ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אחים שלי אני צריך עזרה (צ'הל) (https://israelbody.com/showthread.php?t=5596)

HHHEELLBBOOYY 11-02-07 00:18

מה התאכלס של קדצ' נהיגה"??
מה התאכלס של העדפה הזו מה עושים

Vin diesel 11-02-07 02:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16
חשבתי על תותחנים...

חחח תזער ללכת לשם....לא כדאי לך...
מה אתה מחפש בשירות?מה מעניין?מושך אותך?

עוז20 11-02-07 06:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
חחח תזער ללכת לשם....לא כדאי לך...
מה אתה מחפש בשירות?מה מעניין?מושך אותך?

למה להזהר ללכת לשמה??
אממ..מה מושך אותי? כלום....

Johnny 11-02-07 14:29

אתה רוצה להיות נהג?

VoRteX 11-02-07 14:49

חחח אח שלי היה בתותחנים, אחרי כמה זמן נמאס לו אז הוא שיחק אותה שהוא סובל מכאבי גב בגלל סחיבת הפגזים.
הוא הפך לש.ג. של בסיס השייטת. לכו תדעו איך נתנו לו. חחח.

NIRAN 11-02-07 18:22

מה אתם אומרים על מערך הנ"מ?

לאוניד זיידל 11-02-07 18:38

לא
לא
לא

NIRAN 11-02-07 18:50

למה? תסביר בבקשה.

עוז20 11-02-07 20:51

חשבתי על זה גם להיות גו'בניק...איך שאני אגיע לבקו"ם אני לא אתפנה ומשמה כל הפרוצדורה חבר שלי כבר הסביר לי בגדול פחות או יותר...

Vin diesel 11-02-07 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16
חשבתי על זה גם להיות גו'בניק...איך שאני אגיע לבקו"ם אני לא אתפנה ומשמה כל הפרוצדורה חבר שלי כבר הסביר לי בגדול פחות או יותר...

אם אתה באמת לא יודע מה מושך אותך בקרבי ובשירות ואתה אומר לי "כלום" אז עזוב חח תירד מהרעיון ותילך באמת תיהיה ג"בניק...אדיף בשבילך.

HHHEELLBBOOYY 12-02-07 00:33

שמע דיזל
מילאתי תמנילה אחי
מה הלאה....??
מה ישלחו? למה לצפות?

Vin diesel 12-02-07 01:42

אתה תקבל מכתב אבייתה.ובוא יהיה מכתב שאומר שנגיד והתקבלת לחטיבה 900 . ושם יהיה לך את כל הסברים על החטיבה ועל הגדודים איפו ומה עושים..כל המסלול והכל. + אם יש אפשרות לגיבושים אז גם את זה ירשמו.בקיצור תחקה בסבלנות שיגידו לך לאן אתה עומד להתגייס.
אז מה החלטת בסוף?איזה אדיפות עשית עליונה ?

HHHEELLBBOOYY 12-02-07 01:55

וואלה אחי חטיבת כפיר 900 עוקץ, ונח'ל גבעתי..
רו הסיכויים שאני לא יחזיק מעמד בקרבי עקב שברי מאמץ וברכיים דפוקות אבל אני בנתיים לא שולל אז מילאתי את המנילה הקרבית.. אני יחשוב על זה עוד..

Vin diesel 12-02-07 02:31

חחחחח איזה אחד אצלנו כל הזמן בכה למפקדים שיש לו שיברי מאמץ ולא ממש רצו לאמין לו..כי תאכלס אין ממש דרך ליבדוק את זה או לדעת בוודעות.(הם חושבים שהחייל משקר כדאי לא לצעת למסע) ליפני כל מסע שהיה לו הוא אמר שהוא לא מסוגל כי כואב לו..ויש לו שיברי מאמץ. כמובן שהחופל אמר למפקדים שלא מומלץ לו לצעת כי השיברי מאמץ אם הם באמת קיימים אצלו אז הם רק יגדלו ויחמירו מהמסעות. למפקדים לא אכפת . הוא יצע לכל מסע בכוח... בסופו של דבר.. באחד מהמסעות הוא התאלף. ביגלל הכאבים והעומס שהיה פשוט התמותת. והשיברי מאמץ החמירו.והוא יותר לא עשה מסעות..חחח
*טוב אחי בקשר למנילה וזה נחקה ונראה מה תקבל!תעדכן אותנו!

NIRAN 12-02-07 10:55

דיזל מה אתה אומר על ה נ"מ?, גבעתי וגולני?

Vin diesel 12-02-07 11:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIRAN
דיזל מה אתה אומר על ה נ"מ?, גבעתי וגולני?

אממ אני אומר יהיה טוב חחח שני חברים שלי מהכיתה אחד ניכנס לגולני לגדוד 52 ואחד לגבעתי ועשה גיבוש והגיע לסיירת שלהם..שניהם קורעים תתחת בידיוק כמו שאני בחטיבה 900 בגדוד שמשון בעיקרון קולם עושים את אותה עבודה...מאצרים מבצעים...יש פעילות בכל מקום אבל בכל גיזרה זה שונה. למשל גדוד חרוב מחטיבה 900 יושב בשכם...מה אני יגיד לך..קימעת כל יום עושים מאצרים..כל יום יש שם בלגן..גדוד שמשון יושב בבית לכם..פחות בלגן פחות פעילות אבל גם לא חסר...קולם עושים את אותו הדבר...תיראה מה מושך אותך יותר...אני מציע לך לנסות להגיע לגולני לעשות גיבוש ולנסות להתקבל לאגוז...אחלה יחידה בכל מקרה לא משנה לאן תגיע יהיה טוב.גם אם זה תותחנים או שיריון מקסימום תיסבול קצת מכאבי גב..:whistle:
*מה זה נ"מ לא הבנתי....

NIRAN 12-02-07 11:44

תודה על המידע, זה מה שחשבתי כל החי ר בערך אותו דבר...

לוחם במערך הנ"מ- נגד מטוסים זה אלו ששולטים על הטילים...

תגיד עוד דבר איך הבסיסים של החיר יש שם תנאים יחסית טובים?

עוד דבר, מה אתה אומר על משמר הגבול? מעניין?

Vin diesel 12-02-07 12:20

כן בעיקרון כל החיר זה בארך אותו דבר...
אה נ"מ אני יגיד לך תאמת אין לי מושג איך זה שם...לא מעניין אותי.זה לא נשמע כמו משהו שיש בוא פעילות.=שיעמום.
בקשר לבסיסים של חיר וואלה תשמע אחי בחטיבה 900 זה על הפנים. הבסיס נקרא "פלס" זה הבסיס הישן של גולני....באסה רצח.. חח אבל חפיף..עוברים.. אם אתה עושה שם טירונות בחורף אז חבל לך על הזמן.. אתה יושן בטוח שלולית אם בוץ..חח
אבל כך זה קימעת בכל מקום... לגולני הבנתי יש עכשיו בסיס חדש...אז התנאים יותר טובים.
בכל מקרה באסה להיות ב"פלס"...
בקשר למשמר הגבול תראה אחי אם אתה מתגייס לשם ותעשה גיבוש לימ"ס או עוד איזה סיירת או יחידה מובחרת אז סבבה תעשה חיים..אבל אם תשאר שם כ-מגבניק זה שמירות כל השירות שלך 17 שעות ביום..קיצר זין לא משהו.האחלטה שלך..

P-a-n-1-c 12-02-07 12:46

חילוץ והצלה - מה אתם אומרים על זה? איך השירות? היציאות?

Vin diesel 12-02-07 12:52

חילוץ והצלה-אתה מדבר על אה 669? כי אם כן אז שווה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ