![]() |
תאכלס.. אוכל זה הנאה.. מסוגל להגיע ל 7000 קלוריות ביום מאוכל בריא..
|
אני אישית דוחף אוכל..
הורדתי 11 קילו בגלל שעשיתי ניתוח.. ועכשיו אין לי תאבון אבל לאט לאט מחזירים אותו.. תעבוד קשה באימונים ואתה תראה שהרעב יבוא לבד.. והצורך לאכול יבוא תאמין לי זה חוזר מהר גם לאנשים כמוך.. |
ציטוט:
למה זה יכול ליהיות מעולה בישבילי , אני חולה חלב .. :idea: |
אני אוהב לאכול אבל לא אוהב לאכול הרבה ארוחות..
אני בכיף יאכל לאפה ואחרי זה כל היום אני יכול להיות בצום. אבל אני מכריח את עצמי לאכול כל שלוש שעות :(. ממתקים ושטויות אני לא יפסיק בחיים אם מביאים לי אני מסיים במרתונים. |
מכיר את ההרגשה שאתה דוחף יותר מידיי אוכל וזה עולה לך ובא לך להקיא?
אז זה בערך מה שאני מרגיש כול ארוחת צוהוריים.... תתרגל לזה... אבל האמת אני כמוך אני לא יכול לאכול הרבה....אני יכול בכיף לחיות מארוחה אחת ליום ולא להרגיש רעב כול היום.... זה מעצבן ומקשה מאוד על העליה במסה אבל תנסה ותנסה ותנסה ובסוף תצליח לדחוף הרבה זה כמו אנאלי בהתחלה דוחפים אצבע אחת.... לעט לעט מכניסים את השנייה ואז אחרי זמן מה של משחק מכניסים את השלישית ורק אז היא מוכנה לדבר האמיתי... ככה גם הקיבה שלך... |
שיטות מוכחות להגדלת התאבון/לאכול יותר:
אכילה מול הטלויזיה אכילה מהירה לעיסת מסטיק(מייצר מיצי קיבה) העמסה על הצלחת |
ציטוט:
לא סתם קוראים לזה "הסיגריה של מחר" |
ציטוט:
|
מאות מחקרים בשנים האחרונות רק מראים כמה מוצרי החלב מסוכנים,הרי מועצת החלב ממליצה לנו על 3 מוצרי חלב ביום,אבל מה עם הרופאים?
מוכח שהחלב כיום מכיל חומרים מסרטנים,הוא יגרום לנו לבריחת צפיפות העצם(אוסטאופורוזיס),הוא מכיל הורמונים נשיים(כגון אסטרוגן),אנטיביוטיקה,הורמונים,בעיות נשימה,כאבי בטן....... כל אלה יגרמו אם תשתה חלב מכמות שגדולה מכוס-2 כוסות ביום. תקראו את הספרים: Milk -the deadly poison-רוברט כהן dont drink your milk-פרנק אוסקי או שפשוט תגגל "נזקי החלב" |
באמת שאתה מסכן
ציטוט:
כל התגובה שהגבתי לך בפוסט נכתבה רק כי הייתה לי אליך הערכה כלשהי ורציתי לעזור לך,צחי באמת שאתה בכיין ומה שרוב הפורום אומר עליך אני לא יודע כניראה שזה נכון. באמת שאתה מסכן ואתה רק מוריד מעצמך שאתה כותב תפוסטים המפגרים האלו וגורם לאנשים לשנוא אותך או לחשוב שאתה מפגר.אתה לא בודיבילדר ואפילו לא חובבן או אחד שרוצה להיות אחד כזה..בן אדם שרושם שטויות כאלו?זה ליצנים אחי...לא אוהב לאכול?אל תאכל תשאר שחיף ואפילו תהיה אנורקס. לך שתה תצ'מפיון מאס המסריח הזה ניראה אם תצליח לבלוע את זה. |
עוד מעט הפורום הזה יהיה קבוצת תמיכה ופסכולוגיה
|
ציטוט:
אני אוכל איזה 2 קוטג'/גבינה לבנה ביום ושותה איזה 300 גרם חלב 1%...טוחן מידי פעם כמה יופלה 0%... יאללה באמת נשמע רע! |
ציטוט:
http://cafe.themarker.com/view.php?t=616455 הייתי שותה בערך 4 כוסות חלב ביום! (2 בתוך ה-ש"ש) אם זה נכון זה ממש ממש מבאס.. |
ציטוט:
תקרא את התגובות למטה..תעשה את השיקולים שלך. |
אני מסתמך על ספרות רפואים ומחקרים של רופאים ומדעני מזון מאשר דה-מרקר.
תאכלו מוצרי חלב ותשתו חלב,רק לא בהגזמה מטורפ |
חלב סויה יותר טוב..
אני לא נוגע בחלב החרא הזה התחיל לעשות לי שלשולים אז מן הסתם זה לא טוב. |
תפסיק להיות בחורה.
לי בהתחלה היה לוקח 20 דקות לגמור קוטג' אחד שלם וגם זה בקושי.. תתחיל להתרגל. |
ציטוט:
מזל שיש את משה =) |
כל דבר בימינו לא בריא איכשהו...
|
ציטוט:
גם ללכת בחוץ ליד הכביש ולנשום את כל העשן מהמכוניות זה מאוד לא בריא.... נראה לי לקחתם קשה מדי את כל עניין החלב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ