ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01
(הודעה 873391)
אתנ יודע אחי אתה יודע מה שמתי לב? עשיתי רפרוף קל מתוך סקרנות בהודעות שאתה כותב ואני לא רוצה שתפגע ממה שאני עומד להגיד לך ממש לא .אתה כותב כמעט כל ההודעות שלך אתה מכניס את הענייין הגנטי שלא לדבר על זה שכמעט כל ההודעות שלך מאוד דומות אפילו כשהעלת תמונות שלך התעקשת על העניין הגנטי אז ככה או שאתה גנטיקאי מדופלם או שאתה פשוט חוזר על ההודעות שלך לא כולן חלקן מאד מדויקות ואפילו לפעמים הסכמתי אתך.
אגב לפי החתימה שלך אתה שואף לשלמות סבב אבל לא כולם מושלמים איך אתה אומר זה "גנטי"
|
אחי, מדובר בספורט שהגורם הכי חשוב בו זו הגנטיקה! תשמע סיפורים על פול דילייט וקווין לברוני...
יש בעולם בוודאות מלא אנשים עם מסה שמתאימה מר אולימפיה, אבל מעטים מאד מעפילים לתחרות הזאת ובודדים זוכים בה. לראיה ראית את התחרות שעמית ספיר ומאור זרדז השתתפו בה, אתה רואה מאות מפתחי גוף שאני בטוח שרובם משקיעים לא פחות מפיל הית וקטלר, אבל מה לעשות שלא משנה מה יעשו וכמה ישקיעו הם לעולם לא יגיעו לרמה הזאת כי ככה הם נולדו...
זה לא שאני חס וחלילה מזלזל אני מעריך כול מפתח גוף שמגיע לרמה כזאת, אבל לטעמי הבחור שבתמונה לא אסטטי בכלל. אני בטוח שהוא משקיע כמו כל התותחים, אבל יש לו כרס gh ומותן ענקית ולעולם לא יהיה לו פיק בבייספס, כי ככה הוא בנוי. אפילו לא בדקתי את זה אבל אני די בטוח שהוא לא זכה בשום תחרות נחשבת באנגליה. כל אחד יודע שהגורם הכי חשוב בספורט הזה זו הגנטיקה.
לגבי החתימה שלי, מה הקשר? שמתי תמונה של לי פריסט כי הוא אחד bb האהובים עליי. זה הכל. :)
|