![]() |
ציטוט:
hachem-01@hotmail.com אני פה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כן גבר אתה צודק לפעמים אני מפרט יותר מידי, זה הרגל מהמקצוע אתה יודע אחי כל אחד והשריטות שלו, אבל בסך הכל מהתגובות שאני מקבל רוב האנשים לא מתלוננים על ההרגל המגונה הזה... וכן ברור שיש הרבה שמתכננים, ויש המון ח'ברה מצויינים, לך תדע מה יהיה עד אז, זה תלוי במיליון דברים. כל אחד שיעשה את הכי טוב שהוא יכול, מה שחשוב שכולם ימשיכו לשמור על כבוד הדדי והערכה בתוך הקהילה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק מי שבאת בתחום ובאמת עבר את זה יכול להבין אותך |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם דוגמה אני לא זוכר באיזה תחרות זה היה אבל שהיה את הילד הבן 15 הזה שעלה עם שגיא גרשגורן הזה.. זה פשוט היה קצת עצוב.. אני זוכר שאני הלכתי למר מרכז 2008 שנה שעברה, אני באתי בהתרגשות כמו איזה ילד.. זה הרגשה של: "יש!! הולכים לראות בודיבילדרים בתחרות!!" ואז הגעתי למגרש טניס עם קומץ של 20 אנשים ובערך 5 מתחרים (שבשביל השנה זה נחשב הרבה). שלושה מהם נראו טוב, אתה מזהה פוטנציאל אבל אתה מתאכזב לראות אותם לא מוכנים כמו שאתה רואה תמונות מארה"ב... עכשיו אני לא דפוק, זה ברור שהרמה שונה לגמרי.. אבל לבוא נוזלי ועם אחוז שומן די גבוהה זה קצת מאכזב.. היה ברור לי שאין טעם שהם יבואו מוכנים לגמרי ויבשים כי הם מתכוננים למר ישראל שהיה רק חודש אחרי ופשוט מאז הגעתי למסקנה שזה פשוט תחרות די מיותרת... לפי דעתי עדיף שהמתחרים יתכננו את התקופת חיטוב שלהם למר ישראל וירכזו שם מאמצים במקום להגיע חצי מוכנים במגרש סקוואש מסכן עם 20 אנשים מהקהל |
ציטוט:
אני בטוח שהוא מכבד אותך ואת ההשגים שלך..הטענה לפי מה שהבנתי שבאופן כללי למעט מתחרה או שניים טובים לא מגיעים מספיק מתחרים רציניים לתחרויות האיזוריות. למרות זאת אני לא בעד לבטל אותם כי בשביל חלק מהמתחרים זה צבירת ניסיון לקראת מר ישראל. צריך פשוט לעשות אותן יותר אטרקטיביות כדי שיותר מתחרים ישקיעו ויגיעו לתחרויות האלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לזכות במקום שלישי בתחרות פיתוח גוף זה תואר מכובד, והילדים האלה זוכים בתואר הזה, זה פשוט לא יתכן. |
תעלה, אם אתה כבר שם ומוכן תעלה... לפי דעתי הטעות הראשונית שלך זה שבכלל ניסית להתכונן לתחרות, עדיף היה שתרכז מאמצים למר ישראל ולזה אני מתכוון שאני אומר שצריך לבטל את האזוריות... לא מזלזל ברמה שלך.. עוד לא ראיתי אותך על הבמה בלייב.. בכל מקרה שיהיה בהצלחה במר ישראל
|
ציטוט:
אני לא אפרט אבל אני אומר כך לא מענין בירוקרטיה או כל מה שמסביב לתחרות(מיקום מתחרים תקציב)אני צובר ניסיון נקודה ובעתיד הלא כל כך רחוק תראה את ההבדל ממר צפון למר ישראל. |
ציטוט:
|
hachem-01
מה אתה חושב בתור מתחרה על המתחרים שהתחרו איתכה השנה? ולמי יש פוטנציאל להגיע לתוצאות יפות? ומעניין אותכה לשמוע על המתחרים שלא התחרו עדיין איתכה על הבמה! ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לו מזל הייתי אומר שיש לו רגליים כאלה(בעניין של רגליים הוא את האמת מזכיר לי את מאור) |
ציטוט:
מצד אחד זה נכון מה שאתה אומר, נסיון זה דבר חשוב מאוד. מצד שני אני חושב שתחרות כזאת לא מכבדת אותך, או כל בודיבילדר מתחרה אחר שמשקיע את הנשמה שלו בתחום. שייהיה לך בהצלחה במר ישראל :) |
זה לא יאמן עד כמה הרמה בארץ נמוכה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ