ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקוואט בסמיט vs לג פרס (https://israelbody.com/showthread.php?t=56450)

hypertrophy 07-07-09 19:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 870229)
למה אתה חושב שמומלץ לג פרס בחיטוב?

כי לעשות סקוואט כבד בחיטוב זה די מסוכן...אני אישית כמעט התעלפתי מ7 חזרות [כשבמאסה עם אותו משקל הייתי יכול לפמפם סיבות ה-10]

זה פשוט מסוכן כי אתה חלש נוראאאא ויש סיכוי שתפצע את עצמך כי לא תוכל לשמור על טכניקה נורמאלית או לחילופין תתחיל להרגיש סחרחורות או שהגוף פשוט יקרוס מהר :)

Max90kg 07-07-09 19:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 870234)
חברים ולמאסה עדיין עדיף לג פרס?אתם לא מבינים שאני לא יכול לעשות סקוואט עוד חודשים-3 המאמן הראשי של החדר כושר יסתכל עלי עושה סקוואט..ובגלל זה חשבתי בינתים לעשות בסמיט כדי לעבוד על הטכניקה..

אתה עדיין לא עושה סקוואט כי המאמן לא מרשה? בלאט אתה מתאמן כבר חצי שנה! תפרוש מהמכון או שתעשה סקוואט בכוח מה זה השטויות האלה?

Max90kg 07-07-09 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 870236)
כי לעשות סקוואט כבד בחיטוב זה די מסוכן...אני אישית כמעט התעלפתי מ7 חזרות [כשבמאסה עם אותו משקל הייתי יכול לפמפם סיבות ה-10]

זה פשוט מסוכן כי אתה חלש נוראאאא ויש סיכוי שתפצע את עצמך כי לא תוכל לשמור על טכניקה נורמאלית או לחילופין תתחיל להרגיש סחרחורות או שהגוף פשוט יקרוס מהר :)

אבל אם אני לא על חיטוב דל פחמימה? אני לא מרגיש חלש במכון למרות שאני בגרעון של בערך 900 קלוריות כל יום וכבר ירדתי קילו וחצי של נוזלים ב-3 ימים...
ומה לגבי פרונט סקוואט?

hypertrophy 07-07-09 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 870240)
אבל אם אני לא על חיטוב דל פחמימה? אני לא מרגיש חלש במכון למרות שאני בגרעון של בערך 900 קלוריות כל יום וכבר ירדתי קילו וחצי של נוזלים ב-3 ימים...
ומה לגבי פרונט סקוואט?

אז יש מצב שתוכל לעשות סקוואט
תנסה ותראה אם אתה מפיק את המקסימום מהתרגיל......אם לא ואתה מרגיש שהסקוואט לא חלק וקשה לך מידי אל תלחם על זה תעבור ללג פרס.....אתה תבין שהעומס על הרגליים הוא גדול יותר

lironsD 07-07-09 19:08

הם לוקחים לי תמוט השרמוטות האלה אתה יודע אני לא צוחק איתך אבל באמא שלי כמעט רבתי שם עם המדריך אתה יודע כמה בלאגן עשיתי להם מקס..בסוף המנהל של החדר כושר הסתכל עלי עושה סקוואט אמר אני לא עושה כמו שצריך..הוא אמר עוד חודשיים-3 אני יסתכל אליך עושה שוב ובינתיים תן לגוף שלך לגדול
ואני מתאמן כמעט שנה כבר מקס -_-
הוא אמר שזה עומס לגוף לאחד במימדים שלי..
אז אתה אומר בינתיים לעבוד טוב על טכניקה בחודשיים האלה ואז שהוא יבדוק אותי אני יוכל לבצע כמו שצריך?או להמשיך בלג פרס..

hypertrophy 07-07-09 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 870245)
הם לוקחים לי תמוט השרמוטות האלה אתה יודע אני לא צוחק איתך אבל באמא שלי כמעט רבתי שם עם המדריך אתה יודע כמה בלאגן עשיתי להם מקס..בסוף המנהל של החדר כושר הסתכל עלי עושה סקוואט אמר אני לא עושה כמו שצריך..הוא אמר עוד חודשיים-3 אני יסתכל אליך עושה שוב ובינתיים תן לגוף שלך לגדול
ואני מתאמן כמעט שנה כבר מקס -_-
הוא אמר שזה עומס לגוף לאחד במימדים שלי..
אז אתה אומר בינתיים לעבוד טוב על טכניקה בחודשיים האלה ואז שהוא יבדוק אותי אני יוכל לבצע כמו שצריך?או להמשיך בלג פרס..

תגיד לו שיבוא אלי לסד"ח!!!!!!!!!!!!!!!

lironsD 07-07-09 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 870247)
תגיד לו שיבוא אלי לסד"ח!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחח יאיר :):)
עכשיו ברצינות,לעשות בסמיט בחודשים האלה שכשהוא יבדוק אותי עושה חופשי אני יוכל לעשות כמו שצריך או להמשיך בלג פרס?

ronaldo 07-07-09 19:12

עדיף לג פרס

hypertrophy 07-07-09 19:14

עדיף לג פרס

lironsD 07-07-09 19:15

סבבה.

Max90kg 07-07-09 19:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 870244)
אז יש מצב שתוכל לעשות סקוואט
תנסה ותראה אם אתה מפיק את המקסימום מהתרגיל......אם לא ואתה מרגיש שהסקוואט לא חלק וקשה לך מידי אל תלחם על זה תעבור ללג פרס.....אתה תבין שהעומס על הרגליים הוא גדול יותר

סבבה :)
ולירון, הלוואי הייתי בא למכון שלך ועושה שם סקוואט. אתה לא יודע מה הייתי עושה אם המאמן היה לוקח לי את המוט. אתה מתאמן כמעט שנה! אתה אמור לעשות סקוואט לא בשביל הרגליים והתחת אלה בשביל להתקדם במשקלים של הבנץ' פרס וכו. המאמן שלך צריך לתקן לך את הטכניקה ולא להגיד לך "עוד 3 חודשים" הבן כלב הזה רק דואג לתחת שלו כי אם בטעות תפצע בסקוואט (שזה סביר להניח שלא יקרה) זאת תהיה אשמתו.

Aviv669 07-07-09 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsD (הודעה 870084)
תאכלס אני גם לא ממש מבין..
http://exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/SMSquat.html
http://exrx.net/WeightExercises/Quad...5LegPress.html

בעיקרון אני לא רואה ממש הבדל ביניהם אבל בטוח יש משהו שייותר עדיף.....

המממ מעניין.
אבל מה שיותר מעניין זה למה שמו בתמונה של הסמית בחורה d:
לדעתי יש פה מסר סמוי שסקואט בסמית זה לכוסיות.

lironsD 07-07-09 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 870261)
סבבה :)
ולירון, הלוואי הייתי בא למכון שלך ועושה שם סקוואט. אתה לא יודע מה הייתי עושה אם המאמן היה לוקח לי את המוט. אתה מתאמן כמעט שנה! אתה אמור לעשות סקוואט לא בשביל הרגליים והתחת אלה בשביל להתקדם במשקלים של הבנץ' פרס וכו. המאמן שלך צריך לתקן לך את הטכניקה ולא להגיד לך "עוד 3 חודשים" הבן כלב הזה רק דואג לתחת שלו כי אם בטעות תפצע בסקוואט (שזה סביר להניח שלא יקרה) זאת תהיה אשמתו.

כן חתיכת בןזונה זה אין שמע אני פשוט נמוך ואני לי מספיק כוח לתת לו איזה מכה לדחוף אותו ..אתה יודע איזה קטע,המדריך בהתחלה עושה לי זה יפגע לך בגדילה וזה אחר כך הלכתי למנהל הראשי הוא אמר לי זה לא יפגע לי בגדילה ובוא אני יסתכל עליך..הטכניקה שלי הייתה קצת שגויה למרות שקראתי תספר ss והסתכלתי בסירטונים..אבל עדיין זה לא פשוט לקרוא ולראות ואז לעשות בול.. הוא אמר לי בוא בינתים תעבוד לחיצת רגליים ואח"כ אני אתן לך עוד פעם לעשות סקוואט עכשיו הקטע שבפעם הבאה שהוא בודק אותי אני רוצה לעשות את זה בול ואין לי מוט להתאמן עליו בבית..

JAGA_JAGA 07-07-09 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 870402)
כן חתיכת בןזונה זה אין שמע אני פשוט נמוך ואני לי מספיק כוח לתת לו איזה מכה לדחוף אותו ..אתה יודע איזה קטע,המדריך בהתחלה עושה לי זה יפגע לך בגדילה וזה אחר כך הלכתי למנהל הראשי הוא אמר לי זה לא יפגע לי בגדילה ובוא אני יסתכל עליך..הטכניקה שלי הייתה קצת שגויה למרות שקראתי תספר ss והסתכלתי בסירטונים..אבל עדיין זה לא פשוט לקרוא ולראות ואז לעשות בול.. הוא אמר לי בוא בינתים תעבוד לחיצת רגליים ואח"כ אני אתן לך עוד פעם לעשות סקוואט עכשיו הקטע שבפעם הבאה שהוא בודק אותי אני רוצה לעשות את זה בול ואין לי מוט להתאמן עליו בבית..

קודם כל להרביץ למנהל אתה לא כי לא משנה כמה אתה סוס פשוט לא עושים דברים כאלה ודבר שני הוא אמר לך מה הטעויות שלך???

lironsD 07-07-09 22:15

כן,עשיתי על מוט ריק,וירדתי כמעט עד הסוף לנעילה,אבל לא הקשתי את הגב והוא אמר שהקו ברכיים צריך להיות על הקו סוף כפות רגליים..

JAGA_JAGA 07-07-09 22:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 870421)
כן,עשיתי על מוט ריק,וירדתי כמעט עד הסוף לנעילה,אבל לא הקשתי את הגב והוא אמר שהקו ברכיים צריך להיות על הקו סוף כפות רגליים..

הוא צודק הברכיים לא אמורות לעבור את קו הכפות רגליים כל מקרה תעבוד בנתיים בלג פרס ותתרגל סקוואט בבית עם מוט של מטאטא או משו מקסימום תעלה לפה תקבל ביקורת....

lironsD 07-07-09 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jaga_jaga (הודעה 870455)
הוא צודק הברכיים לא אמורות לעבור את קו הכפות רגליים כל מקרה תעבוד בנתיים בלג פרס ותתרגל סקוואט בבית עם מוט של מטאטא או משו מקסימום תעלה לפה תקבל ביקורת....

כן,אני יעשה את זה..תודה!
ויש רספקט על העליה של 15 קילו או לאא?!!!!!!!!?!?

JAGA_JAGA 07-07-09 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsD (הודעה 870457)
כן,אני יעשה את זה..תודה!
ויש רספקט על העליה של 15 קילו או לאא?!!!!!!!!?!?

במשקל גוף??

lironsD 07-07-09 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jaga_jaga (הודעה 870466)
במשקל גוף??

כה.
הודעה קצרה

JAGA_JAGA 07-07-09 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsD (הודעה 870472)
כה.
הודעה קצרה

חח מזל טוב אתה בדרך הנכונה בהצלחה:ok:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ