![]() |
התבלבלת נמרוד,
האימון אחד זה איתי. ה400 קלוריות זה אני |
ציטוט:
|
hit תן קישור אחי
|
וגם לmax-ot הזה?????? תנו קישורים אנשים ...
|
ציטוט:
|
High Intensity Training
HIT זה 2-3 אימונים בשבוע. 30-40 דקות כל אימון. האימון חייב להתבצע באינטנסיביות גבוהה כלומר הרמות מהירות, מנוחות קצרות בין כל חזרה ובין כל סט, כל אימון לנסות להגביר את המשקל או את מספר החזרות המבוצע בכל תרגיל. בנוסף חייבים להגיע לכשל בכל סט ולעשות חזרות מלאות עם טכניקה מלאה. בעצם HIT נשמע דווקא די טוב אבל לא לפרק זמן ארוך מדי. ו-HST לא נשמע כל כך טוב. Maximum Overload Training MAX-OT דומה ל-HIT. עם ההבדלים הבאים: 5 אימונים בשבוע (מראשון עד חמישי), בכל אימון עבודה על 1-2 קבוצות שרירים, 6-9 סטים לכל קבוצת שרירים, 4-6 חזרות בכל סט, 2-3 דקות מנוחה בין כל סט, לנסות להגיע ל-"כשל חיובי" כלומר למספר החזרות המקסימאלי שמבוצע בלי עזרה חיצונית. בשאר הפרמטרים התכנית הזו היא כמו HIT. יש עוד מלא הסברים ל-2 התכניות, אבל זה בעקרון מה שצריך לדעת באופן מעשי. על HIT קראתי ב-bb.com ויותר מידע על MAX-OT ניתן למצוא כאן. בהצלחה. |
ציטוט:
רק כי אני חמוד: http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=4830 |
ציטוט:
|
ההיקף שלי 42 ימין41 שמאל אח שלי ללא סטרואדים .......ותודה על ההסבר טקימהה
|
ציטוט:
|
hit גיימר עשית את כל מה שרשמת שמה באמון אחד ואתה חוזר עליו 3 פעמים בשבוע אחי ?הבנתי נכון ?
|
תן קישור בעברית טקימה אם אפשררררר?
|
ציטוט:
|
תן קישור בעברית טקימה אם אפשררררר?
|
יוצא לך מכל שריר שמה סט אחד אחי אתה בטוח שזה יעיל ?
|
ציטוט:
|
ואני עושה את אותו אמון 3 פעמים בשבוע ?????וסורי שאני משגע אותך...זמן מנוחה בין כל שריר שאתה עובר אחי ??????????
|
ציטוט:
שני רביעי שישי |
תשמע נשמע מקצר זמן אני יינסה תתוכנית נדווח תוצאות תודה ........מה עם הmax הזה יש דוגמא ?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ