![]() |
זה שזיין אותה אם הוא מעל גיל 14 והיא מתחת אז הלך עליו.. יאנו אם היא תגיד שזה מה שקרה..
|
עדיף שנפסיק לדבר פה למה בסוף יבוא שוטר ויקח את הפוסט ראיות למשפט חחחח' סתם
|
לא קראתי תתגובות אני יכול להגיד לך שהמורה סתם מאיימת גם עלי אימו לפני כמה ימים שיערבו גורם חיצוני
אמרתי להם תזמינו משטרה תעשו לי פוליגרף אתם יותר ממוזמנים ומאז אפחד לא מדבר איתי מורים לא אוהבים שוטרים בביתספר |
היה איזה סרטון של אחת מזדיינת בשירותים בדימונה... אתה קשור לזה? חחחח ;)
|
תראה הזהרה אתה תקבל בכל מקרה אן תרצה או לא
אם זה היה נכון או לא... אם שלושה ילדים יגידו במשטרה שראו את זה בפלאפון שלך זה תיק.. |
נימרוד אם אתה מקבל אזהרה אז כשעוצרים אותך זה לא שנותנים לך פי שתיים, אין כזה דבר, אבל אם יש לך אזהרה ועוצרים אותך אתה תחטוף את העונש המקסימלי.
לפסיכופט, דבר ראשון למה אתה קורא לחברה מלשינים? אם לא עשית דבר אי אפשר להלשין עלייך. דבר שני, תיאמתם גירסאות ואמרת שדיברתם בינכם ואמרתם שלא תלשינו אחד על השני, מה יש להלשין? אם לא עשית כלום 99 אחוז מהמקרים תצא בלי כלום. חוץ מזה, עשיתם מחקירה פשוטה csi miami, סך הכל רוב הפעמים זה כמה שאלות וזהו. |
ג'וני - אתה תממים אה?!
היה לא מזמן מקרה שפירסמו אותו באינטרנט של ילדה בשירותים שגם....היא גם הייתה בת 14.... וזה גם היה באינטרנט...בגוגל וידאו נראה לי זה היה בדימונה..... איפה אתה גר? |
ציטוט:
אני מתקשר מחר למשטרה ואומר להם "איזה בחור אחד שמזדהה בשם snir בפורום אחד באינטרנט אנס אותי, קבענו להיפגש לאימון, אז הוא אמר לי לבוא לאיזה חניון ושהוא יקח אותי, ואז הוא לקח אותי באוטו ואנס אותי באכזריות! אני מרגיש מחולל פגוע ושבור נפשית" וזהו , אתה מואשם באונס. |
חח מחולל. תשמע כיום אם בחורה מתלוננת במשטרה אתה אשם עד שמוכח אחרת. וגם אם אתה יוצא זכאי, עדיין יש לך כתם בתור אחד שהואשם באונס, וזו הבעיה.
סניר איך אני בדיוק תמים? |
Snir האזהרה היחידה שהוא יקבל בהנחה שיחקרו אותו היא אזהרה מילולית כלומר אל תעשה משהו שוב.
|
תראה אני לא מבין בזה הרבה.
כל עוד שהיא אומרת שהיא לא שכבה אם אף אחד זה מה הבעיה כאן? |
ציטוט:
|
Di-Bol - מה על הזהרה לא נותנים תעודת רואה חשבון?!
חשבתי רק על תיק..... |
ציטוט:
|
אבל יש חוק שאוסר צילום של קטינות בעירום (גם בהסכמה)
זה הבעייה פה!! |
ציטוט:
|
טוב תקצר בבולישט ותגיד כבר מה עשית
איזה פשע |
ציטוט:
|
כן אתה
|
מכות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ