![]() |
^^
בדיוק :ok: ארנולד התחרה מול אותם 5-6 אנשים :D |
ציטוט:
נדמה לי שאפשר לסכם את האשכול בכך שכל אחד מהם היה מלך בתקופה שלו וכל אחד מהם יזכר לשנים רבות ד"א הבאדיבילדר הכי אהוב עלי הוא פלקס ווילר פשוט היה לו מזל נאחס להתחרות בשנותיו הגדולות של רוני... |
ציטוט:
"נדמה לי שאפשר לסכם את האשכול בכך שכל אחד מהם היה מלך בתקופה שלו וכל אחד מהם יזכר לשנים רבות" - מסכים בהחלט :) |
רוני המלך
|
שלומו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
צודק, לא חשבתי על זה בצורה הזו והציטוט של דקסטר וג'אי באמת מראה את המחשבות של כל הבאדיבילדרים האחרים כשראו את רוני |
ציטוט:
אבל כולם יסכימו שאי אפשר להשוות מפתחי גוף מתקופות שונות. הפרש של עשרים שנה בין ארנולד לרוני, בתעשיית הכימיקלים והחומרים, הוא בעל משמעות אדירה. אני מפחד אפילו לדמיין איך ארנולד היה נראה אם הוא היה מתחרה בתקופה של רוני קולמן. |
אל תשכחו שארנולד לא השתתף בשנים 76,77,78,79 במר אולימפייה. אין ספק ולו לרגע אחד שאם ארנולד היה ממשיך להתחרות הוא מגיע ל 11 תארים. גם בשנים הללו שציינתי אף אחד לא הישתווה לשווארצנגר.
לכן קשה לי לאמר מי מספר 1. |
ציטוט:
אם ויק ריצארדד היה מתחרה רוני לא היה זוכה באולימפיה חח :10: עזוב אותך מאם.. |
תסתכל באינטרנט, במר אולימפייה בשנים הללו ותאמר לי אחד שהיה משתווה לשווארצנגר.
ב 76 פראנקו הגמד ניצח. שווארצנגר היה לוקח אותו בקלות. אתה יודע מה, גם ב 81. 77,78 ו 79 ניצח ה"שחיף" במושגים של היום פראנק זיין. גם אותו היה לוקח . יודע מה אם כך, על בטוח שווארצנגר היה מנצח. |
לא מחשיבים את זה לך תדע למה הוא לא יתחרה..
אולי בגלל פציעה,אולי נדבק בשפעת החזירים חח |
אם ואם ואם מדברים על עובדות ולא על השארות.
ואגב זה לא מספיק לזכות בתארים אלא יותר חשוב מול מי אתה מתחרה ועל מי אתה גובר בדרך אל התואר ולארנולד לא היתה תחרות ברמה שהיתה בשנות ה90 וה2000. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ברגע שאתה גובר על מתמודדים ברמה הכי גבוהה - זאת נקודת זכות ולא ההפך... |
העניין הוא שאין עוד ספורטאי בשום ענף ספורט שהשפיע על ההיסטוריה של הספורט שלו כמו שארנולד עשה בבאדיבילדינג.
רק דוגמא קטנה: אחרי הסרט "הטורף", החל שיגעון פיתוח הגוף ברוסיה, ואלפי מכוני כושר צצו כפיטריות אחרי הגשם, זה פשוט מטורף לגמרי האפקט של הופעותיו בקולנוע. פרט לכך הכריזמה של שורצנגר, אין דברים כאלה, הוא עשה שירות חסר תקדים עבור הספורט הזה, ובנקודה הזאת אף אחד לעולם לא יוכל להשתוות אליו. לגבי האיכויות כבאדיבילדר, אף אחד לא התקרב לאיכויות של רוני בשיאו, אבל כשמדברים על "מלך", יש עוד פרמטרים מעבר לבמה עצמה, ושם ארנולד אוכל את כולם בלי מלח. אל תשכחו: הנבנאדם קדנצייה שנייה מושל קליפורניה, הוא נחשב לפוליטיקאי מצויין, תחשבו איזה שירות זה עושה לתדמית של הבאדיבילדרים, מה עוד שארנולד אינו מתכחש לספורט אלא להיפך: ממשיך לתת חסות לאחת התחרויות הכי נחשבות בעולם. |
ציטוט:
|
שאלת מי המלך..................
קולמן מקצועי והכל...אבל ארנולד זה ה-מלך !!! אין ויכוחים הוא משיג הכל והוא שולט....מלך בן מלך |
ציטוט:
הגב של ארנולד הגב של קולמן ענק!!!!!!!! הרגליים של ארנולד קטנות הרגליים של קולמן!!! ארנולד 7 קולמן 8 רוב האנשים תופסים מארנולד רק בגלל הסרטים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ