ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סקר:מי באמת היה המלך? (https://israelbody.com/showthread.php?t=53196)

עלוש 02-05-09 13:12

^^
בדיוק :ok:
ארנולד התחרה מול אותם 5-6 אנשים :D

bored2death 02-05-09 13:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי thejoker (הודעה 821804)
אם אתה מתכוון שאם הוא היה מתחרה בתקופת ארנולד הוא לא היה מצליח כמו שהוא אז תרשה לי לחלוק עליך... עם כל הכבוד לשנות השבעים והשמונים המוקדמות, קולמן התחרה בתקופה שבה היה הריכוז הכי גדול של המתחרים הכי איכותיים אי פעם והוא עמד מעל כולם... (ואני בטוח שאני לא צריך לעבור על הרשימה כי היא באמת ארוכה מדי.. מקוין לברוני דרך פלקס ווילר כולל נאסר מרקוס רול ג'אי קטלר דקסטר ג'קסון דניס ג'יימס כריס קורמייר ועוד רבים וטובים)
בכל מקרה אני מסכים ששניהם מלכים וכל אחד תרם את שלו להיסטוריה של הספורט.

סבבה אני מסכים איתך שלרוני הייתה תחרות קשה והוא לקח אותה כמו שצריך בכל הקריטריונים, אבל אני מתכוון שבתקופה של ארנולדה לדעתי היה יותר קשה להגיע לרמה גבוהה של מסה כי היה פחות ידע בכל הנושא של גוף האדם ואיך הוא יגיב לחומר כזה או אחר...
נדמה לי שאפשר לסכם את האשכול בכך שכל אחד מהם היה מלך בתקופה שלו וכל אחד מהם יזכר לשנים רבות

ד"א הבאדיבילדר הכי אהוב עלי הוא פלקס ווילר פשוט היה לו מזל נאחס להתחרות בשנותיו הגדולות של רוני...

THEJOKER 02-05-09 13:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 821816)
סבבה אני מסכים איתך שלרוני הייתה תחרות קשה והוא לקח אותה כמו שצריך בכל הקריטריונים, אבל אני מתכוון שבתקופה של ארנולדה לדעתי היה יותר קשה להגיע לרמה גבוהה של מסה כי היה פחות ידע בכל הנושא של גוף האדם ואיך הוא יגיב לחומר כזה או אחר...
נדמה לי שאפשר לסכם את האשכול בכך שכל אחד מהם היה מלך בתקופה שלו וכל אחד מהם יזכר לשנים רבות

ד"א הבאדיבילדר הכי אהוב עלי הוא פלקס ווילר פשוט היה לו מזל נאחס להתחרות בשנותיו הגדולות של רוני...

כן, אבל שנינו יודעים שמאסה נדירה כמו שהיתה לו לא באה סתם מלקחת חומרים למינהם אחרת כל אחד בטופ שם היה מתחרה על 290 lbs... נראה לי שהציטוט שעלי הביא של דקסטר וג'אי מאחורי הקלעים של האולמפיה 2003 מדגים עד כמה נדיר הוא היה מבחינת גודל ומאסה ואין מה לעשות מאסה זה הקריטריון העיקרי בפיתוח גוף ואסטטיקה גם היתה לרוני.
"נדמה לי שאפשר לסכם את האשכול בכך שכל אחד מהם היה מלך בתקופה שלו וכל אחד מהם יזכר לשנים רבות" - מסכים בהחלט :)

ספונסר 02-05-09 15:26

רוני המלך

OrGadol 02-05-09 15:41

שלומו.

Holy_Templar 02-05-09 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OrGadol (הודעה 821901)
שלומו.

שלמה*

SiX PACK 02-05-09 15:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir717 (הודעה 821750)
רוני קולמן הוא המלך האמיתי

:yup::king::yup:

bored2death 02-05-09 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי THEJOKER (הודעה 821824)
כן, אבל שנינו יודעים שמאסה נדירה כמו שהיתה לו לא באה סתם מלקחת חומרים למינהם אחרת כל אחד בטופ שם היה מתחרה על 290 lbs... נראה לי שהציטוט שעלי הביא של דקסטר וג'אי מאחורי הקלעים של האולמפיה 2003 מדגים עד כמה נדיר הוא היה מבחינת גודל ומאסה ואין מה לעשות מאסה זה הקריטריון העיקרי בפיתוח גוף ואסטטיקה גם היתה לרוני.
"נדמה לי שאפשר לסכם את האשכול בכך שכל אחד מהם היה מלך בתקופה שלו וכל אחד מהם יזכר לשנים רבות" - מסכים בהחלט :)

מאסה נדירה כמו שהיתה לו לא באה סתם מלקחת חומרים למינהם אחרת כל אחד בטופ שם היה מתחרה על 290 lbs
צודק, לא חשבתי על זה בצורה הזו
והציטוט של דקסטר וג'אי באמת מראה את המחשבות של כל הבאדיבילדרים האחרים כשראו את רוני

Philip1123 02-05-09 18:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r1s7ur3t (הודעה 821780)
עם כל הכבוד לקולמן, באמת, אני לא ממש אוהב איך שהוא נראה.
נכון שהוא אסטטי ואין מה להתווכח על זה, אבל לדעתי יש משהו ירוד באסטטיקה שלו.

אז לדעתי ארנולד היה טוב יותר, למרות שקולמן זכה יותר פעמים.

אני גם בדעה הזו. המון כבוד לרוני קולמן, אבל ארנולד היה עילוי גנטי, שהביא את התחום לגבהים חדשים. בעל גוף אתלטי וארוך (שונה לגמרי מקולמן), גבוה, אסתטיות מושלמת. הוא נראה כמו אל. בוא נגיד ככה, בלי ארנולד, יכול להיות שלא היה רוני קומן.
אבל כולם יסכימו שאי אפשר להשוות מפתחי גוף מתקופות שונות. הפרש של עשרים שנה בין ארנולד לרוני, בתעשיית הכימיקלים והחומרים, הוא בעל משמעות אדירה. אני מפחד אפילו לדמיין איך ארנולד היה נראה אם הוא היה מתחרה בתקופה של רוני קולמן.

nirbj 02-05-09 18:50

אל תשכחו שארנולד לא השתתף בשנים 76,77,78,79 במר אולימפייה. אין ספק ולו לרגע אחד שאם ארנולד היה ממשיך להתחרות הוא מגיע ל 11 תארים. גם בשנים הללו שציינתי אף אחד לא הישתווה לשווארצנגר.

לכן קשה לי לאמר מי מספר 1.

ספונסר 02-05-09 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nirbj (הודעה 822063)
אל תשכחו שארנולד לא השתתף בשנים 76,77,78,79 במר אולימפייה. אין ספק ולו לרגע אחד שאם ארנולד היה ממשיך להתחרות הוא מגיע ל 11 תארים. גם בשנים הללו שציינתי אף אחד לא הישתווה לשווארצנגר.

לכן קשה לי לאמר מי מספר 1.

אם...........

אם ויק ריצארדד היה מתחרה רוני לא היה זוכה באולימפיה חח :10:

עזוב אותך מאם..

nirbj 02-05-09 19:08

תסתכל באינטרנט, במר אולימפייה בשנים הללו ותאמר לי אחד שהיה משתווה לשווארצנגר.

ב 76 פראנקו הגמד ניצח. שווארצנגר היה לוקח אותו בקלות. אתה יודע מה, גם ב 81.
77,78 ו 79 ניצח ה"שחיף" במושגים של היום פראנק זיין. גם אותו היה לוקח . יודע מה אם כך, על בטוח שווארצנגר היה מנצח.

ספונסר 02-05-09 19:10

לא מחשיבים את זה לך תדע למה הוא לא יתחרה..

אולי בגלל פציעה,אולי נדבק בשפעת החזירים חח

THEJOKER 02-05-09 19:14

אם ואם ואם מדברים על עובדות ולא על השארות.
ואגב זה לא מספיק לזכות בתארים אלא יותר חשוב מול מי אתה מתחרה ועל מי אתה גובר בדרך אל התואר ולארנולד לא היתה תחרות ברמה שהיתה בשנות ה90 וה2000.

dethMAN 02-05-09 19:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי thejoker (הודעה 822090)
אם ואם ואם מדברים על עובדות ולא על השארות.
ואגב זה לא מספיק לזכות בתארים אלא יותר חשוב מול מי אתה מתחרה ועל מי אתה גובר בדרך אל התואר ולארנולד לא היתה תחרות ברמה שהיתה בשנות ה90 וה2000.

נכון וזאת נקודת זכות ממש גדולה לארנולד על זה שלא היו לו מתחרים.

THEJOKER 02-05-09 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 822100)
נכון וזאת נקודת זכות ממש גדולה לארנולד על זה שלא היו לו מתחרים.

לא...
ברגע שאתה גובר על מתמודדים ברמה הכי גבוהה - זאת נקודת זכות ולא ההפך...

ניגרי ענק 02-05-09 20:47

העניין הוא שאין עוד ספורטאי בשום ענף ספורט שהשפיע על ההיסטוריה של הספורט שלו כמו שארנולד עשה בבאדיבילדינג.
רק דוגמא קטנה: אחרי הסרט "הטורף", החל שיגעון פיתוח הגוף ברוסיה, ואלפי מכוני כושר צצו כפיטריות אחרי הגשם, זה פשוט מטורף לגמרי האפקט של הופעותיו בקולנוע.
פרט לכך הכריזמה של שורצנגר, אין דברים כאלה, הוא עשה שירות חסר תקדים עבור הספורט הזה, ובנקודה הזאת אף אחד לעולם לא יוכל להשתוות אליו.
לגבי האיכויות כבאדיבילדר, אף אחד לא התקרב לאיכויות של רוני בשיאו, אבל כשמדברים על "מלך", יש עוד פרמטרים מעבר לבמה עצמה, ושם ארנולד אוכל את כולם בלי מלח.
אל תשכחו: הנבנאדם קדנצייה שנייה מושל קליפורניה, הוא נחשב לפוליטיקאי מצויין, תחשבו איזה שירות זה עושה לתדמית של הבאדיבילדרים, מה עוד שארנולד אינו מתכחש לספורט אלא להיפך: ממשיך לתת חסות לאחת התחרויות הכי נחשבות בעולם.

THEJOKER 02-05-09 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 822185)
העניין הוא שאין עוד ספורטאי בשום ענף ספורט שהשפיע על ההיסטוריה של הספורט שלו כמו שארנולד עשה בבאדיבילדינג.
רק דוגמא קטנה: אחרי הסרט "הטורף", החל שיגעון פיתוח הגוף ברוסיה, ואלפי מכוני כושר צצו כפיטריות אחרי הגשם, זה פשוט מטורף לגמרי האפקט של הופעותיו בקולנוע.
פרט לכך הכריזמה של שורצנגר, אין דברים כאלה, הוא עשה שירות חסר תקדים עבור הספורט הזה, ובנקודה הזאת אף אחד לעולם לא יוכל להשתוות אליו.
לגבי האיכויות כבאדיבילדר, אף אחד לא התקרב לאיכויות של רוני בשיאו, אבל כשמדברים על "מלך", יש עוד פרמטרים מעבר לבמה עצמה, ושם ארנולד אוכל את כולם בלי מלח.
אל תשכחו: הנבנאדם קדנצייה שנייה מושל קליפורניה, הוא נחשב לפוליטיקאי מצויין, תחשבו איזה שירות זה עושה לתדמית של הבאדיבילדרים, מה עוד שארנולד אינו מתכחש לספורט אלא להיפך: ממשיך לתת חסות לאחת התחרויות הכי נחשבות בעולם.

אני מסכים לכל מילה בכל הנוגע לתרומה של ארנולד לספורט ולתדמית מפתחי בגוף בכל העולם ;) אבל אני דיברתי על השוואה בינהם כבאדיבילדרים נטו לא על תרומתם מחוץ לבמה זה הכל ולאיכות של רוני אין מתחרים:)

joni99 02-05-09 21:26

שאלת מי המלך..................

קולמן מקצועי והכל...אבל ארנולד זה ה-מלך !!!

אין ויכוחים הוא משיג הכל והוא שולט....מלך בן מלך

amir717 02-05-09 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joni99 (הודעה 822220)
שאלת מי המלך..................

קולמן מקצועי והכל...אבל ארנולד זה ה-מלך !!!

אין ויכוחים הוא משיג הכל והוא שולט....מלך בן מלך

חחח אתה מבין מה אתה אומר חבר

הגב של ארנולד הגב של קולמן ענק!!!!!!!!

הרגליים של ארנולד קטנות

הרגליים של קולמן!!!

ארנולד 7 קולמן 8 רוב האנשים תופסים מארנולד רק בגלל הסרטים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ