![]() |
איפה ראית פה חוסר נימוס? לאכול את הלב? על מה? קשה לקבל דיעה קצת שונה משלך? לא כתבתי עליו עצמו מילה אחת רעה. תתבגר.
|
נראה מדהים!!
הוא עדין מתחרה בארץ? |
ציטוט:
בעיניי הוא גאווה לישראל גם כי הוא עומד איפה שהוא נמצא בזכות עצמו בלי תמיכה מהמדינה בעוד שיש אנשים שהמדינה תומכת בהם ולא מגיעים להישגים כבר המון זמן אז עם קצת יותר מודעות ועזרה הרמה בארץ הייתה עולה וכך גם התוצאות וההישגים, ומי אמר שהוא לא מתחרה? אני אישית לא יודע אבל אם יש בכוונתו להתחרות אז פתאום הוא כן מייצג את המדינה כי הוא מתחרה? |
זה בדיוק ההבדל, להעריך אותו זה יופי, אבל לטעון שהוא מייצג פה מישהו זה משהו אחר. שגיא כלב לדוגמה מייצג אותך? הוא נסע לאמריקה לעשות הרבה כסף לחיות את החיים הטובים. שיהיה לו לבריאות אבל מכאן ועד "גאווה לישראל" ההבדל עצום.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי נאור זיו אני מסכים - שיהיה לו הרבה בהצלחה אבל אם אדם החליט על דעת עצמו ללכת להתחרות בחו"ל אין שום סיבה שהמדינה תתמוך בו. הוא לא מייצג אותה אלא את עצמו. באותה מידה אני או אתה יכולים לנסוע מחר להתחרות במקום אחר. מצד שני שים לב שהעזיבה הזו היא כנראה (מבלי להכיר אותו אישית) בגלל שאין שום מקום להתפתח בו בספורט הזה בארץ, שזה גם עצוב. |
ציטוט:
זה בדיוק ההבדל, להעריך אותו זה יופי, אבל לטעון שהוא מייצג פה מישהו זה משהו אחר. שגיא כלב לדוגמה מייצג אותך? הוא נסע לאמריקה לעשות הרבה כסף לחיות את החיים הטובים. שיהיה לו לבריאות אבל מכאן ועד "גאווה לישראל" ההבדל עצום. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמוק. |
ציטוט:
תאמין לי שמהכרות אישית אם נאור הוא היה רק לוחץ לך את היד ואומר לך שגם אם הייתה מציע לו בחינם דברים הוא לא היה לוקח מימך:flowers: הבנתוש? |
ציטוט:
בן אדם כתב את דעתו, ולפחות התנסח באופן שהלוואי שהיו כאן עוד כמה שהיו מאמצים... מעבר לכך, עברתי על הדברים שנכתבו פעמיים - הכל בסלע. תנשום עמוק, והלוואי שתדע להתנצל כפי שגבר צריך לפעמים |
לא חושב שנאור ביקש או ציפה לקבל תמיכה ממישהו, לפי מה שהבנתי הוא מצליח יפה מאוד בזכות עצמו, וזה לא פלא כי מדובר באיש נדיר, כריזמטי ונחמד באופן קיצוני.
מובן מאליו שבמקום שיש מודעות לספורט אחד כזה, שיש לו גם את הלוק הנכון בנוסף לכל התכונות האלה, יזכה לביקוש חסר תקדים. בכל מקרה כל הטוב שנופל עליו מגיע לו לגמרי, אני מאחל לו להמשיך ולהצליח, רק שלא ישכח להגיע לבקר אותנו מידי פעם. |
bodybuilderil באמת שההודעות שלך היו מיותרות בפוסט הזה רואים שאתה קנאי מסכן.
בודיבילדר זה הכינויי האחרון ביקום שמתאים לך! לפני שאתה חושב שאתה בודיבילדר תיתנהג כמו בודיבילדר ותידע לפרגן לאחרים ואני די בטוח שלעולם אל תגיע לקרסול של נאור. סופ"ש נעים לך. |
טוב אחי.
לא ידעתי שלבודיבילדרים מיוחסות תכונות אישיות כה נעלות, זה חלק מהמבחנים על הבמה? כמו השאלות בתחרות מלכת היופי? אם כן אז אני בעד שלום עולמי. לא זכור לי שלא פירגנתי למישהו אגב. ראה תגובתו של עמרי. |
אגדה ישראלית פשוט מפלצת מהלכת
|
ציטוט:
נ.ב אשמח לדבר איתך שלח אי מייל. |
ציטוט:
שעה שעתיים בשבוע (מקס.) של שיעורי הבנת הנקרא עשויים לעשות פלאים לא רק לאופן ההתבטאות שלך אלא גם להישגים בספורט. חמסה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנאדם הביע דיעה לגיטימית ביותר וגם הסביר למה הוא מתכוון. יצאתם עליו סתם כי חשבתם שהוא מנסה לרדת על הספורט ועל נאור זיו. קצת פרופורציות. --------- נאור באמת נראה מעולה....שימשיך ככה ויבלוט שמה כמה שיותר. |
נראה טוב ,חבל שאין תמונת רגליים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ