![]() |
תותח...
הסתכלתי בתמונות הקודמות שהעלת בפבואר שם שקלת 95 עם יד 44 גם עם חומרים לעלות 17 קג בתקופה כה קצרה מאוד מרשים... |
לא מסתדר לי שעלית כל כך מהר 3 ס"מ ועוד קרוב ל-20 קילו
מה הולך פה ?! :o |
ציטוט:
|
שמע אתה חיה! תמיד אני אוהב לראות תמונות שלך ושל אחיך כל הכבוד
|
ציטוט:
מה שאומר העלה 17 קג וירד קצת בשומן... |
עכשיו אתה מפחיד אותי :]]]
|
קודם כל אני חושב שאתה מאוד מאסיבי וגדול וכל הכבוד לך.
אבל אני לא רואה שינוי מלפני חודשיים, או מלפני שלוש.. אבל זה אני אתה מעלה מנובמבר כל חודש תמונות, ואני גם לא מבין למה להעלות כל חודש תמונות.... |
שורר אחי
|
איך הגעת ליד 48 ? אתה יודע מה זה יד 48 על 12 אחוז?
נראה טוב בכל אופן.... |
ציטוט:
|
חחחחח איזה גנובים אתם
התנתונים האמייתים הם אלו: יד 45 משקל 96 אחוז שומן איזה 16+ |
:):):):) בחיי , אני רואה אנשים רציניים אז חשבתי זה רציני , זרמתי , עכשיו הכל נראה מציאותי , אני מנסה להבין איך זה יד 48 על 12 אחוז....
|
כן אני ראיתי אותך לפני יומיים אם לא שכחת וזה במקור הרעיון שלי היה הפוסט אבל אחד הקרנפים בארץ
|
ציטוט:
עדיין חיה כל הכבוד |
לא נראה יד 48, לא רק שזה לא נראה זה גם לא יכול להייות, לא בתווח זמן שכזה מהתמונות הקודמות שלך שאמרת שיש לך יד 44........ אל תספר לנו סיפורים p:
אבל עזוב נתונים, אתה נראה טוב. |
החזה זה החלק הבעייתי העיקרי שלך תאנוססס אותו כמו שאתה אונס את הידיים
|
נראה מעולה כמו כן, יש מגרעות :] (קשה מאוד להוציא ממני מחמאות) לא ראיתי כתפיים. חסר קצת פיק בביספס, חזה קשה לשפוט, אבל דורש שיפור מינורי.
הדברים הטובים, רגליים- כבוד מרשימות בהחלט. ידיים בכללי מצויינות אם כי חוסר פיק ומסה בכתף קצת פוגעת במראה הכללי של היד. אמות !!!!!!!!!!!!!!!!! אהבתי מאוד. בכללי התקדמות אוסטרונומית. (סליחה אם אני בקורתי מידי) |
ציטוט:
תודה אחי אבל דווקא כתפיים זה חלק מאוד חזק וגדול אצלי אולי בתמונות לא יצאו כל כך .. |
ציטוט:
|
מתי אימון משותף מר קרנף:)?
ניראה מעולה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ