![]() |
הייתי מסיים ב4-5 בערב ועוד כשעה נסיעה הביתה אוכל וזז לאימון תאמת לוח זמנים דיי נוח....
|
אז באיזה שעה הגעת למכון?
|
פשוט מאוד אחי, או שתגיע הביתה תשים תתיק, תאכל איזה פרי ותלך לאימון, או שתאכל איזה ארוחה ותלך לאימון ב4 4 וחצי...צריך להתגמש אחי, לא הכל בא לקרתך ;) בכל אופן, עכשיו חופש, זה הזמן להשקיע את כל כולך (לפחות ביום, בלילה תבלה!) וכמובן אל תשכח להנות מהחופש :]
|
ציטוט:
|
חחחחחח
כמובן ;) ולעשות עבודות וש.ב. |
זה יהיה בסדר אבל לאכל ארוחה גדולה ואחרי שעה וחצי להתאמן?
|
כן אחי, זה בסדר.
אם בא לך אתה יכול שעתיים לפני אימון לאכול את הארוחה הגדולה, ואז חצי שעה ככה לאכול איזה פרי. בכל אופו, סתם לדעת, איך קוראים לך ? חחח כי לא כתוב בפורפיל. |
לי קוראים עומר
אבל הבעיה שאני שונא לרדת למכון ב-5 אז ב 4 4 וחצי מתאים לי אבל אתה אומר שצריך שעתיים לפני לאכול ואצלי זה יהיה שעה וחצי זה עד כדי כך קריטי? |
לא, זה גם בסדר אחי. אני סתם אמרתי שאם בא לך חח ;)
אהה אז קוראים לך עומר מלמד? Xd |
חחח כן =]
|
שמע אני לא יודע מה איתך,אבל להתאמן ב8-9 זה בן :):):):),אחרי ארחת ערב..ועוד עם אתה בקאנטרי אחר כך להרביץ איזה שחיה לילית זה בכלל ........ :):)
|
ציטוט:
|
לך באמצע בית ספר..קח איתך אופנים לבית ספר..צא בהפסקה למכון..תעשה אימון 40 דקות ותחזור לבית ספר..לך על שיעור לא חשוב נגיד ספורט או תנ"ך
|
יווווווו איזה רעיון אח שלי אתה גאון במילא הבית שלי זה 2 מטר מהבצפר לא צריך אפילו אופניים יא תותח אני יבריז ממתמטיקה
|
ציטוט:
|
וואלה חנה גם רעיון במילא הבצפר זה סתם חארטה קיצר יאללה אני פורש מבצפר
|
ציטוט:
בכל אופן, הבית שלך קרוב גם למכון? כי אם כן, אז זה באמת רעיון טוב. |
סתם זרמתי איתו נראלך שאני יעשה את זה...
|
והבית שלי בכלל לא קרוב לבצפר חחח זה בנסיעה 15 דקות
|
ציטוט:
11 ועוד 50 ועוד 10 שווה 12 איך ? אפשר לשים מה שאתם רוצים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ