ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה בקשר לחמאת בוטנים (https://israelbody.com/showthread.php?t=54113)

DANN 22-05-09 08:04

ארוחה מיידית אחרי -POST WORKOUT MEAL-ללא שומן.
השומן יעכב את הספיגה של הפחמימות והחלבונים וזה בדיוק מה שאתה לא רוצה.זו הסיבה שמומלץ לצרוך חלבון WHEY ופחמימות בעל ערך גליקימי גבוע(מלטודקסטרין וכו') ועדיף במצב נוזלי-כל אלו יעודדו בניה מהירה של חומצות אמינו ומילוי מהיר של מאגרי הגליקוגן שהתרוקנו).
יש מקום של כבוד לשומן אבל לא אחרי אימון
אם אתה רוצה להעמיק קצת יש אלף מאמרים ריצניים על זה כנס לאתר :http://www.johnberardi.com/articles/nutrition/index.htm

Melamed 22-05-09 12:35

זאת אומרת ארוחה מיידית לאחר אימון תהיה טובה אם אני אוכל ככה:
פרוסת לחם מחיטה מלאה+תמר+טונה במים+חלבון ביצה+מעדן0%
זה סבבה?
ואחרי 35-45 דקות אני אוכל עוד ארוחה זה בסדר?
דרך אגב אחרי כמה זמן מותר לאכול שומן לאחר האימון?

DANN 22-05-09 14:39

כן זה כבר יותר טוב.
מעדן 1.5% -3% זה סבבה,בכל זאת אתה מדבר על כמות מזהרית של שומן וזה בסדר.
במעדן יש 10 גרם חלבון ו-7 גרם פחמימה.תמר-8 גרם פחמימה.טונה-30 גרם חלבון וחלבון ביצה-3.5 חלבון.
הייתי מוסיף כמות נוספת של פחמימות בעלות ערך גליקמי גבוה ומוריד את פרוסת הלחם.מה המשקל שלך?

Melamed 22-05-09 14:41

48
אשמח אם תכתוב לי מה רצוי לאכול לפי מה שכתבתי מיד לאחר האימון ומה רצוי לאכול אחרי 35-45 דקות אחרי האימון שאני ידע בערך... ואין לי בעיה להוריד את פרוסת הלחם במקום זה להוסיף עוד תמר?
ואתה אומר שאפשר מעדן 3%?

senate 22-05-09 15:03

לא מבין מה הקדיחה הזו זה לא משנה כל השטויות האלו של מה לאכול ומה הכי טוב כי לא תראה שום הבדל בתוצאות אם תשתה חלבון וסוכר ענבים או תאכל טונה בשמן בתוך באגט

תאכל 20 30 או כמה שאתה רוצה חלבון ועוד איזה 200-250 קלוריות מפחמימות וגם אין בעיה שתאכל שומנים והכל יהיה בסדר

DANN 22-05-09 15:21

זו הדעה שלך ורק שלך.
אני חושב אחרת על סמך ספרות מקצועית,נסיוני האישי ותפריטים שכתבתי.

אבל בוא נגיד שאתה סותר קהילה שלמה,יכול להיות שעליך זה עובד יופי ואתה רואה תוצאות,יש כאלה עם גנטיקה מעולה שעושים לא מעט טעויות ועדיין מתפתחים יפה מאוד,אבל זה לא אומר שגם אצלם אין מקום לשיפורוהם רחוקים מלמקסם את הפונטציאל שנולדו איתו.
אני שואף להוציא את המקסימום ולמרות שיש לא מעט חילוקי דעות בהרבה נושאים יש גם קווים מנחים שכל מי שמבין(תאוריה+נסיון אישי) יסכים להם.

senate 22-05-09 15:32

וואלה כתבת תפריטים סבבה

יש גם ספרות מקצועים שאומרת אחרת ועדויות ומחקרים שסותרים את כל ההתעסקויות האלו

וכמו שאמרת שזו דעתי אז גם זו דעתך

אבל אם בא לך להתעסק בזה תמשיך

Melamed 22-05-09 15:33

אשמח אם תכתוב לי מה רצוי לאכול לפי מה שכתבתי מיד לאחר האימון ומה רצוי לאכול אחרי 35-45 דקות אחרי האימון שאני ידע בערך... ואין לי בעיה להוריד את פרוסת הלחם במקום זה להוסיף עוד תמר?
ואתה אומר שאפשר מעדן 3%?

DANN 22-05-09 15:37

לא אחי...לא התחלתי אפילו ואני גם לא אתחיל.שיהיה בהצלחה עם הברזלים....

Melamed 22-05-09 15:38

איזה עצבים שאתם מתעסקים בדברים שוליים..

DANN 22-05-09 15:40

לא מתעסקים אחי.רק דיון קל.נגמר.

שלח לי את המייל שלך ונתכתב אני צריך קצת יותר פרטים.

זזתי...

Melamed 22-05-09 15:46

omerint@gmail.com
אשמח מאוד לעזרה ממך אתה נראה אחד שמבין

manzor 22-05-09 15:47

לפני אימון תאכל פחמימה פשוטה עם חלבון קליל (הייתי ממליץ שתי יוגורטים 0 אחוז לדוגמא + בננה), אחרי אימון פחמימה עם ערך גליקמי גבוה כמו: אבטיח\תמרים\מישמש\סוכר ענבים + חלבון איכותי(טונה במים\חלבוני-ביצים\אבקת-חלבון\פסטרמה), ובלי שומן - אל תאכל ביצה שלמה אם אתה אוכל ביצה, רק את הלבן), אחרי שעה-שעתיים-שלוש כמה שנוח לך וואטאבר תאכל ארוחה נורמלית עם פחמימה,חלבון, שומן איכותי. (סטייל לחם-ירקות-קוטג-אגוזים).

senate 22-05-09 15:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 835339)
איזה עצבים שאתם מתעסקים בדברים שוליים..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה הדבר האחרון שציפיתי שתרשום בפורום הזה
סתכל מה אתה שואל
אתה הבנאדם שהכי מתעסק פה בדברים שוליים

DANN 22-05-09 15:53

חבר נראה לי שאתה מתבלבל עם מישהו אחר אני שבוע בפורום.

Nitro Speed 22-05-09 17:22

אתם מתעסקים בקקה,תאכל אחרי אימון פחמימה פשוטה ואם אתה רוצה אפשר לשלב חלבון,אפשר לחשוב אז אם תאכל שומן הgi ירד קצת,קודם תוודה ששאר התזונה שלך נכונה לפני שאתה מתעסק בדברים שוליים.

Melamed 22-05-09 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי manzor (הודעה 835349)
לפני אימון תאכל פחמימה פשוטה עם חלבון קליל (הייתי ממליץ שתי יוגורטים 0 אחוז לדוגמא + בננה), אחרי אימון פחמימה עם ערך גליקמי גבוה כמו: אבטיח\תמרים\מישמש\סוכר ענבים + חלבון איכותי(טונה במים\חלבוני-ביצים\אבקת-חלבון\פסטרמה), ובלי שומן - אל תאכל ביצה שלמה אם אתה אוכל ביצה, רק את הלבן), אחרי שעה-שעתיים-שלוש כמה שנוח לך וואטאבר תאכל ארוחה נורמלית עם פחמימה,חלבון, שומן איכותי. (סטייל לחם-ירקות-קוטג-אגוזים).

זה דומה למה שאני עושה
לפני אימון אני אוכל בננה אחת
אחרי אימון מיד אחרי האימון אני אוכל טונה במים+חלבון ביצה+תמר אחד וירקות זה סבבה?
ואחרי שעה-שעתיים אני אוכל כבר את ארוחת הערב ששם יש גם חלבון גם פחמימה וגם שומן איכותי כמו חמאת בוטנים וטחינה

Melamed 22-05-09 17:53

ובאחרי אימון שכחתי להוסיף מעדן 0%-3% זה בסדר? זה לא יותר מדי שומן?

Nitro Speed 22-05-09 18:04

אתה יכול להעיף את הטונה והביצה,ולהוסיף תמרים

Melamed 22-05-09 18:08

למה להעיף?
זה טעים... מה רע בזה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ