![]() |
לא פנינה, אבל תחשוב טיפה. אם ככל שאתה עושה יותר חזרות, חומצות חלב מגבילות אותך והורסות לך את הביצוע, לא כדאי לעשות טווח חזרות נמוך יותר?
איפה לדעתך יהיה יותר קל להתקדם, ב 12 חזרות או ב 6 חזרות? |
אתה תתקדם מצויין גם עם 8-12 חזרות .
אני עובד כמר חודשיים בתוכנית שלא יורתד מ8 חזרות , ורוב העבודה מתבצעת בטווח של 10 -12 וגדלתי פלאים , ותאמין לי אני הייתי בן אדם שעבד תמיד בטווח של 4-6 חזרות. להתקדם מבחינת משקלים , אבל משקלים הם לא הכל בפיתוח גוף , אלא אם כן אתה מדבר על מטרות אחרות . |
בין 6-12
|
ציטוט:
ולעבוד חודשיים בטווח של 8-12 אחרי שעבדת תמיד בטווח של 6-4 זה די טיפשי כדי לקבוע מסקנה שגדלת פלאים בגלל הטווח חזרות. אם כבר יותר הגיוני שאתה קוצר את הפירות מהטווחים הנמוכים. |
ציטוט:
|
לא קוצר שום דבר , אמרתי שלא גדלתי בטווח נמוך? גדלתי .
אני אומר לך שגדלתי באותה צורה בטווח של 10-12 ואפילו יותר . אתה עדיין לא הבאת לי סימוכין לזה שטווח נמוך עובד יותר טוב , תאיר את עייני כי בכלל לא הבנתי מאיפה הבאת זה. |
ידידי בישביל לגדול אתה גם חייב להתחזק מזה לא מענייין אותי כוח?..
כוח זה מרכיב חשוב בפיתוח גוף גם כן אמורה להיות עליה במשקלי עבודה שזה בעצם כוח,בנוגע לטווח החזרות תאמת? זה לא כזה משנה כל עוד תאכל מספיק ותתאמן כבד אתה תגדל. אבל תמיד טוב לגוון ולא לעבוד רק ב 8 או 10 או 12 חזרות מגוונים .. |
ציטוט:
|
כוח לא קשור לגודל , אני אומר לך במה שפיתוח גוף מתעסק תאכלס .
אני יכול להראות לך אנשים עם כתפיים בגדול של הראש לי והם עובדים עם משקלים יחסית נמוכים , מה זה עושה אותם פחות טובים? ואתה כן תתחזק גם מעבודה בטווח יותר גבוה . |
ציטוט:
לא אמרתי עם מה אפשר להתקדם הכי טוב . |
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל להתקדם במשקלי עבודה (ובסופו של דבר גם להגדיל את המסה) קשה מאוד לעשות זאת בחזרות גבוהות. יש הבדל מאוד גדול בהרגשה בין סקוואט של 12 חזרות לסקוואט של 6 חזרות, ובסופו של דבר זה ישפיע מאוד גם על היכולת להתקדם בתרגיל הנ"ל (ועוד תרגילים, אפילו לחיצות חזה וחתירה). ציטוט:
|
dark mush מה אתה חושב על פרימידה נגיד יש לי 4 סטים אז לעשות ככה: 10-8-6-6
|
ציטוט:
מעניין למה... |
ציטוט:
|
יש כאן איזה מאמר שקשור לנושא:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=6018 |
ציטוט:
|
ציטוט:
:( |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ