ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בטן שריר גדול או קטן? (https://israelbody.com/showthread.php?t=55372)

Tapit 15-06-09 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 852873)
אי אפשר אבל לעלות במסה בבטן כמו במסה בחזה (ככה לפחות קראתי אני לא יודע עד כמה זה אמין). ולדעתי למתאמן מתחיל בעל גנטיקה ממוצעת אין שום צורך ממשי לעבוד על בטן, אולי כמו שאמרו פה למטרת שיפור סקוואט אבל זה ממש לא חייב

אני הייתי מתאמן בבית ככה שלא הייתי מתאמן על הבטן כי היה לי רק כפיפות בטן לעשות ואל היה לי כוח לעשות 700 בטן, כשעברתי להתאמן על בטן במכונה בחדר כושר המאסה בבטן גדלה משמעותית.
חשוב להדגיש שעשיתי דדליפט וסקוואט בשני המקרים.

Max90kg 15-06-09 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 853033)
אני הייתי מתאמן בבית ככה שלא הייתי מתאמן על הבטן כי היה לי רק כפיפות בטן לעשות ואל היה לי כוח לעשות 700 בטן, כשעברתי להתאמן על בטן במכונה בחדר כושר המאסה בבטן גדלה משמעותית.
חשוב להדגיש שעשיתי דדליפט וסקוואט בשני המקרים.

כיף לך מה אני אגיד לך. על הרבה אנשים זה לא עובד ככה ודווקא בידוד יכול לגרום לעיכוב בעליית המסה

OK. 15-06-09 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 852790)
למה טעות? מאיפה החלטת שזאת טעות? אתה מדבר שטויות. אני לא עובד בכלל על בטן באימונים שלי, אבל בסקוואט ובדד ליפט (במיוחד בסקוואט) אני מרגיש שהבטן עובדת ממש חזק כי אני עובד בלי חגורה, אין צורך לבודד את שרירי הבטן לדעתי (למרות שאפשרי לבודד סט אחד של 20-30 חזרות. ככה לפחות מקרוברט אומר)

8-10 סטים בשבוע זה יותר מדי אם אני לא עושה תרגילים מורכבים?

speed 16-06-09 00:35

קראתי פעם בynet (היה דיון פה על בטן פעם וכתבתי את זה כבר) שהבטן זה שריר ששונה מהשריר ביד למשל.
למה? בגלל שההבדל בן הבטן ליד שאם השריר ביד ככל שתפמפם ככה תעלה במסת שריר (כמובן, אני מאמין שגם הם התכוונות ברמה מסויימת, לא לעבור למצב של שרפת שריר..), שריר הבטן עובד בצורה אחרת, לא משנה כמה תתאמן זה לא ה שיפתח את הבטן, מה שכן יפתח זה התמדה (כמובן שגם ביד.. רק שבבטן, התמדה בלבד).
אימון באופן קבוע יפתח את הבטן ולא משנה מה כפיפות בטן תעשה, העיקר שתאמן את הבטן.

בכללי..

Biceps mAn 16-06-09 01:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי speed (הודעה 853093)
קראתי פעם בynet (היה דיון פה על בטן פעם וכתבתי את זה כבר) שהבטן זה שריר ששונה מהשריר ביד למשל.
למה? בגלל שההבדל בן הבטן ליד שאם השריר ביד ככל שתפמפם ככה תעלה במסת שריר (כמובן, אני מאמין שגם הם התכוונות ברמה מסויימת, לא לעבור למצב של שרפת שריר..), שריר הבטן עובד בצורה אחרת, לא משנה כמה תתאמן זה לא ה שיפתח את הבטן, מה שכן יפתח זה התמדה (כמובן שגם ביד.. רק שבבטן, התמדה בלבד).

בכללי..

מהההה?

radio111 16-06-09 03:02

ציטוט:

בכללי..

שטויות במיץ...בטן פשוט לא צריכה מנוחה כמו בייסיפס חזה ושאר שרירים, אני עובד עליה פעמיים בשבוע 4 סטים...כבר הבינו כולם שבשביל קוביות צריך אחוז שומן נמוך ולא יותר מזה.

speed 16-06-09 03:13

חח זה מה שהיה כתוב שם..

Holy_Templar 16-06-09 03:14

ציטוט:

בכללי..

לא הבנתי כלום

:confused:

Max90kg 16-06-09 07:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי biceps man (הודעה 853127)
מהההה?

הוא מדבר על התאוריה שכביכול בגלל שהבטן מורכבת עיקר מסיבים אדומים אז צריך לפמפם אותה

Holy_Templar 16-06-09 07:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 853187)
הוא מדבר על התאוריה שכביכול בגלל שהבטן מורכבת עיקר מסיבים אדומים אז צריך לפמפם אותה

שזה אומר לאמן אותה כמו שאנחנו עושים ...
אז לא הבנתי ..

Max90kg 16-06-09 07:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 853188)
שזה אומר לאמן אותה כמו שאנחנו עושים ...
אז לא הבנתי ..

לפמפם הכוונה לעבוד גם בטווח חזרות גבוה וגם בתדירות גבוהה

Holy_Templar 16-06-09 07:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 853189)
לפמפם הכוונה לעבוד גם בטווח חזרות גבוה וגם בתדירות גבוהה

אבל זה מה שאמרו עד עכשיו ... זה האימון הרגיל
אין פה שיטה או משהו .

לא הבנתי את הנקודה שלו. איך זה שונה מהשריר ביד או שריר אחר ?

Max90kg 16-06-09 07:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 853190)
אבל זה מה שאמרו עד עכשיו ... זה האימון הרגיל
אין פה שיטה או משהו .

לא הבנתי את הנקודה שלו. איך זה שונה מהשריר ביד או שריר אחר ?

שמע, אני כמו כל בנאדם שפוי אחר אומר שזה אותו דבר. אבל יש כאלה שטוענים שבגלל שלדוגמא שריר היד מורכב בעיקר מסיבים לבנים ושריר הבטן מאדומים צריך לעבוד על בטן יותר מהאשר על היד כדי שהיא תגדל. כי הסיבים האדומים הם בעלי פוטנציאל גדילה נמוך

hypertrophy 16-06-09 11:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 853193)
שמע, אני כמו כל בנאדם שפוי אחר אומר שזה אותו דבר. אבל יש כאלה שטוענים שבגלל שלדוגמא שריר היד מורכב בעיקר מסיבים לבנים ושריר הבטן מאדומים צריך לעבוד על בטן יותר מהאשר על היד כדי שהיא תגדל. כי הסיבים האדומים הם בעלי פוטנציאל גדילה נמוך

מי שטוען ככה שירים תיד !!!
ואז ינחית אותה חזק חזק על העורף של עצמו וילך לחשוב בפינה על מה שהוא אמר

hanna666 16-06-09 11:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 852790)
למה טעות? מאיפה החלטת שזאת טעות? אתה מדבר שטויות. אני לא עובד בכלל על בטן באימונים שלי, אבל בסקוואט ובדד ליפט (במיוחד בסקוואט) אני מרגיש שהבטן עובדת ממש חזק כי אני עובד בלי חגורה, אין צורך לבודד את שרירי הבטן לדעתי (למרות שאפשרי לבודד סט אחד של 20-30 חזרות. ככה לפחות מקרוברט אומר)

אם הוא לא מבין אז מה אתה ?
עלק כי אני עובד בלי חגורה אתה מרגיש את הבטן כי היא שריר מיצב

Max90kg 16-06-09 14:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 853268)
אם הוא לא מבין אז מה אתה ?
עלק כי אני עובד בלי חגורה אתה מרגיש את הבטן כי היא שריר מיצב

תנסה לעשות סקוואט עם חגורה ואז את אותו המשקל בלי חגורה ותראה שמרגישים יותר את הבטן. כמובן בתנאי שהגב שלך מקושת ולא עקום.

hanna666 16-06-09 14:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 853350)
תנסה לעשות סקוואט עם חגורה ואז את אותו המשקל בלי חגורה ותראה שמרגישים יותר את הבטן. כמובן בתנאי שהגב שלך מקושת ולא עקום.

חחח אין קשר אחי הבטן מיצבת בסקוואט

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ