ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   כמה אחוז אתם משערים שאני? (https://israelbody.com/showthread.php?t=55418)

xamitx 17-06-09 00:17

לא יכולתי ליראות את זה ולא להגיב תגיד אתה רציני!?!??!

לזה אתה קורה שמןןן!?

איפה אתה רואה שאתה שמן אפילו בטן אין לך..!

שאתה רושם תתגובות שלך אני עולה בחזרה לתמנות עוד פעם כדי ליראות שזה אתה מדבר ולא איזה אחד בן 16 ששקול איזה מאה קילו..!

הגזמתה לגמרייייייי עם הכול מה שאמרתההה..!

Chest 17-06-09 01:01

גבר אתה ממש לא שמן ואתה רחוק מלהיות אחד כזה.
אני יודע מה הבעיה שלך, החזה.
יש לך גינו שזה אומר שיש לך רקמת שד שמחוברת לפטמה ועושה אותה גדולה ומגעילה ..
התופאה הזאת לא קשורה ל% שומן ..
זה בגיל ההתבגרות קורה ורב הסיכויים שזה יעבור אחרי שתעבור את גיל ההתבגרות שזה יכול להיות בשבילך גם בגיל 18..
מה שאני אומר זה, פאק יש לך ריבועים איזה חיטוב בראש שלך? וחוץ מהפטמות לא ראיתי משהוא חריג ..

tal_s 17-06-09 01:14

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איחח איזה שמן אתה שלא תלך לים ויראו את כול השומנים אני במקומך הייתי הולך ללרדת בגדול למה ברמה שלך זה כבר מאד קשה לרזות

SaharKazes 17-06-09 01:26

ציטוט:

אני לא מתכוון להיות באדי בילדר! בסך הכל אחד שרוצה להראות טוב.. בעל כוח לכדורגל
:huh::confused::(

בר728 17-06-09 01:33

מה שמן מה אתה נורמלייי?!?!?!
איפה שמן רואים שרירים בבטן כבר אתה רזה מאוד אחי ועוד אתה כותב שאתה מתבייש להוריד חולצה כי אתה שמן?? לפי מה שאתה מדבר אתה מהר מאוד נכנס לאנורקסיה :eek:
בקיצור צא מהסרט אתה בדיוק ההפך משמן !

DanD 17-06-09 01:46

חח תודה רבה חברהה על התגובות המעודדות.. באמתת שזה עשה לי טוב ואני אפילו שוקל לסוע לים ...
הקטע שאני עדיין לא שלם עם עצמי... אני אמשיך בחיטוב עד שאני יהיה שלם עם עצמי...
תודה רבה לכם חברים באמתת שעשיתם לי טוב =]]]

opaland 17-06-09 01:47

חחחחחחחחחח עלק שמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני כבר חשבתי שאתה מתפדח להוריד חולצה בגלל שאת שחיף בלי מסת שריר ..
יש לי כמה דבריםן להגיד לך ..
גם שחקן כדורגל צריך מסת שריר של אתלט לא של מתחרה אולימפי ווזה לא יכביד עלייך זה יתן לך יותר מסיביות וכוח ..
יש לי חבר בלם .. יש לו מסה ברגליים משהו מטורף ובכלל כל הגוף והוא שחקן מצויין..
משחק בהפועל פ"ת... ומה זה השטויות האלה של מפחד לגדול יותר מידי.. מה נראה לך אתה מרים משקולת הופך לג'ון ביריון ? צריך להשקיע הרבה תזונה שינה ועבודה נכונה במכון בשביל להגיע לתוצאות וגם זה אחרי הרבה זמן של רצינות..
יש לך ג'ינו בקטנה וזה יעבור לך עם הגיל .. להרבה יש את זה בגיל ההתבגרות אל תתבייש..

DanD 17-06-09 01:51

אוףף אז מה זה הגינווו הזה ... זה יעבור רק בגיל 18?!?!
ואין דרך לטפל בזה? להוריד את זה ? כי באמת החלק העיקרי שאני מתבייש בו זה החזה שיש רקמת שומן..
או כמו שאתם אומרים את הגינו הזה...
אין דרך להוריד אותך??

tal_s 17-06-09 02:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DanD (הודעה 853988)
אוףף אז מה זה הגינווו הזה ... זה יעבור רק בגיל 18?!?!
ואין דרך לטפל בזה? להוריד את זה ? כי באמת החלק העיקרי שאני מתבייש בו זה החזה שיש רקמת שומן..
או כמו שאתם אומרים את הגינו הזה...
אין דרך להוריד אותך??

יש בניתוח

DanD 17-06-09 02:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 853993)
יש בניתוח

זה משאיר צלקת?

DanD 17-06-09 02:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dand (הודעה 854000)
זה משאיר צלקת?

ואי חייבת להיות דרך נורמלית להוריד את הגועל נפש הזה...
עד היום לפחות הייתה לי תקווה שאם אני ירד באחוז שומן זה ירד...אבלל עכשיו לפי מה שאתם אומרים זה לא קשוור..

אין משו שאפשר לאכול או משווו שמוריד את זה?! כל דבר..

ChonGo 17-06-09 10:41

יש לך מבנה טוב אחי, תתחיל מסה בכל הכוח!
גם בכדורגל צריך כוח, צריך מאסיביות, אתה רוצה שמישהו יבוא איתך לתקל ויעיף אותך ליציע?! צריך להיות בנוי חזק!

DanD 17-06-09 10:50

אני רוצה להגיע בערך ל 10 אחוז שומן ואז להתחיל מסה...
נגיד ואני מתחיל מאסה אז אני צריך להיות על שבוע נטרלי או משו כזה? איך אני עובר את השינוי ואיך התוכנית אימונים אמורה להשתנות?

manzor 17-06-09 13:41

נראה לי, כמו כולם, סביב ה 12-13%.

DanD 01-07-09 00:48

סליחה על ההקפצה אבל אני מרגיש תקועע בטירוף! לא זז מה 67-70
כל כמה זמן לעשות העמסה? פעם בשבוע זה בסדר?? אני רוצה עד חודש אוגוסט להעיף את כל השומן..
זה אפשרי במצב שלי?

lironsD 01-07-09 02:24

שמע אתה פשוט שחיף עם שומן..
וזה מצב שקורה שאין לך בכלל מאסת שריר בבטן ובגוף בכלל.
תרביץ במאסה שום חיטוב אל תפחד קצת משומן ואחר כך תחטב

DanD 01-07-09 02:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 865203)
שמע אתה פשוט שחיף עם שומן..
וזה מצב שקורה שאין לך בכלל מאסת שריר בבטן ובגוף בכלל.
תרביץ במאסה שום חיטוב אל תפחד קצת משומן ואחר כך תחטב

שחיף עם שומן?! אין כל כך היגיון במשפט

Scylla 01-07-09 04:59

שמע אחי לא יכולתי שלא להגיב...
-אתה במצב לא רחוק מאנורקסיה. אני רציני. אוקיי אתה לא נראה כמו ניצול שואה אבל אתה בהחלט די רזה, אתה לא איזה דוגמן עם גוף מעוצב אבל תאמין לי שלא תמשוך שום מבטים שליליים בים. אתה מכניס לעצמך לראש כל מיני רעיונות והשקפות לא מציאותיות. במיוחד הפאניקה ללכת עם קפוצ'ון בקיץ. אני אומר לך דוגרי ולא מנסה למתן את המצב. אתה לא קרוב להיות שמן. נקודה.
-לגבי הגינו, זה זין לא קטן, ואני בן 22 ועדיין יש לי (לא משהו מטורף אבל יש) ויש 3 פתרונות - לחכות שזה יעבור כמו לרוב האנשים, לעשות ניתוח (שרצוי לעשות רק אם זה לא עובר בגיל יותר מאוחר) ופשוט לעבוד על החזה. שהחזה שרירי ויחסית גדול הפטמה "משחקת תפקיד משני" אם אתה מבין על מה אני מדבר והיא גם יחסית זזה הצידה בגלל השינוי במבנה והחזה מקבל מראה הרבה יותר הומוגני מאשר חזה שטוח עם פטמה גדולה.
-אני רוצה להדגיש שאני מדבר מנסיון של נער שמנמן (לא שמן, שמנמן) ובאמת אתה הורס לעצמך את הגיל הזה עם כל הפוביות האלה במיוחד שהן כל כך רחוקות ותלושות מהמציאות. להיות מודע לעצמך ולשאוף למצוינות זה טוב אבל צריך לדעת לשים את הגבול. תהיה בטוח שכל אחד מאיתנו וגם אלו שנראים לעיני אנשים אחרים מאוד מאוד חטובים ושריריים ו"מושלמים" לכל אחד יש את הנקודות החלשות שהוא לא אוהב בעצמו אבל לא צריך להתחבא ולהגזים.

בהצלחה, ונסה לקחת דברים בפרופורציה.

אופיר.

sliNt 01-07-09 07:23

תגיד לי מה אתה אנורקס מה אתה מנסה להרזות?
אתה חושב שזה יפה להיות רזה?

djta 01-07-09 10:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dand (הודעה 853912)
חח כן שמתי לב תודה רבה =]]

ו moo שוב זה לא עיניין גם לא של בנות הם יכולות לחפשש אני פשוט לא רוצה שאנשים יראו שאני שמן.
אני בעצמי רואה את עצמי במראה ונגעללל פשוט נגעלל אז אני לא רוצה להצטייר כבן אדם שמן.. לא בפני בנות ולא בפני בנים..
בשנה האחרונה נהיו לי חברים ממש טובים שלידם יכולתי להוריד חולצה כי הם באמת כמו אחים..
2-3 חברים כאלה..
אבל לא רוצה שיראו שאני שמן וגם עד היום הייתי הולך עם וילונות ואוהלים עליי...
בקייץ 40 מעלות חום ואני עם קפוצ'ון כדי להסתיר כמה שיותר את השומן..
היו שואלים למה הייתי אומר שאין לי חולצות בית ספר קצרות ואני צריך לקנות.
אז לא משנה בנות לא בנות.. בשביל ההרגשה שלי ובשביל שאני ירגיש טוב עם עצמי ויוכל ללכת עם חולצות איזה שבא לי.. אני עושה את החיטוב הזה

בואנה אתה כולה בן 16 , ואם אתה חושב שאתה שמן , אז אני מכיר פסיכולוג טוב שיכול לעזור לך....
יש הרבה אנשים רזים שיש להם בעיה רפואית של שומנים בדם , זה נגרם בעיקר בגלל תזונה לא
נכונה , וזה לא עושה אותם "שמנים" ובתמנות את לא ניראה שמן בכלל להפך יש רושם שאתה נמצא
בתת משקל קל(חסר מקסימום 10) שזה בטח נובע מזה שחסר לך אולי מסה של שרירים קצת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ