ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   טיפים ועיצות להגדלת המסה בידיים (https://israelbody.com/showthread.php?t=55784)

itaiprz1 24-06-09 23:05

הרוב מוכר פה, ה6X6 ראיתי אותו באתר bb אבל תודה בכל מקרה.

Max90kg 24-06-09 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 860413)
אם אתה כל כך דוגל בתכנית הזו, תגיד לי למה הידיים גודלות כל כך מבלי לגרות אותם, תחדש לי כמה דברים כי אני יודע שגירוי+תזונה מתאימה+שינה טובה=גדילה.

המטרה שלך כל עוד אתה מתאמן מתחיל היא לא לתת דגש לידיים ולגרום להם גדילה נקודתית אלה לגרום לעליה כללית במסת השריר שתגרום גם לעליה נקודתית במסת השריר בידיים. אם אתה מפמפם את הבייספס זה יכול לפגוע בגדילה הכללית של המסה ואפילו בגדילה של היד. הכל תלוי בגנטיקה שלך. אם ניסית את זה וזה עובד עליך טוב אז אחלה אבל אם אנחנו מתייחסים לאנשים בעלי פוטנציאל גנטי ממוצע-נמוך אז סביר להניח שפמפום הבייספס לווא דווקא יגדיל אותו

WEST $ SIDE 25-06-09 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 860399)
אתה קורה לי ילד חח. ואתה יודע שאיזה ילד כאפות הקפיץ אשכול מדצמבר 2008...
בכל מקרה אתה גדל? תהנה. בסוף תפסיק לגדול ולא תדע מה לעשות ותדפק. זה רק מראה שאתה עדיין מתאמן מתחיל ולא מבין הרבה בפיתוח גוף. בינתיים אני גדל יפה ועושה רק 2 סטים לבייספס בלי הזיוני שכל של הפמפום. בסוף נראה מי יהיה גדול יותר.

קורא *
כן אתה ילד בן 16 שמשנה את דעתו על פי מה שהסביבה אומרת , והפעם הכנסת לעצמך לראשון שלא צריך לאמן ידיים .
וכן אני מתחיל ו90 אחוז מהפורום פה מתחלים , גם מי שמתאמן 3-4 שנים הוא עדיין מתחיל , לא הבנתי לאן אתה חותר בכלל.
אני מניח שאני באמת אגיע יום אחד לשלב שיהיה לי קשה לגדול , אבל אני מניח שזה לא בגלל שאני מאמן ידיים.

Max90kg 25-06-09 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 860474)
קורא *
כן אתה ילד בן 16 שמשנה את דעתו על פי מה שהסביבה אומרת , והפעם הכנסת לעצמך לראשון שלא צריך לאמן ידיים .
וכן אני מתחיל ו90 אחוז מהפורום פה מתחלים , גם מי שמתאמן 3-4 שנים הוא עדיין מתחיל , לא הבנתי לאן אתה חותר בכלל.
אני מניח שאני באמת אגיע יום אחד לשלב שיהיה לי קשה לגדול , אבל אני מניח שזה לא בגלל שאני מאמן ידיים.

אני אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. קודם כל אם אתה גדל בתוכנית שלך אז כל הכבוד ובהצלחה. אני אומר שרוב האנשים שיפמפמו את הבייספס לא יגיעו לתוצאות כי לרוב האנשים יש פוטנציאל גנטי ממוצע או נמוך. לאלה מבינינו שבורכו בגנטיקה מפלצתית, תהנו ממנה ותפמפמו את הבייספס אם זה מה שמגדיל אתכם. אני הולך לחזור לתוכנית שמפתחת אותי וזאת תוכנית fbw שיש בה רק 2 סטים לבייספס. באמת שאין על מה להתווכח. אני לא אומר שאסור לפמפם את הבייספס.

hypertrophy 25-06-09 00:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 860479)
אני אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. קודם כל אם אתה גדל בתוכנית שלך אז כל הכבוד ובהצלחה. אני אומר שרוב האנשים שיפמפמו את הבייספס לא יגיעו לתוצאות כי לרוב האנשים יש פוטנציאל גנטי ממוצע או נמוך אתה טועה..האכילו אותך שקרים שמתאמנים בכל העולם לא יכולים להתאושש מכלום ורק חבר'ה שמזריקים או עם גנטיקה מטורפת יכולים להתאושש מעבודה ישירה על שרירים קטנים. לאלה מבינינו שבורכו בגנטיקה מפלצתית, תהנו ממנה ותפמפמו את הבייספס אם זה מה שמגדיל אתכם. אני הולך לחזור לתוכנית שמפתחת אותי וזאת תוכנית fbw שיש בה רק 2 סטים לבייספס. באמת שאין על מה להתווכח. אני לא אומר שאסור לפמפם את הבייספס.

אתה מדבר שטויות ואין לך מושג כמה

Max90kg 25-06-09 00:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 860485)

מה זאת אומרת האכילו אותי שקרים. קראתי את זה בספר שנחשב אחד מספרי הבודיבילדינג הטובים ביותר בעולם ולמיטב ידיעותיי הוא גם זכה בפרסים.

eden.B. 25-06-09 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 860485)

אחי אם אתה יכול קרא את המאמרים שכתבתי ותגיב...
תודה!
אם צריך לתקן-תקן אותי.

hypertrophy 25-06-09 00:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 860492)
מה זאת אומרת האכילו אותי שקרים. קראתי את זה בספר שנחשב אחד מספרי הבודיבילדינג הטובים ביותר בעולם ולמיטב ידיעותיי הוא גם זכה בפרסים.

אני בספק.....אין דבר כזה לא לאמן ידיים בבודיבילדינג

Sugarzaza 25-06-09 00:57

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לידיים שלך זה להוסיף 30 קילו ללחיצת חזה, פרס, מתח ומקבילים

Max90kg 25-06-09 00:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 860528)
אני בספק.....אין דבר כזה לא לאמן ידיים בבודיבילדינג

מתי אמרתי לא לאמן ידיים? אמרתי לא לפמפם ידיים.

WEST $ SIDE 25-06-09 01:08

לפמפם בייספס / לפמפם טרייספס מה זה משנה ....
אתה יצאת בהצהרה שמיעוט בסטים זו הדרך הכי טובה לגדול , בלי לבדוק בכלל מה עובד על מי .
אין כאן משהו מוחלט שנכון לגבי כולם .

Max90kg 25-06-09 01:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 860541)
לפמפם בייספס / לפמפם טרייספס מה זה משנה ....
אתה יצאת בהצהרה שמיעוט בסטים זו הדרך הכי טובה לגדול , בלי לבדוק בכלל מה עובד על מי .
אין כאן משהו מוחלט שנכון לגבי כולם .

בזה אתה צודק. כשדיברתי התייחסתי לרוב והרוב הוא בעל פוטנציאל גנטי נמוך והטענה שלי היא שאם יש לך פוטנציאל גנטי נמוך אתה תתפתח יותר מתוכניות אימונים בנפח נמוך מהאשר בנפח גבוה ובתוכניות אימונים בנפח נמוך (לדוגמא fbw עם 3-4 סטים לשריר גדול ו-2 לקטן) אין ממש פמפום לבייספס.

hypertrophy 25-06-09 01:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 860543)
בזה אתה צודק. כשדיברתי התייחסתי לרוב והרוב הוא בעל פוטנציאל גנטי נמוך והטענה שלי היא שאם יש לך פוטנציאל גנטי נמוך אתה תתפתח יותר מתוכניות אימונים בנפח נמוך מהאשר בנפח גבוה ובתוכניות אימונים בנפח נמוך (לדוגמא fbw עם 3-4 סטים לשריר גדול ו-2 לקטן) אין ממש פמפום לבייספס.

גם ab עם 6 סטים לידיים יתנו תוצאות טובות....בבקשה אל תכנס לזה

לעדן-הגבתי לך בפוסט השני בזה אין הרבה טעם להגיב

Max90kg 25-06-09 01:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 860547)
גם ab עם 6 סטים לידיים יתנו תוצאות טובות....בבקשה אל תכנס לזה

לעדן-הגבתי לך בפוסט השני בזה אין הרבה טעם להגיב

תלוי למי. אני מעדיף לעשות 3 וללכת על בטוח כי עליי זה עובד יותר טוב.

hypertrophy 25-06-09 01:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 860551)
תלוי למי. אני מעדיף לעשות 3 וללכת על בטוח כי עליי זה עובד יותר טוב.

זה שזה עובד עלייך יותר טוב לא אומר שאתה מייצג את כלל או אפילו רוב האוכלוסיה
נדירים האנשים שזה יספיק להם [בתכנית ab]

bigman10 25-06-09 01:39

מוזר הידיים של מתפמפמות גם אחרי 3 סטים

Max90kg 25-06-09 01:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 860555)
זה שזה עובד עלייך יותר טוב לא אומר שאתה מייצג את כלל או אפילו רוב האוכלוסיה
נדירים האנשים שזה יספיק להם [בתכנית ab]

למה אתה כל כך בטוח בזה?

hypertrophy 25-06-09 01:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 860560)
למה אתה כל כך בטוח בזה?

למה אתה בטוח שלא?
בגלל שכמה גורואים שמנסים חמכור בולשיט?
הוכחות בשטח ידידי כדאי שתלמד להכיר בזה שזה הדבר הקובע

bigman10 25-06-09 02:02

מה עדיף לעשות 12 סטים לגדול ו-9 לקטן?

crock 25-06-09 10:36

מישהו יכול להסביר לי מזה סופר סט ? טרי סט? דרופ סט ? :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ