![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשה לי טובה. אז תדע שהוא לא מספר לך הכל |
ציטוט:
אבל אתה צריך להבין שלא כל מה שאומרים לך הוא אמת. |
מה זה משנה נו , טבעי , על טבעי , טבעי כמו נענע יאללה סעמק , העיקר שהבן אדם נראה טוב.
שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ומי שחושב שאפשר להגיע ל110 קילו על גובה כזה ואחוז שומן כזה שימשיך להשלות את עצמו. |
אין מילים אחי פשוט בהמה
|
ציטוט:
|
איך ידעתי שתקפצו עם החומרים, למה לנפץ לילד את התדמית שלו על דוד שלו? לא יכולתם לשמור את זה לעצמכם?
ואגב, גם אם הבחור על חומרים הנתונים שלו מטורפים וזה בכלל לא מוריד מההישג. גב מטורף, העם דורש עוד תמונות :p |
מטורף אחי.. חיה ביותר
ויש לי שאלה, למה כל פעם אתה עושה רווח בין ה"ו" למילה? זה אמור להיות מחובר s: |
פשששש דוד עצום יש לך
|
אני דווקא חושב שיכול להיות שהוא טבעי.
הבן אדם מתאמן 14 שנה... מגיל 15! זה המון זמן, ותחשבו על מה שאפשר להשיג ב-4 שנים, איזה שינוי אז ב-14 שנים? בהחלט אפשרי לדעתי. |
ציטוט:
אף אחד לא אמר שחומרים זה דבר רע,במקצוע הזה זה חלק בלתי נפרד. אבל אין מצב שבעולם שהוא טבעי(ואני לא אומר את זה בצורה מזלזלת) |
נראה מעולה! משקלי עבודה יהיו מעניינים!
|
ציטוט:
הרגת אותי |
טוב אם הדיון יתחיל ללכת לכיוון חומרים אני אנעל אותו
והבא שאומר את המילה ממתקים בהקשר הזה חומרים או ידון על זה שהוא עם חומרים או בלי אני מעיף אותו לצמיתות מהפורום. יום טוב |
אוקיי אחי לא מעניין אותי איך אתה משיג לנו עוד תמונות,אנחנו רוצים עוד תמונות.
הבנאדם מרשים מאוד מאוד~ מפלץ. |
ציטוט:
רואים לפי הדיבור שאתה ילד קטן ולא מבין וקרעת לי ת'צורה עם המשפט הזה אבל אני יודע שמישקלים שלו אני לא היצלחתי להזיז אם 3 חברים... |
ציטוט:
יש עולמות מעבר לאיך שאתה נראה, תפתח קצת יכולת אינטלקטואלית. |
הוא ילד קטן הוא גם אומר שהוא העלה 12-13 קילו בשבועיים וחצי והעלה רק אחוז שומן אחד
|
Damn
מרשים מאוד. גב מעולה וגם לפי מה שרואים ידיים מצויינות. |
נראה מעולה אבל אני גם בספק שהוא נקי. תפרסם פה את התפריט שלך של ה9900 קלוריות תראה מה יגיבו חח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ