![]() |
ציטוט:
אמרת בדיוק מה שבאתי להגיד. הבנתי שהתוכנית חיטוב שלך הייתה מטורפת,ז"א ממש סחטת את הגוף שלך,יש מצב אתה נותן פירוט קטן? בכל מקרה,אין מילים פשוט |
נראה מדהים!
חיטוב מעולה, בסה"כ הכל נראה פרופורציונאלי, אולי חוץ מהחזה אבל אני יודע שהוא חלק בעייתי =( בקיצור אני מצפה לשמוע עליך בהמשך |
בתכלס אני אפשר עכשיו על החסרונות - הגב שלי דורש שיפור רציני , אולי אני אפתיע אתכם אבל רק אתמול (התחלתי תכנית פלג גוף עליון-תחתון) לא עשיתי דדלפיט ומתח . סה"כ הגב סביר בגלל המותן , חזה בעייתי אבל שיפרתי אותו בשנה האחרונה המון.
אני עדיין לא בשל ממש , אני מתאמן כמעט שנתייים ועשיתי מסה פעם אחת , אני מאמין שתוך שנה-שנתיים זה אראה יותר טוב. לגבי הרגליים - מבחינת היקף הם סבבה לגמרי הביעה היא שהן לא חטובות כמו הפלג גוף עליון - אין לי מושג אם זה פונקציה של זמן שאני מתאמן כי מבחינת שומן אין ממש באזור שם. תודה על התגובות אני עוד אצטרך להחליט מה לעשות דרך אגב מדדתי עם קילפר לפני כמה זמן יצא 9.5 אחוז שומן ולקורטקס שאני אהיה יותר שלם עם עצמי אולי אני אתחרה,, תאורתית אני יכול להשאר ניטרלי עד סוף אוגוסט ולעלות על הבמה , כרגע אני לא רואה סיבה |
ערוךךךךךךךך
|
ציטוט:
עליון- בנץ בנטאובר מילטרי מתח קדמית אחורית תחתון- סקוואט SLDL לגפרס כפיפה תאומים ??? אשמח שתענה:Embarrassment: |
ניסינו לשכנע אותו הבחור לא רוצה
עוד חודש של סיוט זה לא פשוט |
ל daniel
אני עושה upper' lower אלב a,b, a2, b2 בנץ בנט אובר עליון-דאמבלים מתח צרפתית כפיפה עם מוט תחתון- סקוואט סטיף לחיצה 45 כפיפה בעמידה תאומים בעמידה תאומים בישיבה בבלוק השני פשוט דדליפט במקום סקוואט, מילטרי במקום חזה עליון |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה לשנינו:rolleyes: |
ציטוט:
|
תישמע אתה ניראה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יש לך פוטנצייל מעולה!!שמע אתה הרשמתה אותי מאוד!!אני מקווה שאתה יודע לקחת את עצמך עוד שלב ועוד קדימה כי באמת היתרשמתי כול הכבוד ניראה אחלה לגמרה.
|
אני אישית עשיתי את התכנית בשביל השוק, קצת לגוון.אני כרגע לא רואה את זה כקריטי לשנות תרגיל או משהו בסגנון בתכנית,
|
תשמע אחי יש עליך חיטוב מעולה..
קובי הוציא אותך מעולה בתמונות אין מה להגיד לא שאני לא מתכוון שאתה לא גם במציאות אבל בכל זאת..כל הכבוד בן אדם תמשיך לעבוד..:) |
תביא תמונה לפני החיטוב ... של פרונט
|
מצטער אין לי
|
ציטוט:
|
גוף מטרה!!! כל הכבוד תותח!
|
יפה מאוד.
התרשמתי במיוחד מהכתפיים. הלוואי עלי כתף אמצעית מפותחת. |
אני עוד מחכה לתשובה למה כל כך התרשמת מהביקורת שלי והדגשת את המילה "רך" באדום ופונט מוגדל :|
|
ציטוט:
אבל בקטנה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ