![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ויש לי עוד מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא כפפות לקרוע וצלחות לגמור עד שאני יחשב למישהו ברמה נמוכה אפילו כי אני כלום בינתיים... גוף שבנות אוהבות זה למשל הגוף של דה וואן או לא יודע מי זה מה שבנות מחפשות בראסמי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לצערי רוב הבנות אוהבות שחיפים עם קוביות מסריחות... |
שלום כיתה א'....
תעשה מה שעושה לך טוב.! לא מה שאנשים אחרים חושבים שהיה לך טוב... בנות? אחי יש מספיק לכולם כל אחת אוהבת משהוא אחר . אז אם זה עושה לך טוב , אז תעשה. וכל השאר על הזין שלי. (שלי לא שלך....) |
נני זה בן או בת לא הבנתי?
|
האמ לפי דעתי אתה טועה.
שום בחורה לא הייתה מתנגדת לצאת עם 100 ק"ג שרירים על אחוז שומן נמוך... אני יכולה להגיד לך את זה בעיניים עצומות. |
ציטוט:
לא סתם אבל נראה לי שאת לא כ"כ צודקת. |
ציטוט:
יצאת עלוב |
כן אני ממש מאמין לך שאתה אוהב ללכת למכון להרים ברזלים במקום להסתלבט
אז למה כל כך חשוב לך להיות שרירי אם אתה עושה את זה בשביל עצמך אז תעשה כבר אירובי שזה יותר בריא ממשקולות , אבל אתה רוצה שרירים כדי שתלך בים בלי חולצה ובנות יתלהבו אז תפסיק לחרטט ולשקר לעצמך שזה לגיטימי אבל למה אתה מתכחש לזה |
אני על 14% שומן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רגע אתה לא מסכים איתי שרוב האנשים הולכים למכון לנפח שרירים
בשביל אסטטיקה שתרשים בחורות בים אם אתה עושה את זה בשביל עצמך אז למה אתה לא עושה אירובי שזה הרבה יותר בריא מלהרים ברזלים ואם אתה הולך להגיד שריצה דופקת את הברכיים אז סבבה למה אתה לא שוחה |
ציטוט:
|
בנים שמזיינים זה לא בנים שנראים איך שבנות אוהבות זה בנים שאוהבים איך שהם נראים.....
בנות לא נמשכות למראה הם נמשכות להתנהגות...בטחון...מנהיגות וכו בגלל זה ענקים כמו רוני קולמן יכולים לזיין בכמויות וגם שחיפים יכולים לזיין בכמויות זה פשוט לא משנה..ואני בטוח שאתה תמצא דוגמאות מהחיים שלך.. מסקנה תתאמן ותראה איך שאתה אוהב לא איך שאתה חושב שאנשים אחרים אוהבים. |
תראה אתה צריך להבין,אתה אמור להתאמן בישביל עצמך ולא בישביל בנות.
ועם אתה רוצה עוד לרדת במאסה בישביל שיהיה לך גוף לבנות.. לא מבין למה אתה מתאמן באמת שלא.. |
^
ויקום המלפפון ויכה את הגנן! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ