![]() |
ציטוט:
וזה קל מאוד, אתה בסך הכל מכווץ את החזה ומרפה זהו. |
ציטוט:
אבל אני כמעט בטוח כמעט בטוח בגלל שלא ראיתי אותך ששש פאק יותר מנופח ממך! ולהקפיץ את הבייספס זה לא כזאת מציאה גם אני יכול מקסימום אני יעלה סרטון יותר מאוחר |
מישהו מצליח לקווץ את החזה בלי שהרחב גבי יתקווץ גם?
|
חח איזה ויכוח אבוד
|
לי תמיד הייתה שליטה בשריר,אני יודע להקפיץ את החזה ,הטרייספס,הבייספס,הלאטס והרגליים.:laugh:
באמת. |
בשביל שהחזה ייראה כאילו שהוא קופץ צריך שתהיה בו מסה שהיא בגדר בסדר לפחות. או שפשוט לשבת בכיפוף. כשמשעמם לי ואני במקרה יושב, אני מקפיץ אותו אוטומטית.
|
מישהו יודע להקפיץ את הגב?:laugh::shok1:
|
ציטוט:
פשוט הוא חושב שכדי להקפיץ צריך הרבה שליטה |
:carry86w: תעבוד קצת על החזה וזה יבוא לבד כבר חח
|
six pack, אם יש לך מספיק מאסה בחזה אתה תקפיץ אותו ללא בעיה.
|
ציטוט:
|
שים בשייק סוכריות קופצות
תקפוץ 8 פעמים 3 סטים תוך שבוע ככה אתה מקפיץ חופשי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חלש.
ואני יודע להקפיץ את הלאטס אם זה נחשב גב למי שכתב. אבל אחד אחד לא את שניהם ביחד חחח פשוט עושים כמו פריסה ביד אחת לוחצים ומרפים זה ממש לא קשה |
:):):):) איזה פוסט בולשיט זה.
"סירטון טכניקה להקפצת חזה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואיי זה פשוט שפך אותי. בסה"כ צריך להפעיל שריר בחזה ולשחרר אותו מהר ואז זה נראה כאילו הפיטמה קופצת. אין באמת מישהו שיכול להזיז את החזה |
אני יכול להקפיץ מלא שרירים
תנסה פשוט לכווץ ולהרפות במהירות |
להקפיץ סתם זה לא כזה פרויקט אבל להפעיל רק את החזה כמו שעשו בסרטון לזה נדרש מסה עצומה והמון מיומנות.. זה לא בא ברגל.
|
ציטוט:
חח תמים! זה קלי קלות,אני עושה את זה בכיף,צריך פשוט לעשות שריר מאוד לאט וזהו! |
לא זה באמת יותר קשה, צריך באמת מאסה, אבל גם לא צריך להגזים ולהפוך את זה לפרויקט עם מדריכי טכניקות, הוא עשה את זה על אותו עיקרון מפעיל את השריר בחזה ומשחרר מהר, פשוט אצלו יש חתיכת חזה, אז הרבה יותר קל לו לעשות את זה בלי הכתפיים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ