![]() |
מילוש דווקא בן אדם ממש נחמד...
|
אם לא תאכל לא תיגדל!
|
שומן או לא שומן, שאני אוכל יותר אני גדל יותר.. אולי כי לא הגעתי למאזן החיובי האדיאלי בשבילי, בכל אופן בשבילי זה לאכול בשביל לגדול
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היתה תקופה שהיתי אוכל טונה במים וזהו אחרי אימון כל היום בקושי נוגע באוכל..
אבל היום זה משהו אחר חח |
יש באמת קטע שהוא צוןדק פה, להוסיף נגיד 200-300 קלוריות יותר ממה שמוציאים, יכול לעזור רק לשרירים ללא עלייה בשומן ואם אוכלים כמו מטורפים 1000-2000 קלוריות יותר ממה שמוציאים, גודלים בהרבה שומן..
|
קצת קשה להאמין מנקודת המבט שלנו, חברי ישראלבודי - אבל לצערי אחוז גדול מאד מהמתאמנים הממוצעים מתאמן שנים (ואולי אפילו עשרות שנים) בלי שום מושג על תזונה. רובם כמובן לא מגיעים לרמות מי יודע מה.
|
ציטוט:
|
תתחשבו כמה מסה אפשר לעלות בזמן שאתם עושים חיטוב ה3-4 חודשי חיטוב האלה כמסה נקייה יכולים להיות ההפרשים ...
בקיצור אני בחיים לא הולך לעשות מסה לא נקייה גם אם אני יעלה 4 קילו בשנה גם לדעתי לעלות לא נקי זה סתם מעפן, אוכלים מלא , משמינים , מרגישים חרא עם עצמך , דוחסים ודוחסים אבל כבר לא מסוגלים יותר זה סתם מעיק ולא כיף |
ציטוט:
תגדיר "נקי" .. אתה לא תעלה הרבה במסה אם בכלל בלי לאכול יותר מהצריכה הקלורית שלך ולאכול מספיק חלבון .. |
אם אדם לא אוכל ממה יגדל, מהאוויר?
אני חושב שכל התיאוריות על גדילה נקייה באו להצדיק אנשים שמפחדים להשמין במאסה. זה בסדר שהם מפחדים להשמין, זה לא בסדר שמבססים על זה תיאוריות שמשלות אנשים. לא צריך לדחוף סתם אוכל, אבל כן צריך לאכול במאסה כל שעתיים וחצי שלוש, ולאכול ארוחות טובות עם פחמימות וחלבון. מה שכן, אדם שהוא חלש באופי שלו ולא מסוגל לרדת אחר כך, חבל לו על הזמן ועדיף שלא יעלה מאסה בפראות כי הוא פשוט יתקע עם גוף שמן שאין לו יכולת לנקות אותו. מי שיודע שהוא חזק בראש, ושאין לו בעיה בחיטוב, לדעתי יכול לעלות בלי חשבון כדי להשיג מקסימום מאסה, ואחר כך לסמוך על חיטוב מושכל, שיגלף את השיט וישאיר אותו עם גוף גדול ושרירי יותר ממה שהיה לו לפני. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ