![]() |
וואו וואו
|
תמונת המילניוםםםם
איזה כוסית היא איזה ענק הוא פשוט תמונה ענקית!! |
ציטוט:
יופי זה דבר שלא לכל אחת יש. וככה כל אחת יכולה להראות עם קצת כושר, צבע, מייקאפ, וסיליקון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא נראה מדהים, אבל היא דומה לנעל. כולה אנורקסית, אתה מזיין אותה וזה כאילו אתה מזיין שלד, אין מה לתפוס.
|
ציטוט:
היא לא נראית כוסית עלל משהו מיוחד אבל היא בהחלט נראה יפה ומושכת וכולנוווו פה היינו קורעים אותה אם היינו יכולים ואני רוצה לראות שמישהו יגיד לי לא :fellow: |
ציטוט:
מה אני יגיד לך כניראה שמדובר פה בטעם שונה, הפנים שלה מזכירות לי בובת סקס כזאת מפלסטיק. |
זיון היא שווה,כל השאר לא מעניין כוס אמא שלה
|
פשש הוא ענקק
והיא באמת כוסית שווה מספר או שתיים או שמונה |
קטלר נראה מדהים.
הבחורה שלידו רחוקה מלהיות סקסית באף צורה, היא די הגעילה אותי תאמת- חזה מנותח בהגזמה וגוף צנום כמו ניצולה. |
ציטוט:
כל מילה במקום. ואגב, קטלר נראה מעולה. |
קאטלר נראה מעולה!
וזאת שלידו שווה איזה בולבול או שניים.. אבל זו סתם בובת סקס. |
היא כוסית אש והייתם מזיינים אותה..גם כשיהא אנורקסית עם שדיים בגודל של ספת דחיקה.
מעפנים. |
מגעילה לאללה!
אין בה שום דבר טבעי, אם אתם מתלהבים ממנו תלכו לחנות מין הקרובה אליכם ותקנו בובת מין . עדיך בחורה עם קצת בשר ועור שלא היה כל היום במכונת שיזוף מאשר העץ בוק הזה עם ציצים לא פרופציונלים ולא טבעים ופרצוף שדומה לחרא. כל בחורה ממוצעת ברחוב נראית פי אלף יותר טוב ממנה. |
איזה מצחיק במקום לדבר על קאטלר אנחנו מדברים הבחורה שלידו
|
ציטוט:
אנחנו גברים מה אנחנו מדברים על בחורות?!?! |
ציטוט:
|
הבלונדה באמת נראית יותר כמו בובת פלסטיק מאשר כמו בחורה והתאורה בתמונה הזאת גורמת לזה שנראה שיש לה שפם. היא גם רזה מידי.
קאטלר נראה במסה יותר טוב מכשהוא חטוב לדעתי, מכל המתחרים המוכרים אני הכי פחות אוהב את הגוף שלו, יש בו משהו חזירי ולא אסטתי במיוחד... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ