ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   המדריך למשתין המתחיל (https://israelbody.com/showthread.php?t=5480)

dstyle 07-02-07 21:53

שתן ביצפר 2!
כשאתה כולך לחוץ מגיע לשירותים המסריחים של הביצפר מזוהמים האסלה מלאה בג'יפה ניירות ומה לא ואתה תוציא את כל העצבים שלך כל ביצפר עם הפיפי את תשתין על כל דבר בשירותים חוץ מבתוך האסלה ולבסוף תוריד את המים מה שיגרום להצפת השירותים.

YNZ 07-02-07 21:59

חזק אתה

Johnny 07-02-07 22:08

יש כישרון אחי.

מה עם שתן הג'ונגל? אין כמו לחזור מלילה במועדון/פאב מתודלק חייב להשתין אי אפשר לחכות ולהשתין בחוץ.

Tomti 07-02-07 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
יש שתן אחד שלא הזכרת, שתן שושו. שתן שושו זה שאני עולה על המיטה ומשתין על החלון של השכן דרך התריס, לבד, נוגה בעלטה ומיד סוגר את התריס וחוזר לישון. שתן זה מומלץ אחרי/בזמן סקס או סתם אם אין לכם כוח לצאת מהחדר

חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה חולה חחח?<!
אני כשהייתי קטן הייתה לנו מרפסת אז הייתי משתין למקום בו מתנקזים המים. וגם הייתי משתין למטה
תודה שהזכרת את זה חחח:XDemoticon:

Ori-Silver 07-02-07 22:12

חח יפה הכל ממש נכון

DMX 07-02-07 22:12

שכחת את "שתן בעל פיצול אישיות" שאתה משתין בסבבה שם עליך תתחתונים ותמכנסיים ואז פתאום ת'מרגיש רטוב, הזין שך שחרר עוד כמה טיפות שהרטיבו את כל המכנסיים

עוז20 07-02-07 22:14

חזק אחייי

Tomti 07-02-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dmx
שכחת את "שתן בעל פיצול אישיות" שאתה משתין בסבבה שם עליך תתחתונים ותמכנסיים ואז פתאום ת'מרגיש רטוב, הזין שך שחרר עוד כמה טיפות שהרטיבו את כל המכנסיים

חח יש. זה בדרך כלל קורה עם מכנסיים ארוכים. כמה טיפות נופלות במדרון הרגליים ואתה מנסה לתפוס אותן ולספוג.

Tomti 07-02-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dmx

חח יש. זה בדרך כלל קורה עם מכנסיים ארוכים. כמה טיפות נופלות במדרון הרגליים ואתה מנסה לתפוס אותן ולספוג.

HHHEELLBBOOYY 07-02-07 22:50

חחח זה כל כך נכון הכל

סוליקו 08-02-07 00:47

חחחחחח יפהה

Arielp 08-02-07 01:20

חחחחחחחח ענק!!!

יש גם את שתן הזקפה - כשעומד הזין ומנסים להשתים מנסים כל מיני תנוחות מוזרות של כאלה סקוואטים או עמידת ידיים העיקר שהפיפי יכנס לתוך האסלה!!!

Kachok 08-02-07 08:26

ואללה נכון , חחח אתה קם בבוקר עם זקפה אחושרמוטה ואיזה שואה זה להשתין במצב הזה :d אבל אי אפשר שלא

Tomti 08-02-07 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arielp
חחחחחחחח ענק!!!

יש גם את שתן הזקפה - כשעומד הזין ומנסים להשתים מנסים כל מיני תנוחות מוזרות של כאלה סקוואטים או עמידת ידיים העיקר שהפיפי יכנס לתוך האסלה!!!

חחח תודה,
אני במצב בוקר כשעומד אז אני מזיז את התחת אחורה כזה חח
אולי תבין על מה אני מדבר חח :whistle:

keen12 08-02-07 22:46

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-ק!!!!!!!!!

amir harduf 08-02-07 23:27

שטן פלילי - כשאתה משתין מהמרפסת שלך על המרפסת של השכנים ב5 בלילה ואז האישה למטה קמה ומתלוננת עליך למשטרה.. ורק מה שמענייןם אותך זה - מה לעזאזל היא עושה עושה ב5 בלפנות בוקר?

Tomti 09-02-07 02:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
שטן פלילי - כשאתה משתין מהמרפסת שלך על המרפסת של השכנים ב5 בלילה ואז האישה למטה קמה ומתלוננת עליך למשטרה.. ורק מה שמענייןם אותך זה - מה לעזאזל היא עושה עושה ב5 בלפנות בוקר?

אני אגיד לך למה הזקנים בשעה כזאת ערים. יש דבר שנקרא "בלטות האצטרובל"
היא אחראית על תיפקודי שינה ועוד שיט.
בגיל מבוגר היא מתחילה להתנוון ואתה מקבל זקנים מהלכים ב-5 בבוקר.

גם משעמם להם. תסדר לה קצת אקטיביטי

SiX PACK 09-02-07 02:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf

חחחחחח פעם הבאה תשתין לה על הראש!!! אוי אוי השעות המאוחרות של הלילה עושות את שלהן...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ