![]() |
תמסור לו שבארץ מחכים בקוצר רוח לראות אותו באולימיפה ומאחלים לו בהצחה:sbb2:
|
ציטוט:
נ.ב. יש תמונות מהמפגש ההוא במסעדה |
ציטוט:
|
הוא נראה מעולה לדעתי..
איזה רגליים מטורפות! |
ציטוט:
|
לדעתי הוא חסר פורפורציה ואסתטיקה... מסה לא חסרה לו זה ברור... את השיא שלו הוא עבר ממזמן לדעתי.. אבל בכל מקרה אני מאחל לו בהצלחה באולימפיה.
תודה על העדכון=] |
ציטוט:
רק אני חושב שזה לא נכון שכדי לעלות במסה אי אפשר להיראות טוב, ושחייבים להיראות כמו איזה טנק מהלך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רשום שזה פורום של בודיבילדיג תחרותי,ועם כל שחיפון במישקל של כבש יתחיל לערוך ביקורת על אסטטיקה של בחור על מאסה(בראנצ`) שהוא טופ פייב פרו...
מה נהייה פה,חברים?!! |
ציטוט:
הלוואי, ואם זה לא היה ברור: אני ממש בעדו. |
ציטוט:
|
דד-מן,אחינו,אני ממש לא בקטע של לריב,אני מבין אותך וחברינו גייסון ואני אסביר בדיוק איפה- גם לי קשה מאד להזדהות עם בראנצ`,אני מסמפט אותו רק בגלל שהתמזל לי להכיר אותו. אלוואי ונוכל לנהל את השיחה הזאת ברמה מקצועית .
אבל עוד פעם,האשקול הוא על בודיבילדינג תחרותי ואין נסים ונפלאות - בשביל לעמיד לתחרות 100 באיכות טובה,חייב להיות באוף סיזן בסביבות 130,מי שחושב אחרת,בטוח לא יודע על מה מדובר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דווקא אני חושב ההיפך, לפי דעתי הוא לא יקבל מקום טוב באוליפמפיה. ועד היום יצא שצדקתי בחזויות שלי לגבי תחרויות.. |
עד כמה שאני אוהב את ברנץ אין לו סיכוי גם לטופ 6.
פיל הית, ויקטור מרטינז, קאי גרין, טוני פרימן, דניס וולף, ג'אי קטלר, דקסטר ג'קסון... ולא הזכרתי את מלווין אנטוני המצוין. הוא לדעתי יהיה מקום 9-10 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ