה גם מתרומם.
למה רשמת יחסית ? יש דבר כזה מידת תועלת מסויימת לא ביחס למידה אחרת ? או שפשוט רצית לכתוב הודעה מתרוממת כאילו אתה טוב יותר מאיתנו אז ניסית לדחוף מילים ברמה גבוהה כביכול כמו "יחסית"?

וואו, חבל שאין פרס לtrolling וירטואלי כי היית מקבל אותו בטוח. בכל מקרה, ערכתי. הוא לא חסר תועלת יחסית, אלא חסר תועלת בכלל לא משנה בהשוואה למה.

אגב, אתה עדיין ליצן אם ה'אימון' היחידי שלך זה כפיפות מרפקים עם מספר חד ספרתי של קילוגרמים, שאחריהם אתה עוד בוכה על זה שכואבות לך הרגליים, פותח על זה פוסט שכולם יראו כמה אתה נקבה וחסר ידע ומתלהם במשתמשים שקצת קראו ולמדו-מה שברור שלא טרחת לעשות.

toxicity 24-07-09 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 883328)
עלייה במאסת השריר זה אכן תופעת לוואי שמקורה בתגובה של הגוף לבנות את מה שהתפרק כתוצאה מהנזק שנוצר באימון (יציאה מהומאוסטזיס-קורה רק אם הופעל מספיק עומס באימון כדי להוציא את המערכת מאיזון) בתנאי שיש לגוף ממה לבנות (חלבון, קלוריות)אם אין עודף קלורי, השיפור בכוח יהיה מיוחס בלעדית להתייעלות נירולוגית. או לפחות כמעט בלעדית (במצבים מסויימים תהיה בנייה גם במאזנים נייטרליים ושליליים)

עומס יסף שאתה מדבר עליו בכך שהגוף יבנה את השריר מחדש גדול יותר זה בעצם מה שיתן את הכח. סיב שריר גדול יותר משמע יותר כח. בשימוש גדול יותר של סיבי שריר בעצם שימוש ביותר יח' מוטוריות אתה גם תגרום לעלייה בכח.
באימוני הפירטרופיה(מספר החזרות וסטים כמובן) אתה צודק שהגוף בונה את עצמו בשביל שיהיה יותר חזק, אבל הוא נהיה חזק מעצם כך שהשריר גדל, והוא לא נהיה גדל מעצם העלייה בכח.

ציטוט:

אולי אותך המשקלים והכושר של הבנאדם לא מעניין. אני חושב שמישהו שהכוח שלו מפגר בהרבה אחרי הגודל שלו הוא די פתטי ובכלליות חסר תועלת בהסתכלות פונקציונלית.
דיי מגוחך להגיד דבר כזה, הכל תלוי בבן אדם
מישהו שלא מחפש כח מה אכפת לו אם הוא יהיה חזק? דוגמא באדיבילדרים, לא אמורים לשים זין בדיוק על כמה הבנץ' שלהם חזק
חסר תועלת זה הכל עניין של מטרה, וההסתכלות הפונק' שלך היא כנראה לפי מטרה מסויימת, שלא בהכרח תואמת את המטרות של המתאמן

GnR 24-07-09 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 883348)
וואו, חבל שאין פרס לtrolling וירטואלי כי היית מקבל אותו בטוח. בכל מקרה, ערכתי. הוא לא חסר תועלת יחסית, אלא חסר תועלת בכלל לא משנה בהשוואה למה.

אגב, אתה עדיין ליצן אם ה'אימון' היחידי שלך זה כפיפות מרפקים עם מספר חד ספרתי של קילוגרמים, שאחריהם אתה עוד בוכה על זה שכואבות לך הרגליים, פותח על זה פוסט שכולם יראו כמה אתה נקבה וחסר ידע ומתלהם במשתמשים שקצת קראו ולמדו-מה שברור שלא טרחת לעשות.

שוב יצאת אידיוט. כמות תועלת זה דבר יחסי, אתה לא יכול להגיד שמשהו חסר תועל לא משנה בהשוואה למה.

ולא, האימון שלי הוא לא אימון ידיים, ולא עם מספר חד ספרתי של קילוגרמם.

רוצה לצאת עוד יותר טיפש ולשבור שיאים ? תגיב לי

Sugarzaza 24-07-09 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 883349)
עומס יסף שאתה מדבר עליו בכך שהגוף יבנה את השריר מחדש גדול יותר זה בעצם מה שיתן את הכח. סיב שריר גדול יותר משמע יותר כח. בשימוש גדול יותר של סיבי שריר בעצם שימוש ביותר יח' מוטוריות אתה גם תגרום לעלייה בכח.
באימוני הפירטרופיה(מספר החזרות וסטים כמובן) אתה צודק שהגוף בונה את עצמו בשביל שיהיה יותר חזק, אבל הוא נהיה חזק מעצם כך שהשריר גדל, והוא לא נהיה גדל מעצם העלייה בכח.

דיי מגוחך להגיד דבר כזה, הכל תלוי בבן אדם
מישהו שלא מחפש כח מה אכפת לו אם הוא יהיה חזק? דוגמא באדיבילדרים, לא אמורים לשים זין בדיוק על כמה הבנץ' שלהם חזק
חסר תועלת זה הכל עניין של מטרה, וההסתכלות הפונק' שלך היא כנראה לפי מטרה מסויימת, שלא בהכרח תואמת את המטרות של המתאמן

העלייה בכוח היא זו שגורמת למערכת לצאת מאיזון מחדש ומתחילה את תהליך הבנייה ולכן היא כל כך חשובה. למפתח גוף אולי לא משנה המספר הסופי כשלעצמו, אבל כן משנה לו תהליך ההתחזקות כי הוא זה שאחראי בסופו של דבר להיפרטרופיה

בלי קשר אמרתי שבנאדם שהוא רק גדול ולא חזק ו/או בכושר זה מצחיק לדעתי.

Sugarzaza 24-07-09 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gnr (הודעה 883351)
שוב יצאת אידיוט. כמות תועלת זה דבר יחסי, אתה לא יכול להגיד שמשהו חסר תועל לא משנה בהשוואה למה.

ולא, האימון שלי הוא לא אימון ידיים, ולא עם מספר חד ספרתי של קילוגרמם.

רוצה לצאת עוד יותר טיפש ולשבור שיאים ? תגיב לי

מלך ההתלהמות, ההתקטננות והסימנטיקה. בינתיים לא העלית שום טיעון רלוונטי לנושא, רק פרסמת הודעות ריקות

Holy_Templar 24-07-09 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 883341)
קודם כל, היפרטרופיה זה כאמור לא קסם ולא נס שנופל מהשמיים. זו מגמה די מדוייקת וניתנת לחיזוי שתלוייה ברצף שחוזר על עצמו של הוספת משקל למוט, עודף קלורי, התאוששות וכן הלאה.
אם 70 קילו מספקים לך מספיק עומס בשביל יציאה מהומאיוסטזיס זה אומר שאתה די חלש ולא בכושר.

מעבר לזה, באמת שלא אכפת לך מהתפקוד והיכולת של הגוף שלך, רק לאיך שהוא נתפס חיצונית? אני לא מאמין שאתה עד כדי כך שטחי.

אני לא ... אני דווקא כן מעריך את עניין הכוח , אבל זה לא המטרה שלי ...
אני לא מתאמן בכדי להתחזק בלבד, אלא בשביל לראות תוצאה מסויימת זה שילוב של השניים
כמובן שזה מגמה די מדוייקת של הוספה של משקל וכו' לכן כתבתי אני אגיע לסקוואטים כבדים מאלה..
אבל זה עניין של זמן .
אני אמרתי הכל יחסי
סקוואט 75 קילו לאדם ששוקל 60 . זה סקוואט חזק
ואין על כך וויכוח בכלל .

Sugarzaza 24-07-09 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 883371)
אני לא ... אני דווקא כן מעריך את עניין הכוח , אבל זה לא המטרה שלי ...
אני לא מתאמן בכדי להתחזק בלבד, אלא בשביל לראות תוצאה מסויימת זה שילוב של השניים
כמובן שזה מגמה די מדוייקת של הוספה של משקל וכו' לכן כתבתי אני אגיע לסקוואטים כבדים מאלה..
אבל זה עניין של זמן .
אני אמרתי הכל יחסי
סקוואט 75 קילו לאדם ששוקל 60 . זה סקוואט חזק
ואין על כך וויכוח בכלל .

לא ממש, מבחינת יחס כוח:משקל הסקוואט צריך להיות בממוצע פי 1.5 מהמשקל כדי להחשב חזק

toxicity 24-07-09 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 883369)
העלייה בכוח היא זו שגורמת למערכת לצאת מאיזון מחדש ומתחילה את תהליך הבנייה ולכן היא כל כך חשובה. למפתח גוף אולי לא משנה המספר הסופי כשלעצמו, אבל כן משנה לו תהליך ההתחזקות כי הוא זה שאחראי בסופו של דבר להיפרטרופיה

בלי קשר אמרתי שבנאדם שהוא רק גדול ולא חזק ו/או בכושר זה מצחיק לדעתי.

כן מן הסתם שעלייה בכח זה סוג של מדד לעלייה במסת שריר גם, אבל שוב פעם זאת לא המטרה
שריר גדול יותר ירים יותר משקל מאשר כשהוא היה קטן, אבל עצם העלייה בכח לא מגדילה את השריר, עצם העלייה בשריר מגדילה את הכח, זה כל מה שניסיתי להסביר

hypertrophy 24-07-09 22:53

וואו איזה וויכוח חסר משמעות....
אתם מתווכחים על תפיסות עולם שונות
מטרות שונות
וסדר עדיפויות שונה
למה שמישהו ירצה לשנות בבנאדם אחר דברים אלו?מה אכפת לכם מה המטרה האינדיווידואלית של כל אדם??
ולומר דברים כמו:"בנאדם גדול שהכוח שלו לא בהתאם הוא חסר תועלת" זה המשפט הכי מפגר ילדותי אדיוטי מתנשא וסתום ששמעתי בזמן האחרון
מי אתה שתקבע מה תועלת של בנאדם?!
ומי הבנאדם שיכול לקבוע מה הוא סדר העדיפויות הנכון?מה היא המטרה הנכונה?
חלאס להתווכח על דברים שהם אינם ברי וויכוח!

Sugarzaza 24-07-09 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 883379)
וואו איזה וויכוח חסר משמעות....
אתם מתווכחים על תפיסות עולם שונות
מטרות שונות
וסדר עדיפויות שונה
למה שמישהו ירצה לשנות בבנאדם אחר דברים אלו?מה אכפת לכם מה המטרה האינדיווידואלית של כל אדם??
ולומר דברים כמו:"בנאדם גדול שהכוח שלו לא בהתאם הוא חסר תועלת" זה המשפט הכי מפגר ילדותי אדיוטי מתנשא וסתום ששמעתי בזמן האחרון
מי אתה שתקבע מה תועלת של בנאדם?!
ומי הבנאדם שיכול לקבוע מה הוא סדר העדיפויות הנכון?מה היא המטרה הנכונה?
חלאס להתווכח על דברים שהם אינם ברי וויכוח!

לא הצגתי את זה כטיעון בר-ויכוח, אמרתי שזו דעתי. ולדעתי בנאדם שאכפת לו בלעדית מהמראה שלו, ולא מיכולות וביצועים שיהיו לפחות פרופורציונאליות לאיך שהוא נראה מעיד על נרקסיזם, חוסר בטחון וצורך בתשומת לב שאני אישית מוצא מצחיק קצת וחסר טעם.

hypertrophy 24-07-09 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 883385)
לא הצגתי את זה כטיעון בר-ויכוח, אמרתי שזו דעתי. ולדעתי בנאדם שאכפת לו בלעדית מהמראה שלו, ולא מיכולות וביצועים שיהיו לפחות פרופורציונאליות לאיך שהוא נראה מעיד על נרקסיזם, חוסר בטחון וצורך בתשומת לב שאני אישית מוצא מצחיק קצת וחסר טעם.

שמע דעתי הרבה יותר מנומקת ממה שאני יכול להציג פה....
ותתפלא היא לא כל כך שונה משלך [אבל עדיין שונה]

בכל אופן ההגדרה שלך לחזק נתונה לוויכוח
בישבילי חזק זה מישהו שלא משנה כמה סקוואט הוא עושה אבל יכול להוריד את האויב שלו בכמה שפחות זמן בידיים חשופות
כמה שכל דבר כזה נתון לפרשנות זה מטורף אז בוא לא נכנס לזה כי יש לי סיגר איכותי שמחכה בחורה יפה לצידי שמתחילה להיות קצרת סבלנות וקפה חזק ואיכותי [חיפאווי חפשו את זה] שמתקרר
אז נדון בזה מחר :)

Sugarzaza 24-07-09 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 883391)
שמע דעתי הרבה יותר מנומקת ממה שאני יכול להציג פה....
ותתפלא היא לא כל כך שונה משלך [אבל עדיין שונה]

בכל אופן ההגדרה שלך לחזק נתונה לוויכוח
בישבילי חזק זה מישהו שלא משנה כמה סקוואט הוא עושה אבל יכול להוריד את האויב שלו בכמה שפחות זמן בידיים חשופות
כמה שכל דבר כזה נתון לפרשנות זה מטורף אז בוא לא נכנס לזה כי יש לי סיגר איכותי שמחכה בחורה יפה לצידי שמתחילה להיות קצרת סבלנות וקפה חזק ואיכותי [חיפאווי חפשו את זה] שמתקרר
אז נדון בזה מחר :)

ההגדרה שלך או שלי לחזק הן סובייקטיביות בגלל שכוח מתבטא בהרבה תחומים אם לא כולם (יש גם כוח כללי וכוח ספציפי), ולכן יש הגדרות אובייקטיביות לכוח שלא מושפעות מדעה אישית.

Holy_Templar 24-07-09 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי morning glory (הודעה 883401)
איך בדיוק 75 קילו זה חזק בכל תרגיל שמערב יותר מזרוע?

מה הקשר ?
אתה לא קולט אה...
בנאדם ששוקל 60 , או פחות ועושה תרגיל עם 75 קילו איזה שלא יהיה .
אז בתרגיל הזה הוא חזק.

ללא עוררין בכלל

Sugarzaza 24-07-09 23:25

אה ותן לה בראש, זה דוחה כל ויכוח

ronaldo 24-07-09 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 883404)
מה הקשר ?
אתה לא קולט אה...
בנאדם ששוקל 60 , או פחות ועושה תרגיל עם 75 קילו איזה שלא יהיה .
אז בתרגיל הזה הוא חזק.

ללא עוררין בכלל

זה לא ממש חזק

Holy_Templar 24-07-09 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ronaldo (הודעה 883409)
זה לא ממש חזק

לבנאדם ששוקל 60 או פחות ..
לעשות תרגיל עם 15-20 קילו מעל המשקל גוף שלו ..

אתה צוחק נכון ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ