![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה שמעתי על זה , לומד עם הרבה אנשים מאשדוד אותו דבר גם באשקלון |
ציטוט:
בכל אופן זה נוראי, הבעיה היא שהם חושבים שהחוקים לא חלים עליהם |
וזה די ככה , כי אפאחד,לפחות בינתיים לא רוצה/מעז/מעוניין להתעסק איתם
|
ציטוט:
|
הם דווקא כן מולידים בביה"ח....איך אני יודע אתה שואל?
טוב , אבא שלי גניקולוג ולמזלו הרע(?) רוב המטופלים שלו בדואים כי הוא עובד גם ברהט , קרית גת,ערד, ופעם הוא גם עבד בחורה למי שיודע מה זה הם מולידים בכמויות עצומות |
ציטוט:
|
ככה זה כשמחפשים מכות, מוקדם או מאוחר אתה נתקל בבן אדם הלא נכון.
אני אישית לא הכרתי אותם בפנים, אבל כמובן שמעתי עליהם :disgust: . טוב לפחות עכשיו יש פחות סיכוי שאני אקבל דקירה כשאלך בנחל עשן :whistle: יואב ודני, מאיפה לכם שבדווים הרגו אותם? |
ציטוט:
מה יהיה איתך בנאד'ם.. |
ציטוט:
|
מה זה מגיע להם למות? כמו שמישהו פה אמר כולה ילדים בגיל ההתבגרות אולי באו מבית הרוס או משהו מסכנים לאף אחד לא מגיע שירדפו אחריו וירו בו בחזה ....
|
אני מסכים פה עם כל הדעות, לא הייתה לי התנגדות שירצחו פה כמה ילדים שאני מכיר.
אבל אני נוקט בעמדה של איתי! |
מזל שפה הבדואים חיים באיזור עכו שמה ולא מתקרבים לפה:x
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
למה צריך דו קיום, אם כל אחד יכול לחיות בטריטוריה שלו?
העולם הוא ממש ג'ונגל , לא משנה איך תסתכלו על זה, אפילו יותר גרוע מג'ונגל של חיות בהרבה.. החיות לא מתקרבות אלינו בכלל במעשים שלנו. לכן כמו שבגן חיות לא זורקים את כל החיות לאותו כלוב ומצפים שהם יסתדרו, ככה גם צריך להיות בחברה. ובטח שלא לזרוק שני חיות יריבות כמו צבוע ואריה לאותו כלוב. (ערבים/יהודים באותה מדינה) |
ציטוט:
האמת לא צריך אותם בכלל (מוסלמים) דרוזים הם אנשים טובים בדואים, לא. |
אני מכיר את 2 הנערים שנרצחו ואת הנער שנפצע קשההה טוב מאוד ...(אנחנו מסתובבים ביחד )
אני מזועזע רצחחחחחחחחח והנקמהההה בשרמוטות שרצחו וקטפו אותם עוד תיהיה ... רוסלן , איתן ה' ישמור אליכם. אולג החלמה מהירה ורפואה שלמהה..... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה אומר שאנחנו לא יכולים להסתדר ביחד באותה טריטוריה ואתה מדמה אותנו לחיות לא במובן הרע אבל במובן של חיות שלא מסוגלות לחלוק טריטוריה משותפת.. ואגב בעלי חיים לא יכולים לחיות בטריטוריה נפרדת לכל זן/סוג אחרת איפה הרעיון של הטבע ? אבולוציה וכל השאר? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ