ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   עלייה במסה - איטית או מלוכלכת? (https://israelbody.com/showthread.php?t=52269)

HardCor3 15-04-09 11:02

בפועל אין דבר כזה מסה נקייה. או שעולים במסה, או שלא עולים במסה.

R1s7ur3T 15-04-09 11:19

אני לא יודע מה איתי, אבל אני אוכל די הרבה, שוקל 101 קילו 14% שומן.
כשהתחלתי את המסה, שקלתי משהו כמו 70, על 13%..
ואני עולה מהר, לא סתם.
לא יודע ממה זה נובע, אבל זה טוב חחח

קיצר, תעשה מאסה נקיה אם ככה.

Nightingale 15-04-09 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r1s7ur3t (הודעה 808172)
אני לא יודע מה איתי, אבל אני אוכל די הרבה, שוקל 101 קילו 14% שומן.
כשהתחלתי את המסה, שקלתי משהו כמו 70, על 13%..
ואני עולה מהר, לא סתם.
לא יודע ממה זה נובע, אבל זה טוב חחח

קיצר, תעשה מאסה נקיה אם ככה.

70 13%
101 14%

כמה פעמים עשית מסה וחיטוב?

little_friend 15-04-09 15:20

לדעתי כל עוד אין עירוב של ממתקים אין טעם לעשות מאסה מלוכלכת, ובכלל, לדעתי לא צריך לשחק עם המטבוליזם בצורה הזאת.

הכי טוב לא מלוכלכת ולא איטית מידי.. איזה 300 קלוריות מעל המאוזן.

הכריש בקרייסלר 15-04-09 15:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hardcor3 (הודעה 808159)
בפועל אין דבר כזה מסה נקייה. או שעולים במסה, או שלא עולים במסה.

מזה אין דבר כזה מסה נקיה?
במסה נקיה בניגוד למסה מלוכלכת אתה לא טוחן שוקלדים,עוגיות,חטיפים,פיצות,לאפות וכל שאר הג'אנק כי זאת מסה שאתה אוכל הרבה אבל מהאוכל הבריא וכמובן שלא תעלה רק בשריר אבל תעלה בהרבה פחות שומן מהמסה המלוכלכת,ואני אישית מכיר הרבה מתאמנים שהצטערו שעשו מסה מלוכלכת והיום באים ומפחדים לאכול עוגיה לא במקום ועושים רק נקיה,מסה מלוכלכת זה לעצלנים ולאנשים שלא יכולים להתאפק ולא לאכול ג'אנק.

goldBEN 15-04-09 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר (הודעה 808341)
במסה נקיה בניגוד למסה מלוכלכת אתה לא טוחן שוקלדים,עוגיות,חטיפים,פיצות,לאפות וכל שאר הג'אנק כי זאת מסה שאתה אוכל הרבה אבל מהאוכל הבריא וכמובן שלא תעלה רק בשריר אבל תעלה בהרבה פחות שומן מהמסה המלוכלכת,ואני אישית מכיר הרבה מתאמנים שהצטערו שעשו מסה מלוכלכת והיום באים ומפחדים לאכול עוגיה לא במקום ועושים רק נקיה,מסה מלוכלכת זה לעצלנים ולאנשים שלא יכולים להתאפק ולא לאכול ג'אנק.

אני בטוח שמסה מלוכלכת או לא זה קשור לכמות קלוריות שאתה אוכל ולא קשור לכמות ג'אנק, לא ככה?

haas 15-04-09 16:11

לדעתי כל מי שאומר פה מאסה מלוכלכת זה או אחד שאף פעם לא באמת עלה מלוכלך או אחד שעלה מלוכלך ועוד לא עשה חיטוב והוא לא יודע כמה זה באמת קשה לרדת בשומן בלי לאבד שריר או אחד שלוקח חומרים וזה כבר סיפור אחר לגמרי.
מתאמן טבעי שעולה מלוכלך לדעתי סתם דופק את הראש בקיר ואני רוצה לראות שיש פה אחד שיגיד לי באמת שזה לא ככה ויתן פה לכולם לראות תוצאות שהשיג ע"י עלייה מלוכלכת בלי סתם לזרוק לאוויר שעלייה מלוכלכת זה הדבר הנכון לעשות .

bored2death 15-04-09 16:12

אתם שוכחים שכל מקרה לעצמו
"הכריש" זה שהגעת ל26 אחוז שומן מראה שפשוט לכלכת יותר מדי ופשוט היית צריך לעצור בערך ב18 19 %
אני אישית אקטומורף
אני הולך על מסה מלולכת, עליתי כבר 10 קילו ואולי 2% שומן מקסימום אני אמשיך עם המסה המלוכלכת עוד 13 קילו
שזו המטרה הראשונה שלי ומשם כברק נראה אם אלך לחיטוב או לא
לכן בן אדם צריך לעשות שיקולים משלו אם ללכלך יותר מדי או שבקטנה, כמובן שלא להגזים
אבל אל תשכח שמסה לא תוכל לעלות לעולם בלי שומן, היחס ביניהם זה עוד משהו שאפשר לתמרן

YONI 15-04-09 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר (הודעה 808341)

אני אמשיך מכאן ואגיד שלדעתי "מאסה מלוכלכת" זה מושג שגורם להרגיש טוב לאנשים בלי כוח רצון ,רצינות ויכולת לעמוד בתפריט בכלל מבלי להישבר ... וזה עוד בתנאים של פינוק בהשוואה לתהליך של חיטוב שזה בכלל אני לא רואה הרבה אנשים שלא מתחרים שמסוגלים לעמוד בזה..
יש מאסה, חיטוב ולדרוך במקום
כמה מאסה מלוכלכת זה כמה שטויות מוסיפים לעודף שצריך להיות במאסה וזה כבר ממש לא נחוץ ומה היתרון בזה?
כמובן שכמה העלייה תהיה נקייה זה כבר תלוי בגנטיקה ובבנאדם הספציפי עצמו, כל אחד אוגר שומן במקומות שונים ובכמויות שונות לפי הנטיות גוף שלו, אבל מלוכלך זה לא לשים בגרוש על תפריט ולא לחשב כלום ופשוט סתם מי שנוח לו להיראות בהתאם אז בכיף זה הבעייה רק שלו בסוף

הכריש בקרייסלר 15-04-09 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoni (הודעה 808577)
אני אמשיך מכאן ואגיד שלדעתי "מאסה מלוכלכת" זה מושג שגורם להרגיש טוב לאנשים בלי כוח רצון ,רצינות ויכולת לעמוד בתפריט בכלל מבלי להישבר ... וזה עוד בתנאים של פינוק בהשוואה לתהליך של חיטוב שזה בכלל אני לא רואה הרבה אנשים שלא מתחרים שמסוגלים לעמוד בזה..
יש מאסה, חיטוב ולדרוך במקום
כמה מאסה מלוכלכת זה כמה שטויות מוסיפים לעודף שצריך להיות במאסה וזה כבר ממש לא נחוץ ומה היתרון בזה?
כמובן שכמה העלייה תהיה נקייה זה כבר תלוי בגנטיקה ובבנאדם הספציפי עצמו, כל אחד אוגר שומן במקומות שונים ובכמויות שונות לפי הנטיות גוף שלו, אבל מלוכלך זה לא לשים בגרוש על תפריט ולא לחשב כלום ופשוט סתם מי שנוח לו להיראות בהתאם אז בכיף זה הבעייה רק שלו בסוף

+10000

hanna666 15-04-09 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 808331)
לדעתי כל עוד אין עירוב של ממתקים אין טעם לעשות מאסה מלוכלכת, ובכלל, לדעתי לא צריך לשחק עם המטבוליזם בצורה הזאת.

הכי טוב לא מלוכלכת ולא איטית מידי.. איזה 300 קלוריות מעל המאוזן.

300 נחשב מאוד נקי

eden.B. 15-04-09 21:51

מסה "נקיה" הכי עדיף, החיטב שלך יהיה גם זריר יותר ותוכל לחזור למסה אחר כך יותר מהר

king l8 16-04-09 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 808637)
מסה "נקיה" הכי עדיף, החיטב שלך יהיה גם זריר יותר ותוכל לחזור למסה אחר כך יותר מהר

אבל גם התקדמות המסה תיהייה איטית מאד..

כל אחד לפי השיקולים שלו .. ולפי מה שמתאים הכי טוב לגוף שלו!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ