![]() |
משה לו רק אלפא אלקלאיד 17 היה קיים במוצרי חלב, החברות יכלו לתסף בכמה הורמונים שירצו (כל עוד הם אנאבוליים :whistle: ).
ולפותח הנושא להביא מאמר מגמתי שלא מגובה בשום צורה רצינית מאתר ששם לו למטרה להתנגד למוצרי חלב לא נראה לך קצת מוזר?! |
מחקר חדש - בנץ' פרס מסוכן לפוריות..
Bech press: A new research finds out that the bench press is a DEADLY thing! when you pressing the pounds with you arms, your dick getting samller and smaller at every press! when your dick is reaching 3cm, he will explode !! author: שקר כלשהו * רואים ? גם אני חיברתי מחקר... עכשיו בנץ' פרס זה מסוכן. |
ציטוט:
תכלס ככה זה, רואים משהו באנגלית, לא ממש שמים לב מה המקור, על מה בדיוק מדובר, מה נבדק, סימוכין או לא, ויש מסיקים מסקנות... (שכמובן שוות לתחת) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא יודע מה הידע של מי שכתב את זה בכלל איך אתה מסיק שזה נכון. |
תריצו חיפוש בגוגל יש איזה ד"ר ישראלי שגם טוען אותו הדבר עם הסברים מפורטים בעברית...
פעם מישהו העלה את זה. |
איך אתה רוצה שנאכל תשיבולת שועל ונשתה תאבקות חח
גם עם זה מזיק אתה חייב לשתות את זה אין לך בררה |
ציטוט:
|
זאת הסיבה שהפסקתי לאכול או לשתות חלב.
פחות נפיחות, קקי יותר קשיח ועמיד ^__^ חח אבל אצל כל אחד זה שונה אני חושב |
Robert Cohen הזה כל הזמן שולח לי מיילים בקשר לעתודה :O
ולא נשמע הגיוני שדבר טבעי שבמשך כל ההיסטוריה היה המשקה השני שהאדם שתה אחרי המים - מזיק לגוף. |
ציטוט:
זה רק תמצית של "האמת" מה עומד מאחורי החלב... בקשר למשקה ה2 אחרי מים ,פעם בהיסטוריה (שהיא לא כזו רחוקה , נגיד 30 שנה) היו שותים את החלב ישר מהפרה , והיו מגדלים אותה בחצר , ומזינים אותה בדברים טבעיים והיא הייתה מפרישה חלב טבעי 100% , ללא סינונים , ללא תוספות מחורבנות , ללא כל החרא הזה. אני לא אומר שאני אפסיק לאכול מוצרי חלב , כי אז יגמרו לי מלא אפשרויות מה לאכול , אבל זה פשוט אבסורד שאם ה FDA באמת עושה את מה שהוא עושה , זה חבל מאוד.. |
המשקה ה-2 בעולם היה היין.
|
ציטוט:
קודם אני צריך להוריד את כל הבלוטות האלה מהידיים והכתפיים ולהצר היקפים ( בידיים) ואחרי זה להתחיל לעצב עם תזונה מתאימה =\ |
היה פוסט על הבודי בילדרס הראשונים, מישהו אמר שהם היו שותים בסביבות ה5 ליטר חלב ביום.
איך הם לא מתו? או מה שלפי המחקר אמור לקרות להם... |
בעיקרון זה נשמע מוזר הרי תינוקות צורכים חלב כבר מלידה (אני לא מתכוון רק מייניקה) אז כמה כבר זה יכול להשפיע? או להפריע !
|
ציטוט:
|
זהירות זיון יתר יכול לגרום לסרטן.........הידדדדעת?????
|
ציטוט:
כוסעמק בטח חברות ממנות מחקרים כאלה ורווחים שלהם עכשיו זה חברה של מייצרי סוייה \ חבורה של צמחוניים כמו ה""מחקר"" המפגר הזה שפירסמו בכל העיתונים שצמחוניים יותר חכמים ע"י הפסיכים האלה PETA |
כשראיתי את הכותרת כבר חשבתי שלכל אנשי האנטי חלב האלה יש איזו שהיא הוכחה....יופי משה :XDemoticon:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ