![]() |
ציטוט:
החלמה מהירה:happy: |
הייתה לי דלקת רצינית בכתף ימין,אבל המשכתי להתאמן כמו מטומטם וזה כנראה רק החמיר, אחרי שהפסקתי,הורדתי משקלים והפסקתי להתאמן (במקרה דווקא בלי קשר)למשך חודשיים בערך זה די עבר אבל יש כאבים חוזרים עדיין כשאני מתאמן בתרגילים שונים בעיקר לכתף אחורית או בפלייס וקרוסאוברים
|
אז בחודשיים לא עברה הדלקת?
|
ציטוט:
תעזוב לשבוע ת'חדר כושר ואל תפעיל ת'אזור של הדלקת יעבור לך מהר לי זה היה בשלב של כאבי תופת לא הייתי יכול להרים ת'יד תנוח שבוע ואז תתחיל להתאמן אחרי אבל בשלבים ככה בעדינות |
ציטוט:
|
להקפיא??מה זה להקפיא??
|
ציטוט:
הייתה לי דלקת בכתף והיא השביתה אותי מאנאירובי משהו כמו חודש + חולשה בכתפיים שנמשכה עוד כחודש-חודשיים. אולי פשוט אצלי הדלקת הייתה די חמורה אני לא יודע, אבל דלקת בכתפיים זה חרא :disgust: |
ציטוט:
|
אומגה 3 !!! |
אני ברגעים אלה סובל כאבי טופת בכתף, אני לא יכול להרים אותה או להוזיז אותה.
זה קרה לי ליפני שבועים, שרצתי לעשות פולי עליון והיתי בלי חימום וחבר שלי שם מלא משקל לא ראיתי איך שהרמתי את המוט הרגשתי משהו בכתף למחרת ועד עכשוי אני צועק מכאבים בכתף. ובכל זאת הולך למכון כושר,לא הפסקתי להיתאמן, כמו מפגר אני הולך וסובל. |
אל תלך זה רק יחמיר יא אהבל
|
מחזק את סנאי...
גם לי יש דלקת עכשיו במרפק יד שמאל, התחלתי לקחת אטופן ביום שישי ואני עם תחבושת אלסטית ו וולטרן...מקווה שזה יעבור אני כבר כמעט שבועיים לא מתאמן, רק רגליים ובטן |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל זה פוגע בשרירים וגומר עליהם הפסקתי. |
אני לוקח אביטרן (סודיום דיקלופנאק- החומר הפעיל בוולטרן)
|
ציטוט:
|
אוי כולם פה אם פציעות >: אתם לא עושים מידי פעם שבוע חופש בלי שום קשר
צריך .. בשביל לתת לגוף לנוח כמו שצריך .. |
ציטוט:
פשוט אם זאת דלקת פנימית אי אפשר להקפיא שום דבר היה לי דלקת בכתף ואין לך מושג איפה לשים קרח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ