![]() |
נראה פשוט מעולה! תוריד קצת בתפריט אם תרגיש עם זה יותר טוב.
|
ציטוט:
שום פיגור בחזה שום דבר.. הכל נראה בפרופורציה.. נראה פצצה איזה גנטיקה מטורפת.. שינוי בין המדהימים ביותר שיש.. כל הכבוד! |
ציטוט:
נתונים: בן 19, 72 קילו, 169ס"מ ולצערי אין לי נתונים לגבי היקפים ואחוזי שומן..אפשר רק להעריך ציטוט:
ציטוט:
תודה גבר:) |
אתה יושב על נתנוים פצצצה נקווה אחי שתגיע למצב להתחרות ועוד נעמוד על הבמה אני אתה וסהר
|
ציטוט:
=) |
נראה טוב די פרופורציונלי כמו שצריך אהבתי כל הכבוד גבר!
|
זה יפה שגם במאסה את שומר על חיטוב,על כמה קלוריות מעל הנטראלי אתה?
עושה אירובי? |
תמיד שאתה מעלה תמונות אתה מזכיר לי קצת את עצמי..
עכשיו זה יהייה מחסור בצניעות להגיד לך שאתה נראה טוב, אז אני רק יאחל לך בהצלחה :) ד"א גלח ת'בית שחי, סמוך על אבא. |
איזה גודל תפסת מההתחלה , כל הכבוד אחי ..
תמשיך מאסה .. אתה חטוב אל תדאג |
תודה חבר'ה
חח אלון הרגת אותי ...אה ובית שחי לא מגלחים בארץ שלנו:1eye: |
ציטוט:
אנשים שבאו מארצות אירופה, מגלחים ועוד איך.[הרוב] זה פשוט הרבה יותר יפה ואסטטי. אני מאוד מקווה שה"אופנה" של לגלח את בית השחי תגיע גם לארץ, כי זה פשוט מגעיל לראות ערווה של שערות בבית השחי. ולנושא, אתה באמת נראה מעולה! אני מעריך שהיד שלך משהו בסביבות 38 לא? [בהתחשב בנתונים גם] |
מטורף לתשעה חודשים, וגם בכללי.
|
תודה איגור וסמי:]
|
אחי אתה נראה מעולה
אם אתה מתבאס עם המאסה בקייץ , לך על מאזן קלורי חיובי קטן מאוד ותנסה לעלות נקי כמה שאפשר |
נראה מעולה
והחזה בכלל לא בפיגור |
האאס יאל
|
חח תודה:]
|
בהמה....
אל תחשוב אפילו על חיטוב ..אתה עוד יכול לגדול אתה לא ניראה בכלל עם שומן עודף אתה על אחוז נמוך! תעלה רגליים..מעניין לראות אך הם ביחס לפלג גוף עליון |
זה שינוי של 9 חודש?!?!
כל אחד מתאמן שנה וניהיה לי פנתר עם יד 41-2 כל הכבוד!! ותיהיה רציני אחי חאלס, אתה חטוב איזה שומן<?!?!אתה עושה לי חשק לשחק דמקה חאלס קשקשת |
גוף סוף הדרך,כל הכבוד אחי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ