ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Daz Ball (https://israelbody.com/showthread.php?t=56655)

arik11221 11-07-09 18:15

גם האשם ידידי וכולנו מוכנים לקבל את הבעיות הגנטיות שיש לו ולהיות ברמה הזו לא ניראה לי שיהיה למישהו בעייה אים זה חח

hachem-01 11-07-09 18:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arik11221 (הודעה 873418)
גם האשם ידידי וכולנו מוכנים לקבל את הבעיות הגנטיות שיש לו ולהיות ברמה הזו לא ניראה לי שיהיה למישהו בעייה אים זה חח

מסכים איתך ב 1000000000000000000000000%

dethMAN 11-07-09 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 873379)
אני מתערב אתך שהרבה מאוד אנשים היו מתחלפים איתו בלי בעיה כולל אתה.

אני? אני אוהב\מעריץ את הספורט אני לא רוצה להיות מתחרה ולא האמת לא הייתי מתחלף איתו... מסת שריר אדירה זה לא הכל בספורט הזה צריך לדעת לשלב הכל....

אתם באמת חושבים שיש לו סיכוי להיות מר אולימפיה?

zed 11-07-09 18:50

כשכתבתי ש"יש מה לשפר", התכוונתי שהוא עדיין לא יכול להיות מר אולימפיה..
ולמשל בגב יש עוד מקום לשיפור

TheGift 11-07-09 20:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 873391)
אתנ יודע אחי אתה יודע מה שמתי לב? עשיתי רפרוף קל מתוך סקרנות בהודעות שאתה כותב ואני לא רוצה שתפגע ממה שאני עומד להגיד לך ממש לא .אתה כותב כמעט כל ההודעות שלך אתה מכניס את הענייין הגנטי שלא לדבר על זה שכמעט כל ההודעות שלך מאוד דומות אפילו כשהעלת תמונות שלך התעקשת על העניין הגנטי אז ככה או שאתה גנטיקאי מדופלם או שאתה פשוט חוזר על ההודעות שלך לא כולן חלקן מאד מדויקות ואפילו לפעמים הסכמתי אתך.
אגב לפי החתימה שלך אתה שואף לשלמות סבב אבל לא כולם מושלמים איך אתה אומר זה "גנטי"

אחי, מדובר בספורט שהגורם הכי חשוב בו זו הגנטיקה! תשמע סיפורים על פול דילייט וקווין לברוני...

יש בעולם בוודאות מלא אנשים עם מסה שמתאימה מר אולימפיה, אבל מעטים מאד מעפילים לתחרות הזאת ובודדים זוכים בה. לראיה ראית את התחרות שעמית ספיר ומאור זרדז השתתפו בה, אתה רואה מאות מפתחי גוף שאני בטוח שרובם משקיעים לא פחות מפיל הית וקטלר, אבל מה לעשות שלא משנה מה יעשו וכמה ישקיעו הם לעולם לא יגיעו לרמה הזאת כי ככה הם נולדו...
זה לא שאני חס וחלילה מזלזל אני מעריך כול מפתח גוף שמגיע לרמה כזאת, אבל לטעמי הבחור שבתמונה לא אסטטי בכלל. אני בטוח שהוא משקיע כמו כל התותחים, אבל יש לו כרס gh ומותן ענקית ולעולם לא יהיה לו פיק בבייספס, כי ככה הוא בנוי. אפילו לא בדקתי את זה אבל אני די בטוח שהוא לא זכה בשום תחרות נחשבת באנגליה. כל אחד יודע שהגורם הכי חשוב בספורט הזה זו הגנטיקה.

לגבי החתימה שלי, מה הקשר? שמתי תמונה של לי פריסט כי הוא אחד bb האהובים עליי. זה הכל. :)

TheGift 11-07-09 20:13

הוא לא נראה רע, אבל רחוק מלהיות אחד שאתה אומר עליו WOW

http://www.youtube.com/watch?v=1TaZf...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=kytNvz4V3mU&NR=1
אימון של כוסיות

WEST $ SIDE 11-07-09 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי thegift (הודעה 873493)
אחי, מדובר בספורט שהגורם הכי חשוב בו זו הגנטיקה! תשמע סיפורים על פול דילייט וקווין לברוני...

יש בעולם בוודאות מלא אנשים עם מסה שמתאימה מר אולימפיה, אבל מעטים מאד מעפילים לתחרות הזאת ובודדים זוכים בה. לראיה ראית את התחרות שעמית ספיר ומאור זרדז השתתפו בה, אתה רואה מאות מפתחי גוף שאני בטוח שרובם משקיעים לא פחות מפיל הית וקטלר, אבל מה לעשות שלא משנה מה יעשו וכמה ישקיעו הם לעולם לא יגיעו לרמה הזאת כי ככה הם נולדו...
זה לא שאני חס וחלילה מזלזל אני מעריך כול מפתח גוף שמגיע לרמה כזאת, אבל לטעמי הבחור שבתמונה לא אסטטי בכלל. אני בטוח שהוא משקיע כמו כל התותחים, אבל יש לו כרס gh ומותן ענקית ולעולם לא יהיה לו פיק בבייספס, כי ככה הוא בנוי. אפילו לא בדקתי את זה אבל אני די בטוח שהוא לא זכה בשום תחרות נחשבת באנגליה. כל אחד יודע שהגורם הכי חשוב בספורט הזה זו הגנטיקה.

לגבי החתימה שלי, מה הקשר? שמתי תמונה של לי פריסט כי הוא אחד bb האהובים עליי. זה הכל. :)

אתה יודע מה פיל וקאטלר דוחפים לעצמם שאתה משווה אותם למתחמרים מאירופה ?
יש פה בהחלט עניין גנטי, אבל הנק' שהעלת ממש לא במקום .

hachem-01 11-07-09 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי thegift (הודעה 873493)

גנטיקה חשוב מאוד תקציב ורצון לא פחות לסיכום.מסכים?

לוזון 11-07-09 21:38

אמות מטורפות הוא נראה מעולה..

ThE HummeR 11-07-09 21:42

לא אהבתי..
יש לו חוסר פרופורציות שהאמה גדולה מדי נותנת אשליה של ידיים קטנות יותר.. הבטן gh גדולה.. לא רואים לו חיטובים.
והאשם אני אומר לך לא משנה כמה מימון שיהיה עשיר בנאדם כזה מר אולימפיה לא יכול להיות בחיים.
בשביל להיות בטופ של מר אולימפיה צריך גנטיקה טובה ואין מה להתווכח בכלל.. אבל בשביל להתחרות אפשר להיראות באולימפיה אפשר להיראות כמו הבחור ולסיים בין האחרונים.
כי כמו שכולם רואים בטופ של מר אולימפיה אם אתה לא נראה האמא והאבא של המצוין אתה לא תגיע לדירוגים הראשונים.

hachem-01 11-07-09 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 873581)
לא אהבתי..
יש לו חוסר פרופורציות שהאמה גדולה מדי נותנת אשליה של ידיים קטנות יותר.. הבטן gh גדולה.. לא רואים לו חיטובים.
והאשם אני אומר לך לא משנה כמה מימון שיהיה עשיר בנאדם כזה מר אולימפיה לא יכול להיות בחיים.
בשביל להיות בטופ של מר אולימפיה צריך גנטיקה טובה ואין מה להתווכח בכלל.. אבל בשביל להתחרות אפשר להיראות באולימפיה אפשר להיראות כמו הבחור ולסיים בין האחרונים.
כי כמו שכולם רואים בטופ של מר אולימפיה אם אתה לא נראה האמא והאבא של המצוין אתה לא תגיע לדירוגים הראשונים.

תגיד לי אני אמרתי משהו אחר? לא דיברתי בכלל על מר אולימפיה.אבל מה שכן אמרתי ואני מתעקש שהבחור לא נראה רע והייתי שמח לראות אצלנו אנשים ברמה כזאת .אני לא אמרתי שהוא מושלם גנטית אבל תסכים איתי שאם אחד כזה היה מתחרה פה הוא היה"גורף מקום טוב".

the pharmacist 11-07-09 22:19

לי פריסט בגיל 16 היה לוקח אצלנו מקום ראשון
................פשוט רציתי לרשום את זה
לילה טוב

יניב צוות ישראלבודי 11-07-09 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 873609)
לי פריסט בגיל 16 היה לוקח אצלנו מקום ראשון
................פשוט רציתי לרשום את זה
לילה טוב

חחחחחח לי פריסט בגיל 16 נראה בננננננzונה תאכלססס

SiX PACK 11-07-09 22:24

מזכיר לי קצת את פרנק.. אותו מבנה גוף..

עצום, עבה, מאסיבי, אבל חוסר רציני בדיטיילס..

hachem-01 11-07-09 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 873615)
חחחחחח לי פריסט בגיל 16 נראה בננננננzונה תאכלססס

המבורגר פאי תפוחים וחמאת בוטנים זה הסוד שלהם.........חחחחחחח

גד"שניק 12-07-09 01:50

Thegift לא צריך לשאוף לרמה הזאת בארץ?
אז למה צריך לשאוף??? אם לא לרמה הזאתי?

BIGROY 12-07-09 04:03

נראה מעולה

eminemfan 12-07-09 04:08

nice >תודה גבר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ