![]() |
ראסמי בשביל מה צריך את כל החרטא הזה אין בזה שום דבר מועיל רק פוזה עושה לא יותר
מזיק לגוף,מזיק לכיס בשביל מה? לא ניסיתי ולא אנסה לא מעניין אותי תכלס שתייה גם לא שותה! ילד טוב אני |
לא, בגלל שאני אסתמטי...אני אפילו מפחד לנסות לעשן P:
בדוגרי אם לא היתה לי אסטמה נראה לי הייתי מעשן... בקשר לשתיה,פה ושם... |
אני יגיד לכם יותר מזה...הפיח של הסיגריות או הנרגילה נדבק לשערות שיש באף ובקנה הנשימה שערות שמסננות את האוויר מחומרים מזהמים שיש באוויר....מי שגר ליד מפעלי תעשיה המצב שלו על הפנים....הפיח נדבק לשערות ועושה מהם מיקשה אחת שלא מסננת בגרוש את האוויר....
וזה חוץ מסרטן הריאות שקטלני אחושרמוטה ומהפגיעה בנשימה וכל החרא הזה... פעם חשבתי לנסות קצת נרגילה וזה...בעעע בחיים לא...ואני עוד גר בקרית אתא ליד הבתי זיקוק...:s... קיצור תפסיקו במיוחד אתה רן...זה חרא... בקשר ללישתות...כשעם חברים או משו...פעם ב.. |
עישנתי 4 שנים והפסקתי לפני 3 שבועות.
|
ציטוט:
|
אני לא, גם אם חברים שלי כן, רק נרגילה והרבה, אלכוהול משתדל כמה שפחות, רק יין או וודקה.
|
נוגע בנרגילה פעם בחודש-חודשיים, לא יותר מזה.
|
ציטוט:
|
אולי אתה לא!! אבל י כמעט כל בן אדם שאני מכיר שהתחיל לעשן בגלל פוזה והוא מעשן בגלל שהוא מכריח את עצמו והוא כבר התרגל וזה כבר לא נורא לו!
בהתחלה שהתחלתי לאכול טונה זה היה כל כך מגעיל היום אני אוכל את זה ולא כל כך נגעל לא שזה טעים לי זה סביר לגמרה אניי חושב ככה |
ציטוט:
|
לא עישנתי כלום בחיים שלי ולא מתכוון. שתייה? גם לא. כאילו בטח שטעמתי יין (גם פעמים בודדות בחיים) וכאלה אבל בחיים לא הייתי שיכור.
|
פעם עישנתי כל מיני שטויות אבל זה הישפעה עליי לרעה! גם לגוף וגם לראש!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מעשן,ולא מעודד גם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ