![]() |
מה התאכלס של קדצ' נהיגה"??
מה התאכלס של העדפה הזו מה עושים |
ציטוט:
מה אתה מחפש בשירות?מה מעניין?מושך אותך? |
ציטוט:
אממ..מה מושך אותי? כלום.... |
אתה רוצה להיות נהג?
|
חחח אח שלי היה בתותחנים, אחרי כמה זמן נמאס לו אז הוא שיחק אותה שהוא סובל מכאבי גב בגלל סחיבת הפגזים.
הוא הפך לש.ג. של בסיס השייטת. לכו תדעו איך נתנו לו. חחח. |
מה אתם אומרים על מערך הנ"מ?
|
לא
לא לא |
למה? תסביר בבקשה.
|
חשבתי על זה גם להיות גו'בניק...איך שאני אגיע לבקו"ם אני לא אתפנה ומשמה כל הפרוצדורה חבר שלי כבר הסביר לי בגדול פחות או יותר...
|
ציטוט:
|
שמע דיזל
מילאתי תמנילה אחי מה הלאה....?? מה ישלחו? למה לצפות? |
אתה תקבל מכתב אבייתה.ובוא יהיה מכתב שאומר שנגיד והתקבלת לחטיבה 900 . ושם יהיה לך את כל הסברים על החטיבה ועל הגדודים איפו ומה עושים..כל המסלול והכל. + אם יש אפשרות לגיבושים אז גם את זה ירשמו.בקיצור תחקה בסבלנות שיגידו לך לאן אתה עומד להתגייס.
אז מה החלטת בסוף?איזה אדיפות עשית עליונה ? |
וואלה אחי חטיבת כפיר 900 עוקץ, ונח'ל גבעתי..
רו הסיכויים שאני לא יחזיק מעמד בקרבי עקב שברי מאמץ וברכיים דפוקות אבל אני בנתיים לא שולל אז מילאתי את המנילה הקרבית.. אני יחשוב על זה עוד.. |
חחחחח איזה אחד אצלנו כל הזמן בכה למפקדים שיש לו שיברי מאמץ ולא ממש רצו לאמין לו..כי תאכלס אין ממש דרך ליבדוק את זה או לדעת בוודעות.(הם חושבים שהחייל משקר כדאי לא לצעת למסע) ליפני כל מסע שהיה לו הוא אמר שהוא לא מסוגל כי כואב לו..ויש לו שיברי מאמץ. כמובן שהחופל אמר למפקדים שלא מומלץ לו לצעת כי השיברי מאמץ אם הם באמת קיימים אצלו אז הם רק יגדלו ויחמירו מהמסעות. למפקדים לא אכפת . הוא יצע לכל מסע בכוח... בסופו של דבר.. באחד מהמסעות הוא התאלף. ביגלל הכאבים והעומס שהיה פשוט התמותת. והשיברי מאמץ החמירו.והוא יותר לא עשה מסעות..חחח
*טוב אחי בקשר למנילה וזה נחקה ונראה מה תקבל!תעדכן אותנו! |
דיזל מה אתה אומר על ה נ"מ?, גבעתי וגולני?
|
ציטוט:
*מה זה נ"מ לא הבנתי.... |
תודה על המידע, זה מה שחשבתי כל החי ר בערך אותו דבר...
לוחם במערך הנ"מ- נגד מטוסים זה אלו ששולטים על הטילים... תגיד עוד דבר איך הבסיסים של החיר יש שם תנאים יחסית טובים? עוד דבר, מה אתה אומר על משמר הגבול? מעניין? |
כן בעיקרון כל החיר זה בארך אותו דבר...
אה נ"מ אני יגיד לך תאמת אין לי מושג איך זה שם...לא מעניין אותי.זה לא נשמע כמו משהו שיש בוא פעילות.=שיעמום. בקשר לבסיסים של חיר וואלה תשמע אחי בחטיבה 900 זה על הפנים. הבסיס נקרא "פלס" זה הבסיס הישן של גולני....באסה רצח.. חח אבל חפיף..עוברים.. אם אתה עושה שם טירונות בחורף אז חבל לך על הזמן.. אתה יושן בטוח שלולית אם בוץ..חח אבל כך זה קימעת בכל מקום... לגולני הבנתי יש עכשיו בסיס חדש...אז התנאים יותר טובים. בכל מקרה באסה להיות ב"פלס"... בקשר למשמר הגבול תראה אחי אם אתה מתגייס לשם ותעשה גיבוש לימ"ס או עוד איזה סיירת או יחידה מובחרת אז סבבה תעשה חיים..אבל אם תשאר שם כ-מגבניק זה שמירות כל השירות שלך 17 שעות ביום..קיצר זין לא משהו.האחלטה שלך.. |
חילוץ והצלה - מה אתם אומרים על זה? איך השירות? היציאות?
|
חילוץ והצלה-אתה מדבר על אה 669? כי אם כן אז שווה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ