![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
"חחחחחחחחחחחחחח בדיחה חזקה אני רואה את חזק נגד רבנים גם בבדיחות אה:jockey:"
דווקה לא..פשוט כל הזמן אני רואה את אותם בדיחות...אז חשבתי על משהו חדש...:1eye: |
בחור ניכנס לבית מרקחת ואומר לרוקח:
"אני הולך לזיין את חברה שלי היום תין לי בבקשה קונדום." הרוקח נותן לו קונדום. הבחור אומר:"אתה יודע מה? תין לי בבקשה עוד קונדום יש לה אחות פצצה ניראה לי אני הולך לזיין גם אותה" הרוקח מחייך ונותן לו עוד קונדום. ואז הבחור אומר:"ווואאווו אמא שלה בכלל פצצה נראה לי שאני יזיין גם אותה תביא לי עוד קונדום." הרוקח נותן לבחור את הקונדום. בערב הבחור הגיעה לבית של החברה שלו, וחברה שלו רואה שהוא כל הזמן מנסה להיסתתר מפני אבא שלה אז היא שואלת אותו: "מה קרה? למה אתה מפחד מאבא שלי?" אז הבחור עונה לה: "למה לא סיפרת לי שאבא שלך עובד בבית מרקחת" חחחחח מצטער שזה לא נשמע טוב אבל אני לא ממש זוכר את כל הבדיחה |
רומני נכנס לבר
רומני:ביז'ו תן לי וודקא.! הביזו נותן לו וודקא.. כשהרומני מסיים ומחזיר תכוס,הביזו שם לב שאין את התחתית מלמטה ששמים עליה את הכוס. יום למחרת כרגיל "ביזו תן לי וודקא" הביזו נותן לו וודקא כרגיל הרומני מחזיר בלי התחתית... ככה זה נמשך.. יום אחד.. "ביזו תן לי וודקא" הביז'ו אמר..הפעם אני יביא לו בלי תחתית. הרומני שותה ..כשהוא מחזיר הוא אומר לביזו' "ביזו..היום אין בסקוויט?" למה לבנות יש חצוצרות בכוס? כדי שהזין יכנס כמו מלך! למה לבנות יש רווח בין השיניים? שיהיה מקום לוריד! איך מטביעים כושי? מפוצצים לו את השפתיים :) כושי אחד מחכה בתחנה לאוטובוס ..פתאום בא לו חירבון.. הכושי מחרבן חירבון..שמאחוריו יש ערמת חרא ענקית.. האוטובוס מגיעה,הכושי שואל:"כמה עולה?" הנהג:לך 10 ש"ח לילד 5 ש"ח.... |
אין לי בדיחה אבל יש לי סיפור אמיתי לספר לכם...
חבר שלי קנה גיינר... 4.5 קילו יומיים למחורת... הכלב אכל לו את כל השק=) ארוחה אחת, 19 אלף קלוריות, 2 קילו חלבון זה מטורף מסכן הוציא 400 ומשהו שקל הלך לפח\כלב תוך יום.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה נגעת פעם באבקת גיינר שהידיים קצת רטובות? לא כדאי כל כך.. אני לא מאמין שכלב ליקק את כל השק והלשון הצליחה לפרק את האבקה ולבלוע.. לא מאמין |
ציטוט:
כן אתה יודע מה אתה צודק סתם בנאדם קנה גיינר ואחרי 3 ימים קנה שוב את אותו גיינר כי נגמר לו |
ציטוט:
|
ציטוט:
תברר תנושא כי ממש מוזר לי שאני חושב על זה.... אולי בולט צודק.. |
ציטוט:
|
הכלבים אוהבים שוקולד...או משהו מתוק. אני דווקה ששתיתי גיינר פאם אהבתי לאכול קצת מהאבקה בלי מיים.. את הגושים..זה טעים כמו שוקולד..:jockey:
|
כמה בדיחות שחורות :
שני יהודים סטלנים יושבים על גבעה במחנה השמדה ואחד אומר "ואלללה אחי אני מרגיששש זזזרררמיייםםםםם זזזרררמממיייםםםם " השני : אז תתרחק מהגדר. ---------------------------------------- היטלר ,הימלר,גבלס ועוד קצינים נאספים על צוק , ומביאים איתם יהודים. היטלר בא , בא מביא אחד מהם לקצה אומר לו "תרים את הידיים" , היהודי מרים והיטלר דוחף אותו למטה. מביא עוד אחד , אומר לו "תרים רגל אחת לצד" , זה מציית וגם נדחף למטה. מביא שלישי , אומר לו " תתכופף" , הוא מציית אך פתאום גבלס אומר "...אה...סליחה....אדוני...." היטלר : "שתוק , אל תפריע לי לטטריס" ----------------------------------------------------- היטלר הימלר וגבלס נפגשים בבר ודנים ברעיונות על השמדת היהודים.הימלר אומר "ואללה בואו נעמיד אותם בשורות ונירה בהם" , היטלר מהנהן ומסמן לגבלס לדבר . גבלס : " בואו נכניס אותם לקרונות ונחנוק אותם".היטלר מהנהן ומתחיל לדבר : "אני בעד לשים אותם בחדרים סגורים ענקיים , להרעיל אותם בגז ואז לשרוף אותם". הימלר : " ווווווואאאאאאייייי היטלר אתה נאאאאאאצצציייייייייי" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ