![]() |
א' זאת אחותי כן היא יפה כפרה עלייה וחאלס לדבר ככה חח.
וב' מה זתומרת אחוז שומן גבוהה אז מה לעשות דיאטה ? או להמשיך במאסה ולאכול? תסבירו ת'צמכם. תודה לכולם. |
ציטוט:
ומי זה יאיר - hypotherapy ???? |
ציטוט:
תתחיל מאסה אל תעשה חיטוב פותח הפוסט |
דבר ראשון, תחמיא לאחותך על הלוק :)
דבר שני, תמשיך לעלות במסה. אתה 14% שומן בערך. ב15-16% תעשה חיטוב לאיזור 12% ותמשיך מסה. שיהיה בהצלחה בהמשך :) ואל תשכח להחמיא לאחותך :) |
כמו שהחבר'ה אמרו, תעשה מסה, אתה לא על אחוז "כזה" גבוה, תצבור עוד מסת שריר יפה, ואז תחטב...
ובאמת אחותך נראת סו-כר :) |
חח חאלס לדבר עלייה חבל העלתי תמונה שלה יאלה חח.
במקום זה תחמיאו לי חח מה אני מכוער ?חחחחחחחחח אז בטוח עדיף להמשיך במאסה ?עד מתי מאסה עד איזה משקל ? ומתי חטוב ?ומה לעשות בחיטוב? |
ציטוט:
חסרה מסה בידיים,תן עוד מסה. ואחותך נראית פיגוז.(חברה כל תגובה תגידו משהו על אחותו)=] |
למה אתם זונות הוא ביקש יפה שתפסיקו לדבר על אחותו
זה לא נעים אל תהיו ילדים..ואני בטוח שבמציאות לא היתם זורקים מילה.. ולעניין.. בנוי הייטב הייתי מציע לך חיטובון קטן..להוריד אחוזי שומן ל13 אחוז בערך ולהמשיך מאסה..לתת דגש לילדים. בהצלחה. |
בנוי טוב אחי תעשה אני במקומך הייתי עושה חיטוב קטנטן ואז מסה קיצור כמו שמר בזוקה אמר
|
ציטוט:
אני יכול להיות איתך בסבבה והכל אבל חאלס.. ------------------------------------------ למה לעשות חיטוב ואז מאסה ? לא עדיף מאסה עוד ואז חיטוב ?אני לא שמן או משו שלא תבינו לא נכון התמונה הראשונה מטעה רצח. |
נגיד ואני עושה קודם מאסה ואז חיטוב אז עד איזה משקל לעשות מאסה ?אני שוקל 76.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ