![]() |
ציטוט:
מתי תעלה את הסרטון .? |
איפה הגרשגורן הזה? :confused:
|
ציטוט:
שלא לדבר שאתה בשייפ מעולה! תודה לאל שיש אנשים כמוך בספורט הזה... |
איזה שכונה המתמודד הימני,כאילו קם משינה ישר לבמה
|
שמעו האשם השתפר ברמות
אבל אני לא מבין אותך האשם למה אתה לא לוקח אוף סיזן ארוך במקום להתחרות בתחרויות עם רמה כזאת?(היטמן נראה מעולה אגב..נראה מדהים!) לפי דעתי צריך להתחרות פעם אחת בשנה אבל להיות בפעם הזאת הכי הכי מוכן על לא יותר מ4% יבש כמו מדבר אבל מי אני שידבר |
יואו!
אני לא מאמין! חח אם הייתי משתתף הייתי זוכה מקום רביעי וזוכה בסוף שבוע באילת! עריכה: יואו אני רק עכשיו שמתי לב, שהשלט "מר הדרום 2009" הוא כנראה 2008 עם 9 מודבק... חחח http://img221.imageshack.us/img221/9084/97200276.jpg 6 גביעים אבל רק 3 מתחרים. חח http://www.ifbb.co.il/resources/1/Mr...1090690_tn.jpg זה באמת מראה על כמה נמוך הספורט בארץ... )-: |
כל הכבוד האשם, ריספקט ענק, אומנם נראה(לפי הבחור הימני), שהרמה לא היתה גבוהה כל כך, אבל בכל זאת היה את היטמן שיתן לך פייט, ונצחת, בקיצור אתה נראה מעולה, תעשה הרבה נזק במר ישראל
|
מזל טוב האשם כל הכבוד על הזכייה!
מזל טוב גם לאיסי על המקום השני, איפה הוא נעלם אגב? |
צריך לשנות לא את השם לאלוף המחוזות הוא באמת תותח
|
צר לי להיות האיש הרע פה ,וגם האשם וגם אייסי אברמוב יודעים שאני אוהב אותם ומכבד אותם
אבל ככה לא באים לתחרות,אומנם זה רק הקדמה למר ישראל וכולם מכוונים לאוגוסט,אבל אין סיבה לעלות על במה באחוז שומן כזה (לא שהאשם או אייסי היו באחוז שומן עודף או משהו,פשוט לא בשייפ של תחרות בעייני) האשם אמר את זה טוב מאוד "אייסי אברמוב נתן לי פייט ענק ב10% על 85 קילו" אני אוהב את אייסי מאוד ומכבד אותו ובעיקר את ההתקדמות שהוא עשה בשנה האחרונה,אבל לא עולים על במה 10 אחוז שומן. |
ציטוט:
וכן עלוב ביותר אני מסכים איתך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שאם רוצים תחרות רצינית לעלות לבמה יוחתר מ4% גג 5% זה מבזה את המתחרה אבל זאת רק דעתי... |
האשם כל הכבוד!!
אני חייב להגיד שגם המתחרים נראו מצוין! |
ציטוט:
כל מקרה האשם נראה מדהים!!! כל הכבוד על המקום הראשון :) |
ציטוט:
|
לא אמרתי שזה לא קל..אמרתי שאם רוצים תחרויות ברמה גבוהה כמו בחו''ל זה מה שצריך להיות
בארץ יש אפילו מתחרים שעולים בין 12%-15% אם אפשר לקורא להם מתחרים בכלל |
ציטוט:
לנושא........... כבר הגבתי בפוסט השני אבל האשם והיטמן השתפרו בצורה ניכרת, הבעיה היא שקשה להתחרות במר דרום ובמר ישראל (זו לדעתי הסיבה שכמה פרשו מהתחרות) כי האשם יצטרך להישאר כמעט ניטרלי עד התחרות ........לא קל בכלל |
ציטוט:
לדעתי בכלל התחרות הזאת היא מיותרת ועדיף לשמור הכל למר ישראל.. ככה שמקום שהם יבזבזו כסף על הקמת התחרות מר דרום, מר צפון ושאר הירקות שישקיעו יותר במר ישראל. נ.ב כל הכבוד על הזכיה האשם אני מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך =] |
ציטוט:
ומה לעששות אם רוצים להתחרות אז צריך להיות על אחוז שומן ראוי לתחרות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ