![]() |
כול אלא שאמרו שלקטלר אין סיכוי יכולים לשתוק עכשיו חיחיחי
|
פאקין פאק
לדעתי קאטלר יקח השנה את האולימפיה, אם הוא יחזור למצב המושלם הזה, בכלל אין מה לדבר ולהתווכח על זה |
זה לא חדש צאו מהסרט.. קאטלר עכשיו באוף סיזן שלא נדבר על זה שהוא חטוב ובכלל לא על סיבים בולטים.
הוא נראה פה פשוט מדהים!! אני כולי יושב פה ומקנאא!! תעצרו ב-1:17 שלמות פשוט! |
הוא נראה מדהים פה...
אני בפסק אם זה עדכני.... קאטלר חייב להבין שבשביל לזכות באולימפיה הוא צריך להיות גזור וחתוך כמו שפה... אחרי שדקסטר ניצח זה רמז עבה שהגודל זה לא הכל. |
אלוהים אדירים ! סירטון גדול! בחור גדול וחטוב.
|
מדהים,חולה עליו
|
פייי חזק איזה וידאו מטורףףףףףףףף
|
הסרטון חדש בדוק
ניראה מעולה איזה חתכים ברגליים !!!
|
זה שפירסם את הסירטון כתב:
this was few days before mr. O. 2008 not now BUT JAY said that he will work for mr. O 09 much harder then never before זה צולם כמה ימים לפני האולמפיה 2008 |
טירוף.....
|
רק מראה כמה צילומים, זויות ותאורה משחקים תפקיד, הרי בתחרות עצמה אמרו עליו שהוא לא נראה טוב.
אני תמיד חושב שצילומים מקרוב לפני התחרות בלי הצבע נראים מרשימים יותר מאשר על הבמה עצמה. |
מי כמונו יודע...
|
ציטוט:
בסרטון הוא נראה מעולה! ובכלל לראות את זה ב hd זה מטורף... |
1:41, אהבתי...
|
חח קבלו איך כולם מסתכלים מאחורה
|
זה לא יכול להיות לפני האולמפיה האחרונה , מאיפה הוא הביא את זה? לאולמפיה הוא בא עם מותן של משאית וחרא גב , פה הוא נראה פנטסטי , אי אפשר להתדרדר ככה בכמה ימים .
|
אם כבר אז תיקון קטן סביר להניח שהצילומים חודש- חודשיים לפני האולמפיה שהוא נראה ככה:
http://web.flexonline.com/images/fl/209542/5201.jpg http://web.flexonline.com/images/fl/209542/5200.jpg |
ציטוט:
|
אני חושב שבדומה לדוריאן הוא הצליח להשיג את המקס' מהגנטיקה שלו. יש לו מותן ענקית, אין ורידים, וראינו כבר ידיים טובות יותר, אבל באמת שהוא בסך הכל מטורף ויזכר כאיש שניצח את קולמן.
מה שכן אני לא רוצה לחשוב איך פיל יראה בעתיד אם יגיע למסה כזאת... והוא לא הכי רחוק, עוד שנה שנתיים |
פה אפשר לראות שהוא כן יכול להגיע עם מותן שלא תבייש אותו .
מה הקשר ורידים לא הבנתי ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ