![]() |
קצת לא התייחסו לזה באשכול
אבל אתה בטוח שאתה נח טוב במהלך היום? אתה ישן טוב בלילות? אתה אוכל מספיק? פשוט תוריד מעצמך, באמת שאתה מעמיס יותר מידי.. ועצה - פשוט תשנה את הסדר של התרגילים תתחיל מסקוואט ואז תעבור לכפיפת \ פשיטת ברכים ואז דד-ליפט. זה סוג של "מנוחה" בין התרגילים הקשים. הדופק יורד קצת. |
ציטוט:
וגם בקשר לסדר התרגילים הוא די צודק, בכל מקרה תוריד קצת מהעומס יש יותר מדי תרגילים. |
כן באמת העלו פה רעיון טוב - אל תעשה את הדדליפט מיד אחרי הסקאווט. ככה זה גם בתוכנית של ריפטו - קודם סקאווט, אחר-כך בנצ' ובסוף דדליפט בדיוק מהסיבה הזאת.
|
ציטוט:
אם אמרת לשלב אותו באימון גב כדי לתת עבודה של פעמיים בשבוע על הרגליים אז סבבה...לךמרות שלא נראה לי הגיוני שזה יסתדר בחלוקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי התזונה, אני אוכל 2000 קלוריות מעל התחזוקה, כ-500 גרם פחמימות ביום, יושן 9 שעות בלילה. להעביר את הדדליפט נשמע קצת מוזר כי אני צריך כמה שיותר כוח בשבילו. אבל 10 סטים לרגליים בתוכנית abcde זה כלום. ברור שרגליים זה שריר גדול, לכן אני נותן להם 20 סטים. ניראה לי שאני אעשה סקוואט-פשיטת ברכיים-דדליפט-לאנצ'ים-כפיפת ברכיים. כי אולי בגלל שהיה לי סקוואט-דדליפט הדופק שלי היה עולה במהירות... |
למה 20 סטים לרגלים?
|
והבעיה שלך היא הבעיה בתכניות כאלה :\
|
ציטוט:
ציטוט:
ואם זה היה ABC והייתי עושה רק 6 סטים, אוקיי? אמרתי בנושא שהבעיה היא אחרי התרגיל השני, אז מה זה משנה? הגוף יודע באיזה תוכנית אני ?:laughing: |
הפסקות יותר ארוכות
פחות סטים |
אני חושב שזה אומר שabcde לא מתאימה לך. תעבור למשהו יותר לינארי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה משנה איזה תוכנית? גם ab אם אני אעשה סקוואט ואחר כך דדליפט עדין תיהיה הבעיה... לא התלוננתי על כמות הסטים באימון שלי, אלא הבחילות, עייפויות וכו'. טוב בכל מקרה הגעתי למסקנה לא לעשות דדליפט אחרי סקוואט. |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
עכשיו הבנתי את הטעות שלי... 2 תרגילים מורכבים אחד אחרי השני... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ