![]() |
ציטוט:
|
ד"א אם לוקחים 'קריאטין מונו צריך להוסיף לו פחמימות, טאורין, ארגינין בכדי לקבל ספיגה ואפקט של כוח אופטימליים... עשית חישוב כמה יעלה כל התוספות האלה ברכישה נפרדת, ואולי ניתן פשוט לצרוך פחמימות מסוכר ענבים וליטול חומצות אמינו אבל השאלה אם כמוסה אחת תכיל את המינונים הנדרשים לספיגה אופטימלית ממוצעת של 5 גר' קריאטין.
רכישה נפרדת זה מגיע בדרך כלל בשילובים של ארגינין\ל-אורניטין, וטאורין לא מצאתי בנפרד ואם יש השאלה כמה זה יעלה. נקודה נוספת יכול להיות מצב שאם אתה צורך את הרכיבים בנפרד (אני לא סגור על זה אבל זו אפשרות) אז יכול להיות שקצב הפירוק של החומרים בגוף לא יהיה באותו קצב כמו בפורמולות מהסיבה שבחברה מרכיבים את החומרים והמינונים בצורה אופטימלית לקומפלקס הזה שתאפשר עיכול או ספיגה באיזון הנכון בקצב הנכון מה שאומר שהגוף לא יסבול מחוסר או מעודף מה שיכול ליצור גם בעיות מסויימת ואז יכול להיות מצב שבזמן נתון מסוים האפקט של השילוב בנפרד לא יהיה מנוצל כמו שצריך אבל זו אופציה שעלתה בדעתי לא בדקתי אותה נקודה למחשבה... אשמח לתגובות בעניין |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכוונה ב5% זה שזה ישפר את הספיגה ב5%,אין משהו אחר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
5%-10% לכל היותר. |
קודם כל תודה רבה לכולכם..!
אז אני מבין סופית שאני צריך להשתמש בקריאטין מונו תקופה ולראות איך זה משפיע עליי מישהו רק יכול להסביר לי במה קריאטין מונו יעזור לי? מה הוא ישפר אצלי? יעזור לי בעליה במסה? עליה במשקלים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמובן שצריך גם לאכול נכון ולדאוג לכמות פחמימות וחלבונים נכונה הכל בהתאם לדרישה. אחרי הכל קומפלקס זה לא פחות עוזר אלא אמור להפך לבוא ולייעל לך את התוצאות אבל זה גם יקר יותר מהסיבה שזה אמור להיות יעיל יותר. אני לא הייתי ממהר לשלול דברים תבדוק אל תמהר ואם צריך לך למומחים ותשאל אותם. אני בעצמי כרגע בודק את העניין עם הקריאטין מונו בשילוב של רכיבים נוספים. אולי בשלב ראשון קח רק את הקריאטין מונו תראה איך זה משפיע ובמידה ותרצה להוסיף רכיבים כדי לייעל את הקריאטין תעשה את החישוב שלך מה מתאים יותר ומה אפקטיבי יותר הוספת הרכיבים בנפרד רכיבים או קומפלקס הכל כלול. מקווה שזה עזר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ממה שאני זוכר במחקר לקחו 80 אנשים חילקו אתם ל 4 קבוצות כאלה שאמרו להם שנותנים להם קריאטין ובאמת נתנו להם קריאטין כאלה שאמרו להם שנותנים להם קריאטין והביאו להם פלצבו כאלה שלא אמרו להם כלום ולא נתנו להם כלום וכאלה שלא אמרו להם כלום ונתנו להם קריאטין מבלי שידעו התוצאות אמרו שהשיפור לאחר שבועיים לקבוצות 1,2 היה די דומה וגם התוצאות של 3,4 היה די דומה מכאן הם הניחו שרוב העניין הוא פסיכולוגי. |
ציטוט:
תביא את המחקר או אל תדבר,עד כדי כך פשוט. |
ציטוט:
הנוזלים נספחים אצלי רק בגלל הפן הפסכילוגי? לא ידעתי. מצוץ מהאצבע המחקר הזה אם הוא קיים בכלל. |
ציטוט:
אני גם קראתי מחקר אתה יודע על מה? 4 קבוצות אנשים שנתנו להם אוכל: קבוצה אחת אמרו שנותנים להם אוכל ונתנו להם אוכל קבוצה שניה אמרו שנותנים להם אוכל ולא נתנו להם אוכל קבוצה שלישית לא אמרו כלום ונתנו להם אוכל קבוצה רביעית לא אמרו כלום ולא נתנו להם אוכל התוצאות : כולם השמינו מסתבר שהכל פסיכולוגי חחחחחחחחחחח זה בדיוק אותו חארטה כמו המחקר הזה במידה ועשו אותו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לך על המונו אחי גם אני התחלתי איתו לפני שבועיים כבר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ