![]() |
ציטוט:
ולפני שנה וחצי בערך 4 חודשים במכון ואז ניתוח גניקומסטיה.. אז לא החשבתי ממש ת4 חודשים במכון.. אני לא חדש אבל גם לא מתקדם יותר מדי.. |
תעבוד בab
לא כדאי לך abc עדיין אגב, בן כמה אתה שעברת את הניתוח ? יש לי גם את זה, לא בצורה נוראית אבל בהחלט רואים אבל אני בן 16 והבנתי שזה נפוץ בגיל ההתבגרות |
ציטוט:
ועזוב את זה שלא מתאים לי abc .. אני יודע שמתאים לי.. אם אני יעבוד ab אני יצטרך לקצץ סטים כדי לא לבלות יום שלם במכון ולי נפשית זה ירגיש כאילו לא התאמנתי בכלל..תן לי עצות מה לעשות עם הabc הנוכחי אם אתה יכול... |
ציטוט:
בכל מקרה גם עם השינויים אני לא חושב שהיא טובה אבל לא יכול לעזור לך יותר מזה |
תעשה 9 סטים לשריר גדול 5 לשריר קטן תעבוד חזק סגור עניין.
|
תעשה את זה
a-חזה כתפיים ויד אחורית חזה: בנץ פרס 3x6 לחיצת חזה עם משקולות 3x8 פרפר/פלייס 3x10-12 כתפיים: מילטרי פרס 3x8 הנפת ידיים לצדדים 3x10 ידיים אחוריות: פשיטת מרפקים מאחורי הראש 3x10 לחיצה צרפתית 2x8 b-רגליים גב וידיים קדמיות רגליים: סקוואט 4x6 כפיפת ברכיים 3x8-10 פשיטת ברכיים 2x10 גב: מתח 3x8 בנט אובר 3x6 פולאובר 3x10 יד קדמית: כפיפת מרפקים עם מוט 3x8 כפיפת מרפקים עם משקולות 2x10 ארבע פעמים בשבוע abxabxx |
ציטוט:
|
תתחיל לעבוד כבד ואז נירא אם לא יספיק לך ab
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חלוקה abc רגילה אפילו פתחתי פה נושא ושאלתי אנשים איזה חלוקה הכי כדי לabc והם אמרו לי תקלאסית חזה אחורית גב קדמית רגליים כתפיים בשריר גדול יש בין 12-14 סטים ובשריר קטן בין6-9 abcxac/ab חמש פעמים בשבוע מתאמן.. מה כלכך דפוק בסדר שלה אם מישו יוכל לעזור לי.. אני יביא היום תתכנית שהמאמן במכון הכין לי.. תגידו לי אם היא עדיפה על שלי.. |
ציטוט:
|
תוכנית טובה, בעיקר האימון של פלג גוף תחתון...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ