![]() |
ציטוט:
|
חחח האמת שחלק מהגיינרים באמת דומים קצת למטרנה.. הבעיה שתינוקות צריכים הרבה שומן אז ככה שהמטרנה מכילה הרבה שומן וגם היא לא ממש חסכונית
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בן כמה אתה באדיבילדר מתחיל?
אם האמא לא מרשה אז מביאים לה 2 אופציות. אמא תרשי לי לשתות את האבקה כי אני אקח אותה בכל מקרה 1-עדיף שתדעי ושאני לא אחביא ממך 2-אחביא ממך פשוט אני צורך אבקה מגיל 17 כשרק התחלתי להתאמן בתור גוזל ובחיים לא עשו לי בעיות. |
ציטוט:
|
חלאס עם הציניות חברה, תהיו רציניים הבן אדם מבקש עזרה
|
ציטוט:
אני חושב שאין אמא שחושבת שזה "טוב", גם אמא שלי לא כל כך הסכימה עד שפשוט נסעתי לקנות ולא היה לה ברירה כבר. פשוט צריך איכשהו לשכנע (שזה יותר קשה) או פשוט ללכת לקנות! (שזה פשוט!) |
ציטוט:
|
לפי האשכולות שלך ועל פי המצב שלך אמא שלך צודקת
אתה לא צריך גיינר אתה צריך לאכול אוכל תאמץ את המדריך לעליה במאסה ותתאמן אחרת לא גיינר ולא אמא שלך יעזרו לך |
ציטוט:
ניסיתי לעשן אבקת חלבון אתמול,אופטימום בננה זה סבבה,אבל עם אינטרקטיב זה לא הולך. שורה תחתונה:אמא אל תקני לו את זה!זה סמים ואלכוהול וכאלה |
ציטוט:
|
אהה זו לא אהבקה להסנפה ?
|
ציטוט:
זה או שאתה ציני,או שכל מה שאתה רואה בעיניים זה סמים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמע תקנה ותחביא אבל שלא יהיה לך מנה לקחת אתה תהיה כמו הנרקומנים אחר כך אתה תתחיל לצעוק לאמא שלך תביאי כסף וזה תתחיל לקלל אותה תרא מעכשיו אתה אומר לאמא שלך אהבלה וואה ואה אז שתיקח תגיינר אתה בכלל תהיה מסומם
וטיפ קטן תזריק את זה לוריד זה יתן לך הרגשת סיפוק |
כל ההודעות שלא היו קשורות נמחקו..
מה קרה אין the one אז אתם מחפשים מישהו אחר להתלבש עליו... הבא שיעשה עניין כזה ימצא את עצמו מדבר עם עצמו .. תשמרו על תרבות דיון ותדבקו לנושא במקום להחריב כל נושא שמישהו פותח ב"ידע הרב" שאתם מפגינים .. כמו חבורה של ילדים עם תסמונת דאון שמריירת על עצמה בשעת סיפור בגן ואתם קמים ועושים אבה דבה דבה דבה (מנפנפים עם הידיים). תתבגרו כבר.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ