![]() |
ציטוט:
|
מזה משנהה!?
החלבון לא יוצא, מי שצריך לצאת זה אתה מהסרט שאתה חי בו. תעשה את זה מבושל, פשוט יותר טעים. |
תשתה תקבל חררה,רק אל תגיד לאמא שלך שתבוא להתלוננן.
|
אמרו לך שלא כדאי ועדיף לאכול את זה כביצה קשה או חביתה!!
עכשיו כבר החלטה שלך |
בסדר יותר אני לא ישתה
|
אם יש לי סלמונלה כבר איך אני יודע? מזה עושה הידק הזה שאני ידע
ואם אני שותה רק ת'ביצים עם החתימות של התאריך וזה אז איך סיכוי לחידק? ואני שותה רק תלבן ת'צהוב אני זורק |
ציטוט:
בוא נאמר שלאכול ביצה חיה על אף הטעם המזוויע והמרקם של זרע... לא הייתי רוצה להסתכן בלחטוף סלמונלה.. |
בביצה לא מבושלת , הגוף שלך מעכל רק 51% מהחלבון.
בביצה מבושלת הגוף שלך מעכל 91% מהחלבון. החלטה שלך. |
ציטוט:
תמסור למי שאמר לך שהבישול הורג את הויטמינים והחלבון בביצה שהוא מוזמן לאכול ת'בצהוב מהאוזניים שלו בישביל וויטמנים אוף...למה אני כל הזמן מגיב לטרולים?? |
ציטוט:
תקרא את מה שכתבתי , ותסתכל על מה ענית :confused: אמרתי שבביצה לא מבושלת , הגוף מסוגל לעכל רק חצי מהחלבון של הביצה , בעוד שבביצה מבושלת , הגוף מצליח לעכל כמעט את כל החלבון של הביצה. |
ציטוט:
|
הכווונה שאני אוכל ביצה לא מבושלת חצי מהחלבונים לא מתערכלים ונשארים בגוף?
ואם אני אוכל ביצה מבושלת אני מעכל אותה ומוריד הכל בשירותים 91% ? מה תסביר טוב ואני לא שותה את הצהוב אז עדין יש חידק? |
ציטוט:
בכל מקרה כל פעם שאתה שותה ביצה לא מבושלת אתה מסתכן בסלמונלה,כאבי בטן,חום גבוה ועוד כמה דברים לא נעימים שלא נזכיר אותם. תאכל ביצים קשות או חביתה,וזה שאמר לך שאם אתה מבשל ביצה אז 91% מזה יורד בשירותים תן לו כאף פיצוץ לתוך הפנים על השטות שהוא אמר. צהוב לבן ברגע שזה לא מבושל אתה מסתכן יש מבין? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ