![]() |
קודם כל למה 6 אימונים בשבוע? תעשה abcעבודה abcמנוחה .יש הרבה דרכים לשחק עם זה אבל אחרי abc לפחות יום מנוחה אחד.
5 סטים??? יותר סטים לא אומר יותר גדילה אחי..... אתה רוצה להרגיש עבודה ? תעשה 12/10/8/6 מהקל לכבד , זה ישרוף לך..... רוצא לישרוף עוד תכניס סופר סט בסט האחרון .... בגדול אחי אין טעם לעבור 4 סטים לתרגיל . זה גם יגרור אותך לאימון יתר , זה לא 5x5.... דוגמא לחזה שלי מ abc לחיצה בשיפוע חיובי 30מ' במוט 12/10/8/6 מהקל לכבד לחיצה בשכיבה מוט 12/10/8/6 מהקל לכבד כבל קרוס לחזה תחתון מהאוזן 10x3 דרופ 10 פרפר בשיפוע חיוב דאמבלים 10x3 דרופ 10 ההההה..... |
תיקרא תגובות קודמות לפני שאתה מגיב..
|
ציטוט:
|
אם אתה רוצה 6 פעמים בשבוע, אתה חייב להוריד את העצימות, אבל חייב.
אני עושה 5 פעמים ואני על סף מוות ביום האחרון, אתמו לדוגמא היה לי אימון יד קדמית וחזה. והיום יש לי גב. איך אני אעשה, לפי התוכנית שלך לדוגמא, גב היום?, שזה לפי התוכנית שלך, 16 סטים. ועוד פעמיים בשבוע?. פציעה ראשונה שלך אני מעריך שתיהיה בכתף בעצם הבריח. הפציעה השניה שלך צריכה להיות ככל הנראה בביספס או באמה. אני נותן לך שלוש שבועות לפני שאתה מתחיל להרגיש כאבים.. וזאת הערכה שלי, שאני אחרי אימון רגליים לא יכול ללכת שלוש ימים. אתה חייב להוריד עצימות או שאתה לא תצליח לסיים את האימון והכוונה היא שאתה תעשה חצי מהתרגילים אפילו בלי משקל ויהיה לך פשוט קשה, ב 5 פעמים בשבוע מדי שבועיים שריר כולשהו מקבל 5 ימי מנוחה שהם מאוד הכרחיים לך. עצה שלי תוריד עצימות אם אתה רוצה 5 פעמים בשבוע אל תעבור ת 12 סטים לשריר גדול ו 6-8 לקטן, אתה סתם עושה 16-20 סטים, תעשה פחות סטים, משקל כבד, האחרונים מיותרים בנאדם נורמלי שלא על חומרים לא אמור להיות מסוגל לעשות תסט מספר 18 שלו עם איזשהו סוג של משקל, ואם כן, אז הוא חאפר לא נורמלי ולא השקיע בשיט בכל התרגילים הקודמים. אמות אתה משקיע יותר מדי, חזה עליון יותר מדי שזה מאוד יכול להשפיע על הכתף שלך באימונים. יד קדמית תוריד את התרגיל השלישי הוא מיותר אתה אמור להרגיש תיד נקראת מ ה 7 סטים הקודמים אלא אם כן כמו שאמרתי, אתה מתאמן כמו חאפר. תאומים אם אתה בסדר עם הכמות הזאת עדיף שתוריד סט 1. ורגליים אתה יכול במקום הלג פרס לעשות את הדדליפט בסגנון רומני ככה שתשתמש ברגליים. מה גם שתוכנית בכזאת כמות תיקח מלא זמן לסיים. אם אתה רוצה 6 פעמים בשבוע אל תעבור ת9 שריר גדול 6 שריר קטן. ואל תפציץ אמות ותאומים גם כן בכזה מקרה. אני עושה 5 פעמים וביום שבת אחרי יומיים מנוחה עדיין כל הגוף שלי מפורק.... |
אני אנסה, מפציעה אני אלמד. כמו שאמרתי איפה שרשום 4 -5 סטים, הנטו עבודה מהם הם רק 3, השאר זה חימום!!
ככה שהגדולים לא עוברים ת 12 וקטן מגיע ל 9. ואמות אני צריך, בגלל שהם לא מגיבים אצלי לגירוי עקיף, הם גם ככה אצלי בפיגור. החזה בסדר אני חושב, אם משהו אני ישנה מאוחר יותר. עוד שעה אימון!!! Xd התאמנתי לפני זה abc 3 בשבוע, והרגשתי כאילו אני לא מתאמן בכלל, תן לי להתלהב מהרגע ולהיפצע xd אולי אני ילמד שזה לא טוב, או להפך אני יגדל בצורה משמעותית! =] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ