![]() |
ציטוט:
תודה |
איך אני משתמש אם זה פסיכופט
|
פשוט מאוד מתקינים בוחרים משפטים אפשר לכתוב גם בעברית למרות שזה כאילו זה לא תומך זה מציג את המשפטים בעברית
כנסו אליי לאיסיקיו |
התוכנה הזאת לא כזאת טובה. הכי "תת הכרתי" שאפשר שם זה הודעות שמופיעות ל10 מילישניות שזה עדיין ממש ברור לראות את זה. צריך שזה יהיה הרבה יותר קצר. או וול. נשים את זה ליום אחד ונראה מה קורה (זה ממש מעצבן כי ההודעות קופצות כל הזמן באמצע המסך)
|
רשמתי לעצמי "אני רוצה לישון" חחח ועשיתי את זה קפץ כל 2 שניות ל 60 מילישנייה ואני לא עיף חח
|
3979717 כנס אליי פסיכופטי חח דבר איתי
|
אתה צודק Fatty אבל בוא אני יסביר לך משהו
אם אתה רואה משהו אפילו לזמן ממושך כמו 1 , הוא נספג גם בתת מודע וגם במודע אם אתה רואה משהו לאלפית שנייה, הוא נספג רק בתת מודע וגם זה לא בטוח אולי אם מתאמצים אפשר לקלוט מה כתוב, אבל ברגע שאתה מתעסק בשלך מול המחשב אין שום סיבה שזה יפריע ואני שם 2 תוכות בו זמנית שאחת עובדת על 10 מילישניות והשנייה על 60 מילישניות.. ואין כזה דבר תת הכרתי.. יש או תת מודע או מודע, ברגע שאתה מבחין בזה ויכול לקרוא את זה זה במודע ברגע שלא , אז לא . בכל אופן לא אמורים לשים לב לדברים האלה הם בין כו וכו רק בצידי המסך.. ככה שאם תתרכז בשלך לא תשים לב אליהם וזה הרעיון. |
הורדתי!!!
בונא זה יכול להיות חייה!! זה יכול לעזור בפיתוח גוף רושמים " לך תתאמן" ואתה הולך.. |
רגע זה רק באנגלית?
|
אפשר לכתוב בעברית
זה יכתוב לך בג'יבריש אבל יציג בעברית אני משתמש רק בעברית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שים פונט 72 ו160 בזמן ואתה תראה את זה |
רשמתי
"תאכל בריא ותתאמן" שמתי פונט 20 |
אבל מה לעשות לגבי הזמן? לשנות? כי זה מציק לי בעיינים
או שעם הזמן אני כבר יתרגל? |
תעשה שיהיה על 20 מילישניות
ופשוט תשאיר את זה ברקע ותתעסק בשלך.. אתה לא תשים לב לזה בכלל |
אני שמתי על 10 מילשיניות כל 8 שניות ואם אני מתרכז בזה אז זה מפריע אבל אם אני עושה דברים אחרים, אני לא ממש שם לב לזה אז זה סבבה
|
על איזה פונט?
|
פסיכופט, מי זאת שאתה רוצה לגרום לה לשכב איתך ? :)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ