ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   המסטרינג בפיגור (https://israelbody.com/showthread.php?t=57216)

Dark_Muse 26-07-09 22:34

shut up and squat

מרציאנו 26-07-09 22:55

אין לנו כלוב, אין לנו מדריכים שמבינים ואני לא מתכוון לקחת מתכון לפציעה.
אני יודע שזה תרגיל טוב, אבל אני יודע שאפשר לגדול גם בדרך אחרת.

אני בסך הכל שאלתי שאלה שאף אחד בינתיים לא ענה לי עלייה :/

בר728 26-07-09 23:33

יש מלא אפשרויות שלא כולם יעבדו עלייך-אפשר לבודד רגליים/להוסיף תרגילים להאמס/להוסיף אימון וכו'..באיזה תוכנית אתה עובד?

מרציאנו 26-07-09 23:36

אני ab
וזהו שזה בדיוק מה שאני מתלבט אם להוסיף/להוריד או לשאיר כמו שזה ככה. אני לא יודע.

ronaldo 27-07-09 00:09

אתה ליצן

בר728 27-07-09 15:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מרציאנו (הודעה 884841)
אני ab
וזהו שזה בדיוק מה שאני מתלבט אם להוסיף/להוריד או לשאיר כמו שזה ככה. אני לא יודע.

קח אחד מהדברים שהצעתי תרוץ איתו חודש חודשיים ותראה אם יש תוצאות
אני אישית הייתי מוסיף לאנג'ים 3 סטים

ThE HummeR 27-07-09 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 883368)
מה שהקפיץ לי את הרגליים ובעיקר את ההאמס[שממש בולטים היום] זה בידוד של הרגליים ליום אחד בשבוע שכלל אימון רצח
4-סקוואט
4-דדליפט קלאסי
2לאנג'ים בסמית'
3פשיטה במכונה
3כפיפה במכונה

זה רצח אבל לא בטוח שהיא תתאים לך
בכל אופן תתחיל לעשות סקוואט חופשי ודדליפט קלאסי ואז תחזור ותאמר לי מה קורה

תודק באמה אחוז.
מי שלא מבודד רגליים הוא פשוט פראייר..

Tapit 27-07-09 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מרציאנו (הודעה 884803)
אין לנו כלוב, אין לנו מדריכים שמבינים ואני לא מתכוון לקחת מתכון לפציעה.
אני יודע שזה תרגיל טוב, אבל אני יודע שאפשר לגדול גם בדרך אחרת.

אני בסך הכל שאלתי שאלה שאף אחד בינתיים לא ענה לי עלייה :/

אני למדתי סקוואט מyoutube ואני עושה את זה יותר טוב מכמה מדריכים בחדר כושר שלי.
ובאמת שלא צריך כלוב.. :|

obzion 27-07-09 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThE HummeR (הודעה 885219)
תודק באמה אחוז.
מי שלא מבודד רגליים הוא פשוט פראייר..

כן, אז כל מי שעושה SS או 5x5 הוא פראייר, נכון?

obzion 27-07-09 20:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Tapit (הודעה 885309)
אני למדתי סקוואט מyoutube ואני עושה את זה יותר טוב מכמה מדריכים בחדר כושר שלי.
ובאמת שלא צריך כלוב.. :|

כלוב זה יותר על תקן של "מותרות". בשביל לא להיתקע למטה עם המוט :1eye:

אבל בהחלט אפשר לעשות סקוואט רק עם ראק, ומידע מהאינטרנט (יוטיוב, SS וכו')

Tapit 27-07-09 21:02

לא קרה לי שנתקעתי עם המוט למטה אף פעם, אבל תמיד אפשר לדפוק איזה צעקה כדי שמישהו יבוא לעזור :s

ThE HummeR 28-07-09 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי obzion (הודעה 885326)
כן, אז כל מי שעושה ss או 5x5 הוא פראייר, נכון?

מה הקשר ss בכלל ?

אני אישית עשיתי היום אימון אך ורק רגליים ומרוב שהיה לי אימון חזק לא הצלחתי לעשות תאומים..
עכשיו נראה אותך במקומי עושה עוד משהו חוץ מרגליים.. עוד שנייה הקאתי על המכשיר.

Dark_Muse 28-07-09 04:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 885331)
לא קרה לי שנתקעתי עם המוט למטה אף פעם, אבל תמיד אפשר לדפוק איזה צעקה כדי שמישהו יבוא לעזור :s

האמת שזה לא עובד ככה.
קודם כל, קשה מאוד להתקע עם המוט למטה בסקוואט; ברגע שאתה נתקע, אתה מאבד שיווי משקל (זה לא שאתה יושב ומחכה שמישהו יגיע).
אחרי שאיבדת שיווי משקל, אם זה לאחור, רוב הסיכוים שניצלת בנס. אם זה לקדימה, רוב הסיכוים שתדפוק את הראש ברצפה ותקווה שהמוט לא ידפוק אותך מאחורה (בראש, כמובן). בכל מקרה, זה יכאב.

פעם ראשונה שהגעתי לכשל בסקוואט זה היה בכלוב, וזה קרה שהמוט עף קדימה. רוב הזמן התאמנתי ללא כלוב, ופשוט הייתי עוצר חזרה לפני שידעתי שאני בבעיה. גם היה לי ספוטר שקצת דאג לי (אם כי אני לא חושב שזה היה עוזר ברגע שהגוף נוטה קדימה).

אני חושב שברמות הגבוהות, אם אין ספוטרים אז כלוב זה יותר מסתם מותרות. בכל מקרה זה גם יכול לדחוף אותך קדימה כשאתה נותן עוד חזרה שבסוף תצליח, שהיית מוותר עליה אולי אם אין את הכלוב.

obzion 28-07-09 11:46

^
בוא נגיד שכלוב מקל על החיים, והוא בהחלט אחד הפרמטרים החשובים בבחירת חדר כושר (מבחינתי לפחות).
אבל לעומת זאת, אני כרגע מתאמן בחדר כושר בצבא, ללא כלוב כמובן, ואני בכל זאת מבצע סקוואט.

ברגע שיש לך ראק בגובה המתאים, ומוט, אתה יכול לבצע סקוואט. לכן כל דבר מעבר לכך הוא על תקן 'מותרות' מבחינתי.

Tapit 28-07-09 16:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 885653)
האמת שזה לא עובד ככה.
קודם כל, קשה מאוד להתקע עם המוט למטה בסקוואט; ברגע שאתה נתקע, אתה מאבד שיווי משקל (זה לא שאתה יושב ומחכה שמישהו יגיע).
אחרי שאיבדת שיווי משקל, אם זה לאחור, רוב הסיכוים שניצלת בנס. אם זה לקדימה, רוב הסיכוים שתדפוק את הראש ברצפה ותקווה שהמוט לא ידפוק אותך מאחורה (בראש, כמובן). בכל מקרה, זה יכאב.

פעם ראשונה שהגעתי לכשל בסקוואט זה היה בכלוב, וזה קרה שהמוט עף קדימה. רוב הזמן התאמנתי ללא כלוב, ופשוט הייתי עוצר חזרה לפני שידעתי שאני בבעיה. גם היה לי ספוטר שקצת דאג לי (אם כי אני לא חושב שזה היה עוזר ברגע שהגוף נוטה קדימה).

אני חושב שברמות הגבוהות, אם אין ספוטרים אז כלוב זה יותר מסתם מותרות. בכל מקרה זה גם יכול לדחוף אותך קדימה כשאתה נותן עוד חזרה שבסוף תצליח, שהיית מוותר עליה אולי אם אין את הכלוב.

קרה לי פעם שניסיתי לעשות חזרה אקסטרה (יעני מעבר לכשל) ולא זכור לי בדיוק מה קרה, אבל כנראה שאיבדתי שווי משקל רק בצד אחד, והמוט נפל הצידה ואז 3 אנשים רצו להרים לי אותו מהצד השני.
אבל לא קרה לי כלום באותה הפעם :s

Fatboy 28-07-09 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 885874)
קרה לי פעם שניסיתי לעשות חזרה אקסטרה (יעני מעבר לכשל) ולא זכור לי בדיוק מה קרה, אבל כנראה שאיבדתי שווי משקל רק בצד אחד, והמוט נפל הצידה ואז 3 אנשים רצו להרים לי אותו מהצד השני.
אבל לא קרה לי כלום באותה הפעם :s

חזרות שליליות בסקוואט?
דרך טובה להתאבד

מרציאנו 29-07-09 09:16

לקחתי את העצות שלכם..החלפתי כמה תרגילים ואני יאמן בעוד כמה שבועות אימון abc שיכלול רגליים פעם בשבוע. תודה חבר'ה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ