![]() |
ציטוט:
ואז חבר בא, לחץ מהצד הלא נכון ופוצץ למורה את הביצה. אומנם היא הייתה בתור שקית, אבל עדיין היה מצחיק |
ציטוט:
עוד בכיתה יא'..לפני שנתיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא יודע.. תפסתי בדיוק בנקודות הכי "גבוהות" בביצה, התאמצתי "קצת" והצלחתי לפוצץ אותה. |
אי אפשר לשבור, אם לוחצים במקום המדוייק, זה לא אפשרי....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
התכוונתי ליכולת של האדם.
טעות בניסוחp: החוק אומר שכאשר יש לחץ זהה על הביצה משני הכיוונים, היא לא תישבר. אבל באמת מעלה סימני שאלה, הכי ברמות קיצוניות מן הסתם שישבר |
ציטוט:
|
האשכול הזה באמת עשוי מfail
|
ציטוט:
|
Yoshi-Moto
דווקא כן אפשרי, אבל בנאדם אחד בודד הצליח לעשות את זה . אין לי מושג מה שמו :| אה...וד"א..הוא קרע את השריר על הדרך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כבר לפני שנה שנתיים ככה התחילו לתת לתרנגולים פחות ויטמינים כי זה חוסך בכסף, אז הקליפה של הביצה נהייתה יותר רכה.. זאת שומרת שלא באמת הצלחת לשבור ביצה ככה, זה רק נדמה לך. =) חחחחחח |
ציטוט:
זה מזכיר לי תתגובה הזאת ציטוט:
|
אם ביצה עומדת בצורה מדויקת, אי אפשר לשבור אותה, ואגב, למי שציין זה לא ביולוגיה, זה פיסיקה..
את הנושא הזה ידעו עוד מלפני הרבה הרבה שנים,(לא מנסה להתחיל ברקע דתי- זה בשביל רקע כללי, אז כמובן בלי לשנות נושא) כבר בתקופת הגמרא יש מחלוקת שמצויין מה קורה לגבי מיטה שמתחת אחת הרגליים שלה יש ביצה בשביל לייצב אותה, פעם זה היה נפוץ להשתמש בביצה בשביל דברים מהסוג הזה. |
למדנו על זה במדעים שחכתי איך זה הולך
זה בנוי בצורה שגם אם משאית תעמוד על זה בנקודה הנכונה לא יקרה כלום אם אני יזכר אני יכתוב איך קוראים לצורה הזאת ולמה בדיוק זה ככה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ