![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל שעבדתי עם ספוג לא השתנה המרכז כובד, לא החליק לא רקד ולא הסתובב.. זה שלך יש בעיות מוטוריות לתפוס מוט פשוט זה לא בעיה שלי. |
ציטוט:
אישית אם נוח לו וזה עובד לו ויש תוצאות אין סיבה להוריד אותו רק כדי להיות "הארדקור" . שכל אחד יעבוד איך שנוח לו העיקר יש התקדמות אנחנו מתאמנים לשם תוצאות מסויימות ששמנו לעצמנו... לא בשביל דימוי של ילדים |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה נכנס לבילבולי מוח .. מה אתה חושב שתזרוק לי את המילה "חוקי הפיזיקה" אז הטיעון שלך נכון או משהו ? תעשה טובה , עדיף שתשתוק לפני שתוציא את עצמך עוד יותר סתום . |
ציטוט:
|
ציטוט:
בעניין . אז התאוריה הזו שלך מטופשת , כי מניסיון אישי לא רקד המוט , לא השתנה מרכז הכובד שלו , הוא לא הסתובב או רקד או החליק או זז בכלל כי הספוג לא כזה עבה הוא סה"כ מרפד בקטנה את המוט ... לא זה לא משפיע על התרגיל . לא זה לא קשור לפיזיקה |
כשזה כבד זה משפיע מאוד.
|
ציטוט:
אם אתה שם ספוג עצום ! שאתה כבר לא מרגיש את המוט אני מוכן להסכים איתך . אם אתה שם חתיכת ספוג שמרפדת מעט את המוט ... זה לא משפיע בשיט על התרגיל גם אם תעשה עם 280 קילו . |
וואי אתם טוחנים מים ..
אם יש לכם גב רחב ועבה עם טרפזים מכובדים ולא כואב לכם המוט..וואלה בכיף שלכם אל תשימו אבל אם יש לכם גב לא ברמה כזאת כמו 90 אחוז מהמתאמנים..שימו ספוג |
תענה בלי מתרגלים לזה
|
אם הספוג פותר את הכאב ומקל עליך תעבוד עם ספוג
|
אני קראתי על מקרים שהמוט החליק אחורה עם סקוואטים כבדים, לא כיף
אני אישית נגד פד בכל מצב, הכאב והאי נוחות צריכים להחזיק רק כמה שבועות עד שהעור מתקשה! |
ציטוט:
בנתיים לי לא קרו כאלה דברים . חתיכת ספוג קטנה לא תגרום למוט להחליק... |
Shut up and SQUAT :)
|
ציטוט:
|
^חחח מסכים
|
ציטוט:
מי שמכווץ את הגב כמו שצריך לא אמור לסבול משום כאב\גירוד\עקצוץ\מצמוץ אחרי כמה אימונים ברגע שאתה מכווץ את הגב כמו שצריך אתה תשים לב שהספוג המפגר הזה רק מפריע לך אבל בתור אחד שעושה סקוואט בסמית מאשין במקרה הטוב ובמקרה הרע בכלל לא שם על המוט יותר מ2 קילו אני לא בטוח שהמצבים האלה מוכרים לך, ולא אני לא אומר את זה בטון של להסתלבט מי שזה שורט אותו - שיתגבר מי שכואב לו - לא מכווץ את הגב כמו שצריך ו\או לא מניח את המוט במקום הנכון. וכמובן שמי שעושה סקוואט פעם בשנתיים כחלק מתכניות הabcdefghijklmnop כשהאימון רגל קדמית היה בחנוכה והאימון רגל קדמית הבאה יוצא בפסח בחיים לא יתרגל לזה תפסיקו כל ילדי הabcde להמציא את הגלגל מחדש כל הזמן. |
יש מצב שפשוט אתה שם את המוט על החוליות ולא מכווץ את הגב ושם אותו על הטרפזים
תאמין לי,למרות שהטרפזים שלי לא בשמיים אם אני מכווץ את הגב אני לא מרגיש שום כאב אחרי אימון או תוך כדי תנסה לצלם איך אתה שם את המוט ככה יהייה יותר קל לעזור |
ציטוט:
אני לא מצליח להבין אותה בבקשה הראשונה עוד הייתה בעיברית אבל השניה שוב נהפכה לטרולית יש מתורגמנים?? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ