ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תמונה עדכנית שלי , (https://israelbody.com/showthread.php?t=56566)

Max90kg 10-07-09 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 872719)
כל הכבוד....אחלה התקדמות
למרות שמשהו לא מתחבר לי....כאילו משהו חסר בזרימה של הכל ביחד...
זה נראה כמו משהו שיסתדר עם הזמן ככל שתעלה במאסה
ואני שמח שהבנת שתכניות נפח נמוך לא באמת עוזרות למאסה...

תמשיך ככה כל הכבוד!

עכשיו אתה אומר שטויות. משווה גנטיקה של בנאדם אחד לאחרים ומסיק מסקנות חפוזות ולא נכונות. אני מכבד את הידע שלך אבל אני לא חושב שאתה יודע מספיק על תוכניות מקוצרות בשביל לשפוט אותן כמו שאתה שופט. אתה סתם זורק מלים לאוויר...

גד"שניק 10-07-09 18:13

אני מסכים עם מקס,
יאיר תתן הסבר למה שאמרת כי תוכניות כמו ss מאוד עוזרות לעלייה במאסה ויש הוכחות,
אצלי לא כי אני לא מתאמן הרבה זמן, אבל מי שמתאמן שנה עם התוכנית יכול לראות תוצאות מעולות..

Tamir D 10-07-09 19:33

מקודם לא ראיתי את התמונה, עכשיו אני רואה משום מה חח ><
כל הכבוד, אחלה חזה =]]

hypertrophy 10-07-09 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 872807)
אני מסכים עם מקס,
יאיר תתן הסבר למה שאמרת כי תוכניות כמו ss מאוד עוזרות לעלייה במאסה ויש הוכחות,
אצלי לא כי אני לא מתאמן הרבה זמן, אבל מי שמתאמן שנה עם התוכנית יכול לראות תוצאות מעולות..

מה זה אצלך לא אצלו כן?
אי אפשר להעלות מאסה רצינית עם תכניות כאלו נקודה חבר'ה!
מה זה בישבילך התקדמות?
אני מסתכל על עליה רציני במאסה

אין בוכחות שהן יעילות מאוד למאסה מצטער לבאס אותך...מה שכן יש הוכחות שתכניות עם נפח גבוה יותר יעילות למאסה....
ד"א...זה וויכוח שווכחנים גדולים ממכם נודו בו בסופו של דבר....דה סאן קולד פייר ועוד כמה חבר'ה הבינו שאין עליה רצינית במאסה בתכניות כאלו
יש עליה בכוח...וזה אחלה....אבל העליה במאסה היא לא רצינית כמו בתכניות עם נפח גבוה יותר

מקס אם אתה רואה עליה חדה במאסה בתכנית כזאת כניראה שפשוט לך יש התאוששות לא משהו ואז כן התכנית הזאת תתאיםן לך יותר מאשר תכנית עם נפח גבוה
אבל לרוב רובם של המתאמנים תכנית כמו ss או 5x5 לא יהיו יעילות לשם צבירת מאסה....סמכו עלי בעיניין הזה חבר'ה

סתם בישביל הרקורד....כל החבר'ה שחיפשו מאסה ועשו את התכנית הזאת עברו אחרי כמה חודשים לתכניות עם נפח גבוה יותר והתחילו לראות תוצאות....[אתם מוזמנים לבדוק פה בגלריית הגולשים ]
ויש כאלו שחיפשו מאסה התחילו תכניות עם נפח נמוך ראו שהם לא גודלים כמו שצריך אז הם פשוט אומרים פתאום שלא מעניין אותם מאסה וגודל הם רק רוצים להתחזק
או לחילופין-מתחילים לצחוק על בודיבילדינג ולקרוא לתחום הזה הומואי אחרי שהם הבינו שהם יצאו מפגרים

ותאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר ורואים את זה בפורום השני בצורה זוועתית ומגוחכת

גד"שניק 10-07-09 19:42

מי שלא אוכל לא גודל,
ss היא תוכנית שבנויה יותר לכוח, אבל אם תאכל אתה תגדל אין חוכמות..
מי שלא אוכל לא גודל...
נפח נמוך,נפח גבוה זה לא משנה..

נעל 10-07-09 19:43

גב אכזרי תשפר קצת חזה עליון ואמות חוץ מזה אכזרי.

ואני מסכים עם היפרטרופיה בנוגע ל ss..

Max90kg 10-07-09 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 872945)
מה זה אצלך לא אצלו כן?
מה זה בישבילך התקדמות?

אין בוכחות שהן יעילות מאוד למאסה מצטער לבאס אותך...מה שכן יש הוכחות שתכניות עם נפח גבוה יותר יעילות למאסה....
ד"א...זה וויכוח שווכחנים גדולים ממכם נודו בו בסופו של דבר....דה סאן קולד פייר ועוד כמה חבר'ה הבינו שאין עליה רצינית במאסה בתכניות כאלו
יש עליה בכוח...וזה אחלה....אבל העליה במאסה היא לא רצינית כמו בתכניות עם נפח גבוה יותר

מקס אם אתה רואה עליה חדה במאסה בתכנית כזאת כניראה שפשוט לך יש התאוששות לא משהו ואז כן התכנית הזאת תתאיםן לך יותר מאשר תכנית עם נפח גבוה
אבל לרוב רובם של המתאמנים תכנית כמו ss או 5x5 לא יהיו יעילות לשם צבירת מאסה....סמכו עלי בעיניין הזה חבר'ה

סתם בישביל הרקורד....כל החבר'ה שחיפשו מאסה ועשו את התכנית הזאת עברו אחרי כמה חודשים לתכניות עם נפח גבוה יותר והתחילו לראות תוצאות....[אתם מוזמנים לבדוק פה בגלריית הגולשים ]
ויש כאלו שחיפשו מאסה התחילו תכניות עם נפח נמוך ראו שהם לא גודלים כמו שצריך אז הם פשוט אומרים פתאום שלא מעניין אותם מאסה וגודל הם רק רוצים להתחזק
או לחילופין-מתחילים לצחוק על בודיבילדינג ולקרוא לתחום הזה הומואי אחרי שהם הבינו שהם יצאו מפגרים

ותאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר ורואים את זה בפורום השני בצורה זוועתית ומגוחכת

אני לא אתווכח איתך כי כמו שאמרת כבר עשו את זה לפניי אנשים יותר חכמים, אולי באמת ההתאוששות שלי ממש גרועה. אבל העובדה היא כזאת שאני התפתחתי מתוכנית בנפח נמוך וב5x5 יותר טוב ממה שהתפתחתי בתוכנית בנפח גבוה וזה מעיד שהאפקט של התוכניות שונה מאדם לאדם ואני בכל זאת אמליץ למשתמשים להתחיל עם תוכנית בנפח נמוך ורק כשהתוכנית תפסיק לפתח אותם שיעברו לתוכנית בנפח גבוה.

גד"שניק 10-07-09 19:57

יאיר המסקנות שלך לגבי תוכניות בנפח נמוך לא נכונות,
מכיר את deus the machine משהו כזה...
הוא אם אני לא טועה משתמש בתוכנית ss ויש לו פלג גוף תחתון יותר טוב משל הרבה פה...

ronaldo 10-07-09 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 872967)
יאיר המסקנות שלך לגבי תוכניות בנפח נמוך לא נכונות,
מכיר את deus the machine משהו כזה...
הוא אם אני לא טועה משתמש בתוכנית ss ויש לו פלג גוף תחתון יותר טוב משל הרבה פה...

איך הוא בדיוק משתמש בss?
והיפרטרופי כתבת המון שטויות.

hypertrophy 10-07-09 20:29

הוא לא משתמש בss
אני לא מסתכל רק על פלג גוף עליו
רונלדו...עיף שתהיה בשקט
לאכול לגדול....קולד פייר הוכיח את זה הכי טוב...הוא ממש גדול

קיצר...עזבו תעשו מה שבא לכם לא מעניין אותי אני יודע ת'אמת

obzion 10-07-09 20:38

ציטוט:

מה זה אצלך לא אצלו כן?
מה זה בישבילך התקדמות?

גם אם נצא מנקודת הנחה שss ו5*5 לא טובות לעלייה במאסה (והן כן), מה שבטוח זה שתוכניות עם נפח גבוה בצורה מגוחכת לא יהיו יעילות יותר לאותן המטרות.

הבעיה היא שההגדרה פה בפורום לנפח נמוך היא מצחיקה, הרי הבולקינג רוטין היא בעלת נפח גבוה, והיא מעולה למאסה. אז כן, נפח גבוה זה טוב למאסה, כי הרי נפח האימון הוא אחד הפרמטרים החשובים להיפרטרופיה.

אז כן, שנינו מסכימים. נפח גבוה זה טוב למאסה.
השאלה היא היכן עומד הגבול בין נפח גבוה בצורה יעילה, לבין נפח מוגזם.
והרי כולנו יודעים שהתאוששות היא אחד הפרמטרים הכי חשובים בפיתוח גוף/כח, לכן אנחנו חייבים להתחשב בהתאוששות של הגוף - עוד סיבה למיעוט (יחסי) בסטים. בנוסף, יש דבר שנקרא 'חוק התמורה הפוחתת' (מלמדים את זה בוינגייט, לא?)
הסט הראשון הוא הכי חשוב ומפיקים ממנו הכי הרבה תועלת, וככל שיש יותר סטים - התמורה מהם פוחתת. כלומר התמורה שנקבל מה7-8-9-12 סטים לעומת ה4-5-6 תהיה מזערית. אז בשביל מה "לסכן" את ההתאוששות שלנו ?

Bar's 10-07-09 21:35

לא רואה את התמונות

Sugarzaza 10-07-09 21:46

ציטוט:

מה זה אצלך לא אצלו כן?
מה זה בישבילך התקדמות?

לא משנה איך תנסה לסובב את זה, היפרטרופיה היא תוצאה של מאזן קלורי חיובי והתקדמות פרוגרסיבית במשקלי העבודה. תסתכל על כל מתאמן טבעי ותעשה סטטיסטיקה, העליות במאסה הרזה יהיו חופפות בהתאם לעליות הגדולות במשקלי העבודה. תכניות כמו ss (ולא רק) הם דרך מעולה לעשות את זה בגלל שההתקדמות היא ליניארית מאימון לאימון, תוך כדי שאתה רוכש מיומנויות בתרגילים וצובר כוח (ומאסה אם אתה אוכל לפי הספר) בצורה מאוד מהירה. התכנית מאוד יעילה ללמד מתאמנים את הבסיס החשוב ביעילות בלי לבזבז זמן מסביב, להגדיל וליצור תשתית ניסיון וכוח בצורה מאוד זריזה, בעיקר בהשוואה לתכניות ה"סטנדרטיות" שתתקל בהם במכוני הכושר. המתאמנים של ריפטו, למשל, עולים בממוצע 20 פאונד של מאסה שרירית בעיקרה בחודשים הראשונים של האימון.

ronaldo 10-07-09 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 872996)
הוא לא משתמש בss
אני לא מסתכל רק על פלג גוף עליו
רונלדו...עיף שתהיה בשקט
לאכול לגדול....קולד פייר הוכיח את זה הכי טוב...הוא ממש גדול

קיצר...עזבו תעשו מה שבא לכם לא מעניין אותי אני יודע ת'אמת

תפסיק לדבר שטויות
מה אתה חושב? שאם יש לך סקוואט של 180, בנצ' של +120 אז יהיו לך חזה ורגלים קטנים?
אם כן אתה חיי בסרט ובסופו של דבר אתה תבין את זה.
והתוכניות האלו יביאו אותך הכי מהר למשקלים האלו וגם למסה הזו.
sugarzaza אני מסכים איתך
אבל איזה עוד תוכניות יש שההתקדמות בהן היא מאימון לאימון?(3 פעמים בשבוע)

Sugarzaza 10-07-09 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ronaldo (הודעה 873060)
תפסיק לדבר שטויות
מה אתה חושב? שאם יש לך סקוואט של 180, בנצ' של +120 אז יהיו לך חזה ורגלים קטנים?
אם כן אתה חיי בסרט ובסופו של דבר אתה תבין את זה.
והתוכניות האלו יביאו אותך הכי מהר למשקלים האלו וגם למסה הזו.
Sugarzaza אני מסכים איתך
אבל איזה עוד תוכניות יש שההתקדמות בהן היא מאימון לאימון?(3 פעמים בשבוע)

wsfsb למשל היא גם ליניארית למתחילים אם אני לא טועה. לא עקרוני, ss היא ללא ספק גרסא מאוד פשוטה ויעילה להביא בנאדם למצב של מתאמן מתקדם (- מתחיל :)) עם הרבה כלים מאוד חשובים שחסרים ל-90% מהאנשים במכון שלא עשו אותה, בזמן מאוד מאוד קצר, הכי קצר אולי שכל תכנית יכולה להציע.

גד"שניק 10-07-09 23:17

רונאלדו וsugrzaza צודקים,
המשקלים של deus בסקוואט הם 180 קילו, אם 180 קילו סקוואט ואכילה בהתאם אתה תגדל אין אפס.
כנ"ל לגבי 120 קילו בנ'ץ, ואני מניח שאם יש לו משקלים כאלה טובים בתרגילים האלה אז גם בדדליפט מילטרי ובנט אובר יש לו אחלה של משקלים..

TheGift 10-07-09 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 873043)
לא משנה איך תנסה לסובב את זה, היפרטרופיה היא תוצאה של מאזן קלורי חיובי והתקדמות פרוגרסיבית במשקלי העבודה. תסתכל על כל מתאמן טבעי ותעשה סטטיסטיקה, העליות במאסה הרזה יהיו חופפות בהתאם לעליות הגדולות במשקלי העבודה. תכניות כמו ss (ולא רק) הם דרך מעולה לעשות את זה בגלל שההתקדמות היא ליניארית מאימון לאימון, תוך כדי שאתה רוכש מיומנויות בתרגילים וצובר כוח (ומאסה אם אתה אוכל לפי הספר) בצורה מאוד מהירה. התכנית מאוד יעילה ללמד מתאמנים את הבסיס החשוב ביעילות בלי לבזבז זמן מסביב, להגדיל וליצור תשתית ניסיון וכוח בצורה מאוד זריזה, בעיקר בהשוואה לתכניות ה"סטנדרטיות" שתתקל בהם במכוני הכושר. המתאמנים של ריפטו, למשל, עולים בממוצע 20 פאונד של מאסה שרירית בעיקרה בחודשים הראשונים של האימון.

כל הקטע הזה שהידיים, למשל, גדלות בלי עבודה ישירה ושאין צורך לאמן אותן זה בולשיט טהור!
מי שרוצה להראות גדול ולפתח צורה של מפתח גוף לא צריך לעבוד בתוכניות האלה. הוכח מדעית ששריר גודל בדרך מסוימת, זה עבודה על טווח חזרות מסוים לבדרך כלל, עבודה על שרירים קטנים(מי שרוצה פיתוח גוף), לכן כל התוכניות ss 5*5 לא מתאימות לבנאדם שהמטרות שלו זה פיתוח גוף.

הרבה מאד ילדים עצלנים שנכנסו למכון בשביל להראות כמו לי פריסט, שמעו שיש לכאורה שיטות יותר טובות לגדול, שאפשר להגיע רק 3 פעמים בשבוע ולעבוד בטווח של 5 חזרות, חושבים שהם גילו את אמריקה אבל בעצם הם לא גילו כלום והם למעשה הרסו לעצמם את העתיד בתחום.
מה שעצוב שחלק מהם נשארים ככה כמה שנים טובות. לא יצא לי לראות, גם לא במציאות, גם לא בשום פורום, בנאדם שאשכרה נראה כמו bb ועובד בתוכניות כאלה.

גד"שניק 10-07-09 23:23

Thegift יש די הרבה שמוסיפים סטים של יד קדמית ואחורית וגם הידיים עובדות בדדליפט,מילטרי,בנט אובר,ובנ'ץ פרס אז ככה שאם אתה עובד במשקלים יחסית גבוהים יש עבודה טובה על הידיים, אני למשל שוקל להוסיף 2 סטים ליד קדמית ויד אחורית...
אבל כל אחד והשיקולים שלו,.

TheGift 10-07-09 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 873081)
thegift יש די הרבה שמוסיפים סטים של יד קדמית ואחורית וגם הידיים עובדות בדדליפט,מילטרי,בנט אובר,ובנ'ץ פרס אז ככה שאם אתה עובד במשקלים יחסית גבוהים יש עבודה טובה על הידיים, אני למשל שוקל להוסיף 2 סטים ליד קדמית ויד אחורית...
אבל כל אחד והשיקולים שלו,.

הן עובדות בתרגילים האלה אבל לא מספיק. לחיצת חזה זה לא תרגיל ליד אחורית - זה תרגיל לחזה. בנט אובר רו זה לא תרגיל ליד קדמית - זה תרגיל לגב.
מי שחושב שלעבוד אך ורק על המורכבים זה מספיק, ימצא את עצמו מתוסכל במהרה.

גד"שניק 10-07-09 23:29

אז כמו שאמרתי, אפשר להוסיף.
מי שלא רואה התקדמות בידיים, אני רואה דווקא אבל לא כמו שציפיתי, בשאר הגוף אני יותר מתקדם...
אז בגלל זה אני שוקל להוסיף לחיצה צרפתית 2 סטים וכפיפת מרפקים 2 סטים..
אבל קודם כל צריך לעבוד עם התוכנית עצמה ואז לראות אם להוסיף...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ